נכתב במקור על ידי Wolf Man עזוב, הוא בקטע של פוקימון עדיין מה בגיל 11 לא ראית פוקימון ?
נכתב במקור על ידי prowinner אתה לא מבין מה אתה מפסיד אחי. אתה צודק! הכי טוב זה לסביות בלונדיניות? נכתב במקור על ידי Amichai אולי אני יודע חלק, ואת האמת, זה רק הרס אותי, אני חושב שילד בגילי לא אמור להחשף לדברים האלה... למה הרס? אני בגיל שלך ואני מת על זה! פורנו זה מדהים, תצפה בלסבית בלונדיניות יחד, מחרמן אש!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man עזוב, הוא בקטע של פוקימון עדיין נראלך?! אבל אני לא בקטע של דברים כאלה... בן כמה אתה?
נכתב במקור על ידי iToucher מה בגיל 11 לא ראית פוקימון ? לא, לא אני לא
נכתב במקור על ידי Wolf Man אתה יודע מה זה תנוחת 69? אתה יודע איך נראה כוס? אתה יודע איך מביאים ילדים לעולם? אתה יודע איך מאוננים? חח איזה עלוב הוא.. תביא פרטים יגי.. לא יותר מידיי
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא, לא אני לא תאמין לי אבל יש גם ילדים בני 15 שרואים את זה או אפילו 20 ם-ם .. מושפעים מה אני יגיד לך
עלק כנס לעניין... מה שאתה צריך לדעת זה את תנועת המעלית... פשוט מאוד, עלייה ירידה עלייה ירידה אין יותר קל מלאונן
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Wolf Man אתה צודק! הכי טוב זה לסביות בלונדיניות? למה הרס? אני בגיל שלך ואני מת על זה! פורנו זה מדהים, תצפה בלסבית בלונדיניות יחד, מחרמן אש! אני מרגיש רע עם זה.... עזוב, כל אחד והחיים שלו, אפשר לעבור לנושא נורמלי??
נכתב במקור על ידי Amichai נראלך?! אבל אני לא בקטע של דברים כאלה... בן כמה אתה? בגיל שלך! ופורנו לסביות בלונדיניות זה הכי טוב! נכתב במקור על ידי VanGogh לא יותר מידיי על הבחורה! לא על הסקס יגיי.. נכתב במקור על ידי iToucher תאמין לי אבל יש גם ילדים בני 15 שרואים את זה או אפילו 20 ם-ם .. מושפעים מה אני יגיד לך זה אנשים שהעתיד שלהם זה למות בדירה של אמא ואבא שלהם..
נכתב במקור על ידי DarkDesign עלק כנס לעניין... מה שאתה צריך לדעת זה את תנועת המעלית... פשוט מאוד, עלייה ירידה עלייה ירידה אין יותר קל מלאונן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי DarkDesign עלק כנס לעניין... מה שאתה צריך לדעת זה את תנועת המעלית... פשוט מאוד, עלייה ירידה עלייה ירידה אין יותר קל מלאונן פעם אחת שיבנו בסטלה אני והחבר'ה, דיברנו על פורנו וסקס ואחד אמר שצריך לאונן בצורה מעגלית הרבצנו לו בגלל שהוא מפגר.. נכתב במקור על ידי Amichai אני מרגיש רע עם זה.... עזוב, כל אחד והחיים שלו, אפשר לעבור לנושא נורמלי?? כמו לסביות בלונדיניות?
נראלי שאני אצטרך לעזוב בפעם השנייה היום, לפני שזה גולש לפרטים...
נכתב במקור על ידי Amichai אני מרגיש רע עם זה.... עזוב, כל אחד והחיים שלו, אפשר לעבור לנושא נורמלי?? אתה מבין.. הייד הוא בחור לעניין, כבר בן 11 ורואה פורנו,לסביות בלונדיניות, ילד עם עתיד חחחחחחחח
נכתב במקור על ידי iToucher חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה מצחיק? אמרתי את האמת, "תנועת המעלית" ו-"אין יותר קל מלאונן"
חוקי הפורום