נכתב במקור על ידי moshesee מי אתה שתצתרף לאשכול לילה שלי בלי להזדהות !? תצטרף* חח
נכתב במקור על ידי Amichai תצטרף* חח ><" בסדר מותר לי לטעות אני בכל זאת רק בנאדם
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- לילה טוב . לילה טוב
נכתב במקור על ידי moshesee ><" בסדר מותר לי לטעות אני בכל זאת רק בנאדם רק תיקנתי
נכתב במקור על ידי VOCA אזש אתה פאקצה מזרחית. ד"א, חברים ? סידרה סקסית אחושרמוטה! מה יש לך אתה? ובחיים אני לא אהיה מזרחי מסריח שדוקר כל אחד, וממש לא פאקצה, בגלל אות? אתה ילדותי.. והאמתי תמשיך לבדר אותי..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
אני פורש מהפורום
נכתב במקור על ידי GreenPoison אני פורש מהפורום למה?
נכתב במקור על ידי Amichai למה? כי ככה... אין לי כול כך זמן כבר להיות פה, אני עובד דירה שבוע הבא וגם דודים שלי חוזרים מחו"ל ויש לי מלא דברים על הראש...
נכתב במקור על ידי GreenPoison כי ככה... אין לי כול כך זמן כבר להיות פה, אני עובד דירה שבוע הבא וגם דודים שלי חוזרים מחו"ל ויש לי מלא דברים על הראש... איזה יום עצוב..
נכתב במקור על ידי Wolf Man איזה יום עצוב.. אני יודע מאודד
נכתב במקור על ידי GreenPoison כי ככה... אין לי כול כך זמן כבר להיות פה, אני עובד דירה שבוע הבא וגם דודים שלי חוזרים מחו"ל ויש לי מלא דברים על הראש... בהצלחה
נכתב במקור על ידי GreenPoison אני יודע מאודד נראה לי אני אקח בגלל זה כדורים נגד דכאון..
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 28-07-2011 בשעה 01:48.
נכתב במקור על ידי Amichai בהצלחה תודה אחי... LIKE על החתימה!
נכתב במקור על ידי GreenPoison תודה אחי... LIKE על החתימה! בבקשה, אכפת לך לתת לי לייק באחד ההודעות שלי? כי אהבת את החתימה XD
נכתב במקור על ידי Amichai בבקשה, אכפת לך לתת לי לייק באחד ההודעות שלי? כי אהבת את החתימה XD קח O_O
חוקי הפורום