קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קוקה קולה או ספרייט?
    על ידי super בפורום סקרים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 04:27
  2. [קונה] קצת מוזר,פקקים של קוקה קולה|נק' פקק
    על ידי חיליק בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 21-06-2006, 15:21
  3. הזכירו פה זכיות של קוקה קולה ונזכרתי
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 07:24
  4. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 23:21
  5. שותים קוקה קולה? חחח אז אתם מסוממים :)
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 23:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

4 סטים- מסיבה הקרה של קוקה קולה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל 4 סטים- מסיבה הקרה של קוקה קולה

הלכתי למסיבה הקרה של קוקה קולה, יחד עם חבר שלי שהוא לא בעסקי הפיק אפ אבל יש לי קסם אישי די טוב.
    אמרנו שנרקוד קצת בשביל להתחמם וננסה להתחיל עם בנות בזמן הריקודים בדרך הטובה והישנה. אבל המסיבה הזו לא הלכה ככה אולי בגלל שיש פער גילאים(15-18) ובגלל שכל אחת מהבנות באה עם חברה אחת והן לא בחברות אז המסיבה הזו לא התנהלה בדרך הזאתי.

סט1:
    יצאנו החוצה ישבנו קצת , והתישבנו לידנו שתי ילדות אחת 8.5 ושניה 7. ועוד ילד אחד כנראה בן 17.5. הילד התחיל לדבר איתם ואיתנו ויצא שכולנו היינו בתוך שיחה. בסט הזה לא הייתי כל כך פעיל ויותר חבר שלי שאמר שאנחנו שני 18 שסיימנו יב' ועוד כמה זיניו מוח על איך זה לסיים תיכון. באחד השיחות שלנו הם דיברו על חול ואני אמרתי להם שהתבטלה לי הטיסה בגלל ניתוח שעברתי אפנדציט. והראתי להם את הצלקת וילדה אחת ממקום אחד שלא הייתה קשור לסט זרקה עלי את הלובלו שלה ואמרה לי להראות לה מה שראיתי שהיא והחברות שלה התעניינו בי כנראה כי חיכו לתשובה אבל אהבתי את הסט שהייתי בו יותר מהן אז אמרתי לה שתגדל קצת ולא התייחסתי.( מה שגרם לה יותר להיות בלהט אבל אני בכל זאת לא רציתי להתחיל איתן). בסוף השיחה הזו שלנו הן אמרו שהן הולכות לרקוד והזמינו אותנו. ואמרנו שאנחנו נבוא אליהן עוד מעט וניפגש כבר בפנים . אחרי 10 דקות בערך נכנסו במטרה גם לרקוד וגם באמת למצוא אותן. (כי תאמת שאני אחד שדי יודע לרקוד ככה שזה יכל לשחק לטובתי). אבל לא מצאנו ולא נורא כי בדיוק אז התחילו שירים ממש טובים והופעה כזו מטורפת.

סט 2:
    שוב יצאנו החוצה אני וחבר שלי והתישבנו במקום אחר מפעם קודמת ואז ראיתי ילדה ממש יפה 10 אמיתית. ויותר מיזה לבשה שרוואל וכפכפים אני בטוח שכולם שמו לב אליה הייתה ניראית עם ביטחון עצמי בשמים. ואני אוהב את כל הבוב מארלי וזה כך שיכלתי לבוא אליה עם פתיח די טוב וככה עשיתי. בכוונה כשבאתי אליה הראתי את הגוף שלי כאילו שאאני עומד לעזוב כל רגע. ושאלתי אוה על השרוואל שלה ודיברנו על בוב מארלי ועל ההופעה של זיגי מארלי הילד שלו שהופיע בישראל לפני כמה זמן והיה לנו נושאי שיחה אחר כך שאלתי אותה מאיפה ובת כמה היא ואם יש לה חבר? והיא אמרה לי שהיא בת 18 מנתניה ויש לה חבר. לא יודע עד כמה להאמין לכל מה שהיא אמרה לדעתי היא הייתה יותר בת 16-17 מאשדוד ורווקה. אבל ככה היא אמרה אז לקראת הסוף אמרתי לה שיש לי שתי דקות ועשיתי לה את הקוביה והיא אמרה לי שהיא לא מכירה אבל חברה שלה אמרה שהיא מכירה ושזה מגניב וזה גרם לה להתעניין יותר. שמרתי על קשר עין ובסוף קמתי ובלי לסגור כלום בגלל שלא ראיתי לנכון לסגור כי ידעתי שזה לא היה מספיק.

סט 3:
    אני וחבר שלי התווכחנו על זה שהילדה שהתחלתי איתה לבד ושאני צריך לגשת שוב וזה. אבל אמרתי לו שלא ואז שאלתי ילדות אחרות שהיו לידנו. מה עדיף לגשת לילדה כשהיא לבד או עם חברה שלה. ואז פיתחנו שיחה לא היה מעניין במיוחד גם הן היו ניראות 7 ו5. לא עינינו אותי יותר מידי במיוחד לא אחרי הילדה הזו שממש רציתי. וסגרנו מספרים אבל אני לא עומד להתקשר גם ככה למרות שהן בעיינן זה בטוח.

לסיכום היה נחמד אבל שתי דברים: זה שחבר שלי החליט שלשקר זה בסדר ונכנס לדמות של ילד בן 18 והכל זה נראה לכם טוב או שאם היינו סוגרים והשקר היה מתגלה זה היה מזיין אותנו חזק? ושתיים מה אני עושה עם הילדה הזו נגיד אם קורה לי מקרה כזה פעם הבאה שילדה שזרמה בשיחה והכל אבל הנתונים שהיא מוסרת לי לא טובים אולי שיקרים בכל זאת לנסות לסגור? ומה אתם חושבים על הדיווח ואם אפשר לשפר אני אשמח. (נ.ב. זה די הפעמים הראשונות שלי שאני פותח סטים אז רחמנות)
    נערך לאחרונה על ידי yastyel; 27-07-2011 בשעה 16:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של תימני זה אני
    שם פרטי
    תימני
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    איפה רמת גן?! אין כמו אום אל פאחם! הכי טוב בעולם!

שיפור מטורף יאסטייל לדעתי אתה צריך לתפוס יותר אומץ ולבקש את המספר של הHB 10 הזאת (:
    איפה רמת גן?! איפה אום אל פאחם! הכי טוב בעולם!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם הוא הפלדה והטנק מתכת בלבד

ציטוט נכתב במקור על ידי תימני זה אני צפיה בהודעה
    שיפור מטורף יאסטייל לדעתי אתה צריך לתפוס יותר אומץ ולבקש את המספר של הHB 10 הזאת (:
    לייק

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קסם אישי, זה פשוט קצת ביטחון עצמי...

ציטוט נכתב במקור על ידי yastyel צפיה בהודעה
    לסיכום היה נחמד אבל שתי דברים: זה שחבר שלי החליט שלשקר זה בסדר ונכנס לדמות של ילד בן 18 והכל זה נראה לכם טוב או שאם היינו סוגרים והשקר היה מתגלה זה היה מזיין אותנו חזק? ושתיים מה אני עושה עם הילדה הזו נגיד אם קורה לי מקרה כזה פעם הבאה שילדה שזרמה בשיחה והכל אבל הנתונים שהיא מוסרת לי לא טובים אולי שיקרים בכל זאת לנסות לסגור? ומה אתם חושבים על הדיווח ואם אפשר לשפר אני אשמח. (נ.ב. זה די הפעמים הראשונות שלי שאני פותח סטים אז רחמנות)
    להההההה... אם הייתם רוצים קשר רציני - זה היה מתגלה, ומזיין אתכם אחושרמוטה.
    אבל אם מעניין אתכם רק סטוצ'ים, בקטנה...

משתמש עם שפם
    לייקים
    1
    נקודות
    5,801
    משפט מחץ
    מה קורה

נתחיל מזה שלא שואלים אף פעם בחורה אם יש לה חבר.
    גם אם עשית את הטעות וכבר שאלת אותה והיא אמרה כן אתה צריך להמשיך בשיחה כאילו לא אמרה כלום.
    הרבה פעמים בחורות אומרות שיש להן חבר רק בשביל לבדוק את התגובה שלך.
    בחורה מחפשת גבר שלא לוקח צעד אחורה ונרתע כל כך בקלות ששומע שיש לה חבר (אם בכלל)
    בדרך כלל כוסיות (HB8 ומעלה) כבר אומרות את זה אוטומטית מרוב שמתחילים איתה איזה 200 גברים ביום והן מחפשות לנפנף
    לדוגמא: מאיפה קנית את השרוול?
    היא: יש לי חבר.
    אתה: אוקי. (וממשיך בשיחה כאילו לא אמרה כלום) אהבתי את הצבע. זה אומר עלייך משהו מאוד מסויים בלה בלה בלה
    היא: מה זה אומר?
    אתה: לא מגלה לה עד שהיא לא מצמידה לך אקדח. וממשיך בשיחה כאילו לא אמרה כלום
    ובסוף אומר לה לרשום את הטלפון שלה. או את הפייסבוק

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי justincase צפיה בהודעה
    נתחיל מזה שלא שואלים אף פעם בחורה אם יש לה חבר.
    גם אם עשית את הטעות וכבר שאלת אותה והיא אמרה כן אתה צריך להמשיך בשיחה כאילו לא אמרה כלום.
    הרבה פעמים בחורות אומרות שיש להן חבר רק בשביל לבדוק את התגובה שלך.
    בחורה מחפשת גבר שלא לוקח צעד אחורה ונרתע כל כך בקלות ששומע שיש לה חבר (אם בכלל)
    בדרך כלל כוסיות (HB8 ומעלה) כבר אומרות את זה אוטומטית מרוב שמתחילים איתה איזה 200 גברים ביום והן מחפשות לנפנף
    לדוגמא: מאיפה קנית את השרוול?
    היא: יש לי חבר.
    אתה: אוקי. (וממשיך בשיחה כאילו לא אמרה כלום) אהבתי את הצבע. זה אומר עלייך משהו מאוד מסויים בלה בלה בלה
    היא: מה זה אומר?
    אתה: לא מגלה לה עד שהיא לא מצמידה לך אקדח. וממשיך בשיחה כאילו לא אמרה כלום
    ובסוף אומר לה לרשום את הטלפון שלה. או את הפייסבוק
    כן אני יודע שזה ישמע קוקסינל לומר אבל איתה התרגשתי כזה לדבר אז הרגש

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,095 | הודעות: 8,198,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect