1) איך אני יוצר משיכה, ואיך אני יודע שהבחורה כן נמשכת אליי?
2) איך אני מתחיל עם מישהי שאני לא מכיר בפייסבוק?
אני יודע שצריך לכתוב לה משהו על התמונות שלה שזה לא עליה אבל אני לא יודע איך או מה לרשום לה שזה משהו בתמונה שלה שזה לא היא
1) איך אני יוצר משיכה, ואיך אני יודע שהבחורה כן נמשכת אליי?
2) איך אני מתחיל עם מישהי שאני לא מכיר בפייסבוק?
אני יודע שצריך לכתוב לה משהו על התמונות שלה שזה לא עליה אבל אני לא יודע איך או מה לרשום לה שזה משהו בתמונה שלה שזה לא היא
|
|
הכול כתוב לך בלינקיה ,יש לך מדריך של מיסטרי בעברית,תקרא ותבין הרבה יותר מסתם איך להבין שהבחורה נמשכת אליך.
בקשר ללהתחיל עם בחורה בפייסבוק,גם את זה שאלו פה אלפי פעמים,התשובה היא פשוט להעיר לה על משהו כמה שיותר יוצא דופן שאתה מוצא בפרופיל שלה,בין אם זה שיש לה תמונות עם הרבה בנים,היא לובשת בגדים מסויימים,היא גולשת או אפילו אם שניכם אוהבים את אותה סדרה...השאלה היא מה אתה עושה עם המידע הזה ואיך אתה מעניין אותה כמה שיותר בשביל שהיא תרצה להגיב לך בחזרה.
ברגע שהיא מגיבה לך בחזרה,אפילו על ההערה הכי מפגרת,היא תמשיך לענות לך ,מהסיבה הפשוטה שהיא כבר ענתה לך פעם אחת.
קראתי את הלינקייה ואת הספר של מיסתרי
לא הבנתי איך אני יוצר משיכה
1. תעשה חיפוש בלינקיה ובשאלות בפורום ואני בטוח שאתה תמצא תשובה.
2. אין משהו מסוים שאתה צריך לכתוב לה. אני לדוגמה אתמול ראיתי שמישהי העלתה תמונת פרופיל חדשה (עם הפייסבוק החדש אפשר לדעת). הגבתי לה על התמונה משהו בסגנון "תמונה ממש חמודה, קצת מפחידה, אבל אהבתי (; ". אחרי כמה דקות היא התחילה לדבר איתי ומישם סגרתי מספר. אתה יכול לתת לה נג, זה דבר שיעשה את העבודה, בנות רגילות שמחמיאים להם בפייסבוק, תהיה הבחור הלא רגיל. אתה יכול לתת תגובה על הסיטואציה שהבחורה נמצאת בה, לדוגמה עם היא על שפת בריכה אתה יכול לכתוב "את פשוט דורשת דחיפה למים D: ", העיקר שתהיה הבחור הלא רגיל, זה שיוצא דופן מכולם.
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 28-07-2011 בשעה 21:12.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
לפי מה שהבנתי דרך האלת רגשות בשיחות ככה היא נמשכת אלי. זה נכון או לא?
וחוץ מהאלת רגשות מה עוד או איך עוד אפשר לגרום לבחורה להימשך אלי?
יש לך מאמרים
משיכה זה דבר מורכב
אתה צריך לגרות לה את המחשבה
ואני לא מתכוון גירוי מיני
היא צריכה לראות בך עניין
אל תתן לה הכל בקלות
מה שבא לך מייד קשה להעריך . אתה צריך לתת לה "לעבוד" בשביל לזכות במחמאה ממך. אל תראה עניין גדול מדי. במקביל תראה ערך גבוה ותראה שאתה לא רק דיברים [שקשה להגיע אליך] אלא גם יש בך ערך מסף , זה היכולת החברתית שלה. תראה ביטחון, כי נשים מטבען ימשכו לאדם החזק ולא לחלש.
יש לי עוד מה לכתוב אבל אני על רגל אחת
זה סיכום קצרצר של מאמרים..
איך מזהים משיכה? IOI
לגבי שאלה 2:
אין לי פייסבוק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תבין שמשיכה זהו שם כוללני להמון משתנים ופעולות ספציפיות שאתה והבחורה עושים.
מה ששאלת זה כמו לשאול "איך יוצרים שלום עולמי"?
אתה באמת מצפה שנכתוב לך משהו נוסח "שים קצת נאגים, עקיצות גרוסות, קינו בלי הגרעינים, תערבב, תכניס לתנור ואחרי עשר דקות - המשיכה מוכנה!!"?
חסר רק שנומר לך בתיאבון וזהו.
לדעתי כדאי לך לשנות את השאלה שלך אך לפני שתעשה זאת, אילו דברים ספציפיים יותר לדעתך גורמים למשיכה?
קח עצמות: סגנון חיים (פרט עליו), שפת גוף, גישה לחיים (גם כאן תפרט), רגשות (כנ"ל), התנהגות כללית (אני מניח שהתנהגות של הומו אולי תיצור קירבה בינך לבין הבחורה אך לא משיכה).
ממתין לפירוט שלך.
נ.ב.
ואיך אתה יודע שבחורה נמשכת אליך? ע"י אחד משלושת הסימנים העדינים הבאים:
1. היא שוכבת איתך.
2. היא חברה שלך.
3. היא מתחתנת איתך.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-08-2011 בשעה 21:00.
סגנון חיים: עשיר, כמה שיותר תחביבים ומעשים, שתיהיה עסוק, לחיות את החיים, לצאת לבלות עם חברים, לפתוח אוסף של משהו (תמונות, סרטים וכ'ו)
שפת גוף, גישה לחיים: לא כל כך הבנתי איך שפת גוף קשורה אבל לפי דעתי צריך להיות בשפת גוף פתוחה ונינוחה, שלווה, עם ביטחון ולא שפת גוף פחדנית, סגורה וכ'ו.
גישה לחיים: למה אתה מתכוון גישה לחיים? זה יכל להיות כל דבר. אם תוכל לתת דוגמא לגישה לחיים, אולי אפילו את הגישה שלך לחיים סוניק?
רגשות: גם פה לא הבנתי מה לפרט ברגשות. אתה מתכוון אילו רגשות לעורר אצל הבחורה?
ובשביל שהבחורה תיהיה חברה שלי היא צריכה להימשך אליי, ואת זה אני לא יודע איך. איך לעורר אצלה רגשות.
אני לא בטוח שאדם עסוק יותר הוא אדם מושך יותר. תחשוב על זה שוב.סגנון חיים: עשיר, כמה שיותר תחביבים ומעשים, שתיהיה עסוק, לחיות את החיים, לצאת לבלות עם חברים, לפתוח אוסף של משהו (תמונות, סרטים וכ'ו)
סגנון חיים זה לאו-דווקא יותר תחביבים או עיסוקים, שים לב, מדובר כאן בסגנון.
יש אחד שסגנון החיים שלו הוא פאן, בליינות, הנאה.
יש אחד שסגנון החיים שלו זה לחיות ברחובות כל היום.
יש אחד שסגנון חייו קשור לאומנות, כתיבה, יצירות וכו'.
יש אחד שסגנון החיים שלו קשר לכסף, פיננסיות, עסקים.
אה, יש גם אותי, שסגנון החיים שלי הוא פשוט לחלוטין, ממוצע לגמרי רק שהוא כולל בתוכו אושר.
דווקא שפת הגוף נראית לך הכי פחות קשורה? חח אם כבר היא הכי קשורה למשיכה עצמה המתרחשת בפועל.שפת גוף, גישה לחיים: לא כל כך הבנתי איך שפת גוף קשורה אבל לפי דעתי צריך להיות בשפת גוף פתוחה ונינוחה, שלווה, עם ביטחון ולא שפת גוף פחדנית, סגורה וכ'ו.
כתבת דברים נכונים לדעתי, תחשוב גם על: שפת גוף המביע עניין בבחורה או דחייה ממנה (שניהם מתבקשים), שפת גוף המשדרת אנרגיה, קלילות ואדם קורן ומאושר, אדם שמח הנה מחייו.
לדעתי הגישה לחיים היא הכי חשובה, יותר משפת גוף, יותר מסגנון ויותר מהמשיכה עצמה.גישה לחיים: למה אתה מתכוון גישה לחיים? זה יכל להיות כל דבר. אם תוכל לתת דוגמא לגישה לחיים, אולי אפילו את הגישה שלך לחיים סוניק?
ברגע שתאמץ לך גישה לחיים, אתה תראה איך שפתאום דברים מעצבנים כמו "היא לא נמשכת אלי" פחות יעצבנו אותך.
ובקצרה, זוהי הגישה שלי: תהיה מאושר.
עזוב לרגע את הבחורה, האם אתה בחור היכול להרגיש ולהתרגש? האם האינטליגנציה הרגשית שלך מפותחת?רגשות: גם פה לא הבנתי מה לפרט ברגשות. אתה מתכוון אילו רגשות לעורר אצל הבחורה?
נסה לשחזר בעצמך את הרגשות הבאים: התרגשות חיובית ממשהו, אכזבה ממישהו, דאגה למישהו במובן החיובי, הנאה עם מישהו.
גם כאן עזוב לרגע את הבחורה. כשאתה מתרגש ממישהו, מה הוא עושה?ובשביל שהבחורה תיהיה חברה שלי היא צריכה להימשך אליי, ואת זה אני לא יודע איך. איך לעורר אצלה רגשות.
יש לך גישה טובה לחיים: להיות מאושר.
מי לא רוצה להיות מאושר? זאת שאלה רטורית כן?
אבל איך האושר שלך בא לידי ביטוי בחייך? זה בא לידי ביטוי במחשבות חיוביות לדוגמה?
אני חושב שיש לי אינטליגנציה רגשית מפותחת אבל אני לא יודע איך להקרין את הרגשות שלי לבחוץ.
אני יכול להיות כנה ולהגיד שאני מחפש את התשומת לב של הבחורה. מתי שיש עוד גברים מסביב והיא שמה לב אליהם יותר מאשר אלי אני מתחיל קצת לקנא ולרצות יותר את התשומת לב שלה אלי ולא לשאר הגברים.
לא הבנתי את שאלתך האחרונה. שאני מתרגש ממישהו, מה אותו אחד שהתרגשתי ממנו עושה או מה אני עושה?
בטעות פעמיים
נערך לאחרונה על ידי newd_l; 17-08-2011 בשעה 22:15.
לדעתי האישית כולם לא רוצים.יש לך גישה טובה לחיים: להיות מאושר.
מי לא רוצה להיות מאושר?
אם אתה רוצה להיות מאושר, מה מונע ממך בדיוק להיות כזה?
אצלי באופן אישי הוא בא לידי ביטוי כשכל החברים שלי מזילים ריר ליד בחורות ואני מפהק, הוא בא לידי ביטוי כשאני רואה כלכך הרבה אנשים שקועים במחשבות של "מה יהיה עם הקריירה שלי/מה יהיה עם הלימודים שלי/מה יהיה עם הזוגיות שלי??!?! מה יהיה?!" והם לחוצים כמו טמפונים, והם לעולם לא מפסיקים להיות לחוצים, כל פעם משהו אחר מטריד אותם, כשאני צופה מהצד באנשים כאלו, האושר שלי בא לידי ביטוי. כשאני צופה באנשים עובדים, עושים כושר, עושים כסף, עושים בחורות... אני מחייך מכל העניין וכשאני מחייך - האושר שלי בא לידי ביטוי.בל איך האושר שלך בא לידי ביטוי בחייך? זה בא לידי ביטוי במחשבות חיוביות לדוגמה?
רוצה לשמוע סוד? לכולם יש אינטליגנציה רגשית חזקה מאוד, למעטים יש את היכולת להביע אותה כלפי חוץ וזה כל ההבדל.אני חושב שיש לי אינטליגנציה רגשית מפותחת אבל אני לא יודע איך להקרין את הרגשות שלי לבחוץ.
כרגע ביטאת את האינטליגנציה הרגשית שלך.אני יכול להיות כנה ולהגיד שאני מחפש את התשומת לב של הבחורה. מתי שיש עוד גברים מסביב והיא שמה לב אליהם יותר מאשר אלי אני מתחיל קצת לקנא ולרצות יותר את התשומת לב שלה אלי ולא לשאר הגברים.
התשובה נמצאת בגוף השאלה, קרא אותה שוב.לא הבנתי את שאלתך האחרונה. שאני מתרגש ממישהו, מה אותו אחד שהתרגשתי ממנו עושה או מה אני עושה?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-08-2011 בשעה 23:34.