קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 86
    הודעה אחרונה: 20-07-2008, 11:26
  2. הוא חזר!!!!
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-01-2007, 13:53
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-02-2006, 23:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

הוא חזר בתשובה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלין
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    can we have sex and then go shopping ?

ברירת מחדל הוא חזר בתשובה

אז נתחיל פשוט מההתחלה, ואני אנסה לקצר כמה שיותר.
    הבנאדם שאני אוהבת כבר בערך שנה והיה בנינו משהו אבל לא היינו ביחד, החליט שהוא חוזר בתשובה.
    בעצם - הוא כבר חזר בתשובה ופשוט התרחק ממני במשך שלושת החודשים האחרונים.
    הוא מירושלים ואני מנתניה, כן אני יודעת שזה חתיכת מרחק אבל משום מה המשכתי להאמין שיכול להיות בנינו משהו רציני :\
    עכשיו, יש לו יום הולדת 18 עוד מעט, ותכננתי לקנות לו מתנה ולכתוב לו על דף יפה כזה חלק מסויים משיר שאני מאד אוהבת
    שדי מסביר מה שאני מרגישה ... וגם לנסוע אליו אם חברה ולדאוג להיפגש איתו ולהביא לו אותה...
    ולתת לו לדעת, שגם אם הוא חוזר בתשובה, לא משנה מה יקרה, אני תמיד אהיה שם כדי לתמוך בו,
    כי אני פשוט אוהבת ת'בנאדם הזה יותר מאשר שאהבתי מישהו אי פעם בחיי המעוללים.
    בחיים שלי לא עשיתי דברים כמו שעשיתי בשבילו, בחיים שלי לא חיפשתי גבר ודאגתי להתקשר אליו גם אם הוא מסנן, בחיים שלי,
    רוב האנשים שנמצאים סביבי טוענים שאני ביצ'ית ... אבל איתו , איתו זה פשוט אחרת לגמרי..
    סתם רציתי לדעת אם ישלכם רעיונות נוספים למתנות ... משהו מקורי , שיגרום לו להבין אולי כמה דברים :\
    והאם אתם מאמינים בקשר מרחוק/או בקשר שבו הבחור דתי/חזר בתשובה:\
    you got me in a crazy position
    if you're on a mission
    you got my permission

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

ישלי מיקרה ממש ממש דומה..
    אני ידיד של מישהי מירושלים ואני מהרצלייה, היא בת 16 ואני בן 15.
    בעיקרון בהתחלה שנינו חשבנו שיכול להיות בנינו משהו, גם התנשקנו כמה פעמים, אבל ראינו שאנחנו יכולים להיפגש רק בחופשים כי היא שומרת שבת והמשפחה שלה מסורתית ובימים בשבוע שנינו עסוקים מאוד ואנלנו זמן לנסוע מירושלים להרצלייה ומהרצלייה לירושלים, זאת נסיעה של שעה וחצי\שעתיים באוטובוס.
    החלטנו לא להיות חברים, אבל ידידים ? למה לא ?.. אין סיבה בעולם.. ניפגשתי איתה לא מזימן, היינו בסרט, ישבנו ב3 בלילה בים בשקט, דיברנו, צחקנו והיא חזרה ב6 בבוקר עם אוטובוס לירושלים.

אם את בת 18 ויש לך כבר רישיון אז אני מאמין בקשר מרחוק.
    כשיש לך מכונית, אופנוע, קטנוע, אנערף מה.. התזוזה שלך יותר קלה, יותר פשוט לומר לעצמך יאללה בוא ניקח ת'אוטו ניסע לירשולים.
    זה שהוא חזר בתשובה זה תלוי, אם הוא ממש חזר בתשובה וגם המשפחה שלו כזאת, לא יתנו לו להיות איתך לפחות לא כמו שנידמה לי.
    אם את שואלת אותי הוא בסוג של גילוי עצמי, תני לו את הזמן שלו, אם הוא באמת מעוניין לשמור איתך על קשר הוא יתקשר כאשר הוא יוכל, כניראה זאת תקופה קשה בחיים שלו.

שיהיה לך בהצחלה (:

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלין
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי VOCA צפיה בהודעה
    ישלי מיקרה ממש ממש דומה..
    אני ידיד של מישהי מירושלים ואני מהרצלייה, היא בת 16 ואני בן 15.
    בעיקרון בהתחלה שנינו חשבנו שיכול להיות בנינו משהו, גם התנשקנו כמה פעמים, אבל ראינו שאנחנו יכולים להיפגש רק בחופשים כי היא שומרת שבת והמשפחה שלה מסורתית ובימים בשבוע שנינו עסוקים מאוד ואנלנו זמן לנסוע מירושלים להרצלייה ומהרצלייה לירושלים, זאת נסיעה של שעה וחצי\שעתיים באוטובוס.
    החלטנו לא להיות חברים, אבל ידידים ? למה לא ?.. אין סיבה בעולם.. ניפגשתי איתה לא מזימן, היינו בסרט, ישבנו ב3 בלילה בים בשקט, דיברנו, צחקנו והיא חזרה ב6 בבוקר עם אוטובוס לירושלים.

אם את בת 18 ויש לך כבר רישיון אז אני מאמין בקשר מרחוק.
    כשיש לך מכונית, אופנוע, קטנוע, אנערף מה.. התזוזה שלך יותר קלה, יותר פשוט לומר לעצמך יאללה בוא ניקח ת'אוטו ניסע לירשולים.
    זה שהוא חזר בתשובה זה תלוי, אם הוא ממש חזר בתשובה וגם המשפחה שלו כזאת, לא יתנו לו להיות איתך לפחות לא כמו שנידמה לי.
    אם את שואלת אותי הוא בסוג של גילוי עצמי, תני לו את הזמן שלו, אם הוא באמת מעוניין לשמור איתך על קשר הוא יתקשר כאשר הוא יוכל, כניראה זאת תקופה קשה בחיים שלו.

שיהיה לך בהצחלה (:
    אני לא יודעת עד כמה הוא חזר בתשובה, אבל מה שכן המשפחה שלו ממש לא מסורתית.
    והאמת, שאינלי רישיון, אבל אני עובדת ואני יכולה להרשות לעצמי לנסוע אל הבנאדם הזה 3 פעמים בשבוע או אפילו לישון אצלו בשישי שבת אם זה דרוש :\
    ותודה, אבל ישלי שאלה .. לפי דעתך זה בסדר שאני רוצה להראות לו שאכפת לי ממנו?
    if you're on a mission
    you got my permission

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

אני בהחלט מאמין שזה אפשרי, קחי לדוגמא את.....ההורים שלי
    אמא דתייה, חלק גם קוראים לה רבנית כי לפעמים היא מעבירה שיעורי תורה \ הלכות בבית שלנו.
    והיא מגדירה את עצמה כשומרת תורה ומצוות..לא דתייה ובטח שלא רבנית.

אבא חילוני,נוסע בשבת,מעשן בשבת, רואה טלווזיה, גולש באינטרנט..פשוט חילוני לכל דבר.
    ואני עדיין בספק במידה והוא בכלל מאמין חחח..

אבל איכשהו הם מצליחים להתסדר,הוא מכבד אותה בזה שהוא לא רואה טלווזיה לידה\מעשן לידה וכו...
    וככה הם חיים כבר 30 שנה.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

ציטוט נכתב במקור על ידי AlineBaby צפיה בהודעה
    אני לא יודעת עד כמה הוא חזר בתשובה, אבל מה שכן המשפחה שלו ממש לא מסורתית.
    והאמת, שאינלי רישיון, אבל אני עובדת ואני יכולה להרשות לעצמי לנסוע אל הבנאדם הזה 3 פעמים בשבוע או אפילו לישון אצלו בשישי שבת אם זה דרוש :\
    ותודה, אבל ישלי שאלה .. לפי דעתך זה בסדר שאני רוצה להראות לו שאכפת לי ממנו?
    אין דבר יותר בסדר מלראות לו שאכפת לך ממנו.
    המקסימום שיקרה זה שהוא ידחה את זה ותעברי הלאה בחיים.
    לא צריך להיתקע על דברים, צריך לדעת להמשיך ולא להביט אחורה, זה קשה אבל צריך לעשות את זה.

עוד פעם אם את אומרת שהוא היה חילוני, פתאום חזר בתשובה, כניראה שהוא עובר משהו בחיים, תקופה לא קלה, תקופה שדורשת את כל המאמצים שלו וכל התשומת לב, ככה שלא נישאר לו מה לחלוק איתך.
    אני חושב שאת צריכה לתת לו את הזמן שלו, סוג של לנתק קשר קצת זמן ולראות לאן הוא ממשיך.

אחרי זה שהוא יהיה בטוח שהוא חוזר בתשובה, ועוד פעם יחדש איתך קשר בקטע רומנטי אני בטוח אבל בטוח שתוכלו להיות זוג כשורה גם אם את חילונים והוא דתי, אלה השקפות עולם, כל אחד בוחר לראות את העולם איך שהוא רוצה ולחיות את החיים איך שהוא רוצה!

שיהיה לך בהצלחה אלין, מקווה שעזרתי (:

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלין
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תודה לשניכם (:
    if you're on a mission
    you got my permission

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

כמו שכבר אמרו לך קודם יהיה נחמד מאוד מצידך שתראי לו את הרגשות שלך כלפיו, שתתני לו כתף תומכת.

בלי קשר, בנוגע לעתידכם יחד את צריכה לראות לאן פניו מועדות, באיזו מידה הוא הולך - אם בכלל - לשמור על אורח חיים דתי, והאם זה מתאים לך ולו.
    בסופו של דבר אני לא חושב שזוג יכול לחיות יחד בצורה מושלמת עם פערי אידאולוגיות ואורחות חיים ברמה כזאת;
    בתיאוריה זה אמנם נשמע אחלה, אבל בפועל זה לא דבר שיתקיים :|

נקודה נוספת היא שאת קצת התעלמת פה מאיך שהוא מרגיש כלפייך, לא כל כך שמענו ממך שום דבר מלבד הרגשות ה-איך לומר- דיי מהוססים שלך כלפיו; האם גם לך הנקודה הזאת לא ברורה דיה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלין
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    כמו שכבר אמרו לך קודם יהיה נחמד מאוד מצידך שתראי לו את הרגשות שלך כלפיו, שתתני לו כתף תומכת.

בלי קשר, בנוגע לעתידכם יחד את צריכה לראות לאן פניו מועדות, באיזו מידה הוא הולך - אם בכלל - לשמור על אורח חיים דתי, והאם זה מתאים לך ולו.
    בסופו של דבר אני לא חושב שזוג יכול לחיות יחד בצורה מושלמת עם פערי אידאולוגיות ואורחות חיים ברמה כזאת;
    בתיאוריה זה אמנם נשמע אחלה, אבל בפועל זה לא דבר שיתקיים :|

נקודה נוספת היא שאת קצת התעלמת פה מאיך שהוא מרגיש כלפייך, לא כל כך שמענו ממך שום דבר מלבד הרגשות ה-איך לומר- דיי מהוססים שלך כלפיו; האם גם לך הנקודה הזאת לא ברורה דיה?
    בפעם האחרונה שראיתי אותו , לפני שלוש חודשים , הוא אמר שכן ישלו רגשות כלפיי , אבל הוא לא יודע איך להסביר אותן ...
    והוא טוען שאני מאד חשובה לו יותר מידידה.
    פעם אחת יצא לנו לדבר עלינו ועל מה שקרה והוא טען שהיו לו שתי פאשלות איתי שבהן הוא בחר בבחורות אחרות ולא אותי ,
    והוא מקווה שזה לא יקרה שוב :\
    if you're on a mission
    you got my permission

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי AlineBaby צפיה בהודעה
    בפעם האחרונה שראיתי אותו , לפני שלוש חודשים , הוא אמר שכן ישלו רגשות כלפיי , אבל הוא לא יודע איך להסביר אותן ...
    והוא טוען שאני מאד חשובה לו יותר מידידה.
    פעם אחת יצא לנו לדבר עלינו ועל מה שקרה והוא טען שהיו לו שתי פאשלות איתי שבהן הוא בחר בבחורות אחרות ולא אותי ,
    והוא מקווה שזה לא יקרה שוב :\
    פאשלות? מה זאת אומרת?!

כמה זמן הייתם ביחד או "בערך" ביחד?

בתכל'ס אני חושב שנכון להרגע את יכולה, וזה יהיה יפה להפגין כלפיו איכפתיות, לתמוך בו ולעודד, אבל את צריכה למצוא את ההזדמנות בקרוב לשבת איתו לשיחה רצינית וברורה בנוגע לעתידכם ביחד;
    חשוב מאוד שלא תתני לעצמך לחיות באשליות ובמחשבות לא מציאותיות;
    האמת שאני חושב ש"אהבה מרחוק" נשמע קצת כמו אהבה וירטואלית בה את מאוהבת בדמות שהיא באיזשהו מקום קצת דמיונית ולא מציאותית, קשר כמו זה עלול להרוס לך הרבה את החיים המציאותיים, שהרי כבר שלושה חודשים לא ראית את הבנאדם, ואת עדיין מאוהבת אהבה בלתי ברורה ומוגדרת, את עלולה למצוא את עצמך אחרי שלושה חודשים שלא ראית אותו אל מול בנאדם שונה או לפחות שונה בהרגשותיו כלפייך, אז כדאי שתבררי את העניין בקרוב.

בלי קשר יכול גם להיות שאני טועה לגמרי בהבנת הסיטואציה.

בכל מקרה שיהיה לך הרבה הצלחה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלין
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    פאשלות? מה זאת אומרת?!

כמה זמן הייתם ביחד או "בערך" ביחד?

בתכל'ס אני חושב שנכון להרגע את יכולה, וזה יהיה יפה להפגין כלפיו איכפתיות, לתמוך בו ולעודד, אבל את צריכה למצוא את ההזדמנות בקרוב לשבת איתו לשיחה רצינית וברורה בנוגע לעתידכם ביחד;
    חשוב מאוד שלא תתני לעצמך לחיות באשליות ובמחשבות לא מציאותיות;
    האמת שאני חושב ש"אהבה מרחוק" נשמע קצת כמו אהבה וירטואלית בה את מאוהבת בדמות שהיא באיזשהו מקום קצת דמיונית ולא מציאותית, קשר כמו זה עלול להרוס לך הרבה את החיים המציאותיים, שהרי כבר שלושה חודשים לא ראית את הבנאדם, ואת עדיין מאוהבת אהבה בלתי ברורה ומוגדרת, את עלולה למצוא את עצמך אחרי שלושה חודשים שלא ראית אותו אל מול בנאדם שונה או לפחות שונה בהרגשותיו כלפייך, אז כדאי שתבררי את העניין בקרוב.

בלי קשר יכול גם להיות שאני טועה לגמרי בהבנת הסיטואציה.

בכל מקרה שיהיה לך הרבה הצלחה!
    נאמממ כבר שנה שאנחנו ב"בערך" הזה :\
    if you're on a mission
    you got my permission

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,395 | הודעות: 8,173,982 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect