נכתב במקור על ידי moshesee אני מתוק !? במקרה אתה מכיר ענבר ? נשמה תזמיני ניידת יש הרוגים * מגניב יש גירסא לערסים
נכתב במקור על ידי almog9697 כמו לייק רק ברבים היי גם אני מנתניה תשבעי O_O אולי אני עוד מכיר אותך O_O איפו את לומדת ?
נכתב במקור על ידי .GiL. את סתם פדופיל גייז בן 50 עלינו עלייך.. בטח ..... יש מצב אני מעלה תמונה מחר אחרי שאני אסתפר
היי חבר'ה לילה טוב...
נכתב במקור על ידי .GiL. מגניב יש גירסא לערסים +1 D:
נכתב במקור על ידי almog9697 בטח ..... יש מצב אני מעלה תמונה מחר אחרי שאני אסתפר את עושה גלח נכון?
נכתב במקור על ידי moshesee תשבעי O_O אולי אני עוד מכיר אותך O_O איפו את לומדת ? אתה לא מכיר אותי עברתי לפני 3 ימים אני אלמד בשי עגנון ><
ביי
נכתב במקור על ידי .GiL. את סתם פדופיל גייז בן 50 עלינו עלייך.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה
נכתב במקור על ידי - Gal.D - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה ..
נכתב במקור על ידי almog9697 אתה לא מכיר אותי עברתי לפני 3 ימים אני אלמד בשי עגנון >< מגניב לך אני לומד בלבבוביץ אז דקה באיזה איזור את גרה ?
נכתב במקור על ידי .GiL. את עושה גלח נכון? איך ידעת?
נכתב במקור על ידי .GiL. too much information לא ממש.. לקחתי תחתונים שלמרות הכביסה הקרי לילה לא ירד מהם..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Amichai היי חבר'ה לילה טוב... הנה הזה שלא אוהב בירה ופורנו
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא ממש.. לקחתי תחתונים שלמרות הכביסה הקרי לילה לא ירד מהם.. חזרת !???????????????
חוקי הפורום