נוש זה אחד שמן שמנשנש במבה ונישנושים של אוסם
נערך לאחרונה על ידי DaRkHeaveN; 27-07-2011 בשעה 23:58.
נכתב במקור על ידי Wolf Man נכון! אפילו לייק לא נתת לי על זה נכתב במקור על ידי almog9697 מעולה יש אז אם נוש זה דבר טוב גם את נושית (אני חושב O_O )
נכתב במקור על ידי .GiL. אחחח אני שונא דרדסים רגזני שכמותך
נכתב במקור על ידי almog9697 צאקי לא נושי! מה עם ספוקי?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .GiL. דימוש. גילה. נכתב במקור על ידי almog9697 צאקי לא נושי! הוא כן.. באלי לעשות אותו
נערך לאחרונה על ידי Bat Country; 27-07-2011 בשעה 23:58.
Game Over ספוילר: [/CENTER]
נכתב במקור על ידי moshesee אפילו לייק לא נתת לי על זה יש אז אם נוש זה דבר טוב גם את נושית (אני חושב O_O ) אבל על זה כן, אני לא בחור שמחלק לייקים כל הודעה, אני מחלק את הלייקים שלי בקפידה רבה..
נכתב במקור על ידי almog9697 רגזני שכמותך תודה (אני חושב) (..)
נכתב במקור על ידי Psychosocial גילה. הוא כן.. באלי לעשות אותו דימוש ככה רציתה לבנבן אותי?
נכתב במקור על ידי moshesee אפילו לייק לא נתת לי על זה יש אז אם נוש זה דבר טוב גם את נושית (אני חושב O_O ) רק בנות לבנים אומרות נושי XD בנים לבנות אומריפ מאמי כפרה (קצט ערסי ) או נשמה וכו'
נכתב במקור על ידי .GiL. דימוש ככה רציתה לבנבן אותי? DUDE דבר עיברית/ רוסית/ שוודית
נכתב במקור על ידי .GiL. אחחח אני שונא דרדסים מה הם עשו לך רע בחיים?
נכתב במקור על ידי almog9697 רק בנות לבנים אומרות נושי XD בנים לבנות אומריפ מאמי כפרה (קצט ערסי ) או נשמה וכו' אם את בקטע של ערסים... ניקו? אה.. הוא בבאן.. לא חשוב
נכתב במקור על ידי Wolf Man מה עם ספוקי? זה אותו אחד לא?
נכתב במקור על ידי ChangefulAxis מה הם עשו לך רע בחיים? הפליצו על גרגמל נכתב במקור על ידי Psychosocial DUDE דבר עיברית/ רוסית/ שוודית בלאט ספסיבה
חוקי הפורום