|
|
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אגב...למי שלא יודע...הנוצרים פעלו בשיטת "אם יש לך אומץ לסרב אתה מת"
הנוצרים רצחו כל אדם שלא רצה להאמין ביישו...
נכון אבל לא במדוייק, האוכלוסיה הראשונה אליהם פנו השליחים של ישו היו היהודים, אך להפתעתם כמעט כל מי שהם ניסו לגייס למאמיניו של ישו סרב ואף כמה מהשליחים שלו הוצאו להורג.
רק לאחר שהנצרות הפכה לדת הרשמית של רומה הנוצרים החלו בגישה "נקמנית" ופרסמו שה' מאס בעם היהודי כי הם פשעו בתורתו ולכן הביא את התורה החדשה.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
כל הדת שלהם היא גיחוח אחד גדול.
12 אנשים שמסתובבים ברחבי העולם עם תורתו של ישו רק שכל אחד סותר את השני.
אדם אחד שמתעורר אחרי 100 שנה, אומר שישו בא אליו לחלום ואמר לו שהוא מצווה עליו לספר למאמינים שמהיום הם לא חייבים יותר לקיים מצוות (הרי פעם הנוצרים היו שומרים מצוות כמו היהודים).
אתה יודע מה הכי עניין אותי ?
כשבני ישראל קבלו את התורה מתואר בתנ"ך שכולם שמעו במעמד הר סיני "אני אדני ה' .... " (וכו') תחשוב לעצמך שהם היו מיליון איש !
וכשהם הגיעו לרגע הזה כולם התחילו להאמין בה' באמונה שלמה וקבלו על עצמם את התורה.
(הרי אסור לשכוח שהניסים שהיו במצרים לא שכנעו אותם ולכן הם עשו את עגל הזהב).
עכשיו, נניח ובאמת ה' רוצה לבטל הכל ולתת את התורה לעם חדש, למה לעשות את זה נחוט ? למה לבוא בסתר ?
אם ליהודים עשית מעמד כזה ענק שכולם האמינו בתורה שלך ולא היה אחד שפקפק, למה לבוא ולעשות את זה "מאחורי הקלעים".
והדבר שבאמת הכי מצחיק זה שהנוצרים מאמינים בתנ"ך באמונה שלמה ופשוט אומרים "תם זמנו".
מה שהם לא יודעים שבתנ"ך מסופר על צדיקים שיכלו לעשות בדיוק ואפילו יותר ממה שישו עשה, ואת זה שמעתי בוויכוח של איזה רב עם כומר והכומר פשוט גמגם ולא ידע מה לענות לו.
A Fistful Of Dollars
נכון. חשוב לחדד שזה דיי משונה לומר שהקב"ה התחרט והחליט לבחור בעם אחר כאילו מה הוא עושה דווקא? אין דבר כזה. עם ישראל הוא העם הנבחר וזהו, אם לא נקיים את רצונו נענש בהתאם. הרעיון הזה מטופש.
שים לב שלגבי חטא העגל זה לא פשוטו כמשמעו. נכון, זה תמוה. אך העניין הוא שעם צדיקים מקפידים יותר, החטא הוא לא כמו שהוא נראה. החטא הוא עצם הרעיון לחשוב שלעשות עגל מזהב ודרכו לעבוד את ה' במקום לבטוח בקב"ה שמשה ירד.
בברכה,
אני עדיין לא מבין איזה סיבה היה כלכך דחוף להרוג את ישו?
יש על זה גם סרט איך צלבו אותו זה סרט איום ונוראה איך מתעללים
בו ופולתה דם יורד ממנו וגם מראים איך שהיהודים הכוהנים הרגו
אותו מי שרוצה בפרטי
נערך לאחרונה על ידי acab321; 14-08-2011 בשעה 06:26.