נכתב במקור על ידי Wolf Man איך נתעלם? כשיש בוס אי אפשר להספאים.. דבר איתי בפרטי נכתב במקור על ידי NikolayYana2 קיבלתי באן כמה זמן?
Game Over ספוילר: [/CENTER]
נכתב במקור על ידי Wolf Man אתה מודע לזה שזה יאריך לך תבאן נכון? והם לוקחים אותנו אחד אחד! גם אני רוצה!
אף אחד לא אמר לכם לא להתפרק,ברגע שמשתמש מתלונן אתם תכבדו את הבקשה שלי ואותו,סוף הסיפור.
נכתב במקור על ידי אושרי אף אחד לא אמר לכם לא להתפרק,ברגע שמשתמש מתלונן אתם תכבדו את הבקשה שלי ואותו,סוף הסיפור. טוב בוסית
בוקר טוב חברים
נכתב במקור על ידי .GiL. גם אני רוצה! לא, אתה רוצה להשאיר אותי לבד? עם משה? שנרצח את צרפת? בעצם לא נורא..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי אושרי אף אחד לא אמר לכם לא להתפרק,ברגע שמשתמש מתלונן אתם תכבדו את הבקשה שלי ואותו,סוף הסיפור. אחי שמישו מתלונן תבדוק טוב טוב את שתי הצדדים סבבה ?
נכתב במקור על ידי ChangefulAxis בוקר טוב חברים בוקר..
נכתב במקור על ידי Psychosocial טוב בוסית הייתי ממליץ גם לך להרגע,אם אתה רוצה לקבל הוכחה שאני לא צוחק אתה יכול רק לבקש.
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא, אתה רוצה להשאיר אותי לבד? עם משה? שנרצח את צרפת? בעצם לא נורא.. אף פעם לא הייתי בבאן :\
נכתב במקור על ידי אושרי אף אחד לא אמר לכם לא להתפרק,ברגע שמשתמש מתלונן אתם תכבדו את הבקשה שלי ואותו,סוף הסיפור. אבל את הצד שלי בדקת? ואפשר אולי לדעת מה קרה עם ניקו?
נכתב במקור על ידי .GiL. אף פעם לא הייתי בבאן :\ שולחים אותך למקרר ענקי..
שלום
נכתב במקור על ידי Wolf Man שולחים אותך למקרר ענקי.. מגניב..
נכתב במקור על ידי almog9697 שלום נזכרת לבוא ?
חוקי הפורום