ישלי בעיה שאני גר באיזה חור רחוק מאוד מכל אזור סירוג' וככה אני לא יכול לפתוח סטים ולהתאמן מה אני יכול לעשות?
ישלי בעיה שאני גר באיזה חור רחוק מאוד מכל אזור סירוג' וככה אני לא יכול לפתוח סטים ולהתאמן מה אני יכול לעשות?
נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 26-07-2011 בשעה 15:45.
|
|
מה זאת אומרת גר רחוק? אחי כל מקום שיש בו בנות זה מקום לפתוח סטים רחוב חנויות:בגדים מכולת סופר וכאלה בתי קפה קניונים בית ספר ים ומה לא.. אין מצב שאין לך בנות בעיר מה זה GAYS-TOWN?
חח עלקק גייז טאון...
לא אחי אני לא גר בעיר ואיפה שאני גר (מושב) אין בנותת בגיליי....
סבבה אין בנות בגילך אבל יש בנות בכללי ויש מקומות הומי אדם כמו שאומרים (מלאים אנשים כאילו) אז לך לשם תתאמן למרות שאתה יכול באוטובוס ורכבת להגיע לתל אביב כמו שאני ועוד כמה עושים ככה גם אין לי בעיה לעשות שטויות כי מי מכיר אותי שם בכלל?
אני התחלתי עם מישהי בת 27 ו 21 ו 20 (ועוד מלא האמת אבל הלא היו הסטים הכי טובים שלי באותו יום ) ביום ראשון במפגש לא סגרתי אותם האמת לא ניסיתי אפילו בגלל אמונה מגבילה פעם הבאה כבר אני כן ינסה אבל עזוב את זה אני בא להגיד שאין לך מה לדאוג כמו שאומרים זה לא הגיל זה התרגיל מקסימום לא יצא לך סגירה מזה כן ישתפר לך האינר גיים.
גם אני. זה לא מונע ממני להצליח. אני מוצא דרכים - עבודה, יציאות, חברים משותפים.
תקח אוטובוסים פעם-פעמיים בשבוע למקום הומה אדם, ותתאמן שם, זה מה שאני עושה כשאני בתקופת יובש.