קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מתחיל
[שאלה] משהו לא מובן לי =\
לפני כמה ימים שניים בפורום כסף ברשת yuvalberghaus ועוד איזה אחד אם אני לא טועה פירסמו איזה משהו על פיפל ועל איזה אתר והביאו קישור אישי כמו שאני עשיתי לפני חודש וקיבלתי על זה באן לתמיד לפני כמה ימים
עכשיו נכנסתי לאשכול של אחד מהם לא זוכר איזה ורשמתי לו שישנה תכתובת כי אסור לפרסם והוא יקבל באן
נכנסתי אחרי שעה משהו כזה לא זוכר כבר כמה זמן והוא לא שינה כלום ואחרי כמה דקות אני נכנס אני רואה מחקו לו תאשכול ולא עשו לו כלום
עכשיו אני רוצה להבין למה לעזאזל מביאים לי באן לתמיד על משהו שפירסמתי לפני יותר מחודש ולאנשים כמוהם מוחקים תאשכול או שיש אנשים אחרים שלא עושים להם כלום ?
המשתמש הקודם שלי זה 123almog מי ששואל
מנהלים בבקשה לענות לי
הינה גם קישור לנושא שהוא פתח אחר כך בפורום הנכון
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=401037
אבל לפני שהוא פתח את זה הוא פתח עוד אחד בפורום שאני פתחתי
וגם עוד אחד רשם אותו דדבר
ואממ אני לא אומר שעכשיו תענישו אותו או משהו כי ואללה הוא לא קיבל באן אז סבבה חחח הרוויח
פשוט תענו לי למה לו ולעוד אנשים אתם מוחקים תאשכולות או מעבירים למקום הנכון או לא עושים כלום ולי נותנים באן לתמיד למשתמש שיש לי כמה 3 שנים בערך אם אני לא טועה ועם 3000 ומשהו נק'
נערך לאחרונה על ידי BenZona; 09-11-2008 בשעה 19:58.
-
-
משתמש כבוד
אתה מוזמן לפנות למנהל פורום כסף ברשת, ולערער, בעיקרון יש חוק שאוסר פרסום הזמנות מחוץ לתת פורום הזמנות והעונש על כך הוא באן לצמיתות, אין לי מושג למה הבחור השני לא קיבל אבל זה גם לא משנה, עברת על החוקים? קיבלת את העונש שרשום במפורט!!!! בנעוץ, אני ממליץ לך לדבר עם מנהל פורום כסף ברשת על זה ואם הוא יחליט אחרת אני אוריד את הבאן שאני נתתי לך עקב אי ציות לחוקים,
דבר איתי בפרטי בהמשך ואני מבטיח לטפל בנושא.
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום