חחחחח לילה טוב משוגעים.... משה תודה על ההקדשה
נכתב במקור על ידי moshesee +1 >><" אוהד חיפה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחחח לילה טוב משוגעים.... משה תודה על ההקדשה לילה טוב, הסכמת להצעת נישואים של אלי?
נכתב במקור על ידי moshesee עכשיו יהיה שחכתי קורה ישששששששששששששששששששש הרזתילך מתנה לבית היא תבוא במכונית
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחחח לילה טוב משוגעים.... משה תודה על ההקדשה לילה טוב נסיכתי
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחחח לילה טוב משוגעים.... משה תודה על ההקדשה אין בעד מה נכתב במקור על ידי Wolf Man אוהד חיפה? אוהד תמדינה שלנו כל קבוצה שמנסה להצליח מחוץ לארץ אני רואה משחקים שלה ובעדה
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני יכול? אבל קודם אתה תי לי בקצה סבבה? נכתב במקור על ידי AdventureR לא צריך.. כן צריך
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי Wolf Man לילה טוב, הסכמת להצעת נישואים של אלי? אין לי מושג על מה אתה מדבר....
נכתב במקור על ידי AdventureR ישששששששששששששששששששש הרזתילך מתנה לבית היא תבוא במכונית ולי אתה לא מביא אף אחד?! נכתב במקור על ידי moshesee אין בעד מה אוהד תמדינה שלנו כל קבוצה שמנסה להצליח מחוץ לארץ אני רואה משחקים שלה ובעדה שילך האלישע הבלוף הזה! שיביאו את עטר המלך!
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אין לי מושג על מה אתה מדבר.... אז לא אמרתי כלום..
נכתב במקור על ידי AdventureR ישששששששששששששששששששש הרזתילך מתנה לבית היא תבוא במכונית תודה חיים שלי נכתב במקור על ידי _AnGi_ אין לי מושג על מה אתה מדבר.... תאמת גם לי ><"
נכתב במקור על ידי Wolf Man אז לא אמרתי כלום.. אני דורשת שעכשיו תספר לי על מה מודבר...
נכתב במקור על ידי InSane אבל קודם אתה תי לי בקצה סבבה? כן צריך בכיף, אבל איזה רובה/אקדח אתה רוצה?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני דורשת שעכשיו תספר לי על מה מודבר... על מה?
נכתב במקור על ידי Wolf Man ולי אתה לא מביא אף אחד?! שילך האלישע הבלוף הזה! שיביאו את עטר המלך! לא הקדשת לו כלום אז.....
חוקי הפורום