קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 00:11
  2. חח לא תאמינו מה אני עושה עכשיו
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 14:19
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 16:21
  4. שימו לב מה אני עושה בשיעורי מטמתיקה
    על ידי MayMon בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 20:25
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 18:38
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

שחקניות , מה אני עושה איתן ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל שחקניות , מה אני עושה איתן ...

אני מדבר על החמודות האלה , שכשאתה מדבר איתן אתה מרגיש זרימה מטורפת , היא שולחת IOI אתה מחזיר , הכל סבבה ..
    אבל ברגע שבא בחור חדש ונדחף לך לסט , גם אם הוא הכי אפס בעולם ואימגת לו תצורה היא עדיין תעדיף אותו .

מהבחורות האלה שהחלום הרטוב שלהן זה לשבת במקום אחד ושפתאום שש בנים יקיפו אותה ויתחילו לפלרטט איתה (וראיתי את זה קורה) .

מהבחורות האלה שבחיים לא יפתחו איתך שיחה , אבל אם לא דיברתם חודש ושלחת לה סימן שאלה בודד פתאום היא כולה מוצפת בהתרגשות "התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייייייי יי " ועשרים אלף סימני קריאה ..

ניסיתי את העניין של קרוב רחוק , זה כן מנער אותה אבל ברגע ששוב נותנים לה יחס היא חוזרת לשים זין , מה עושים ? ..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

תשתמש בהן לSP
    תקדם עניינים? חח ותראה אם הן זורמות
    מה כבר אפשר להציע...

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

אז אתה צריך להראות להם שאתה לא כמו כל האחרים אתה אומן פיתוי ברצינות אבל אתה חושב שאם מיסטרי ישב אם בנות כאלה בסט ואז אתה תבוא הם יעדיפו אותך? לא וגם אם כן אז זה רק כדי לגרום לו לקנא
    הם ימשכו יותר אליו (בלי לפגוע לא מזלזל או משהו אני אפילו לא מכיר אותך אבל זה הכי הגיוני שהוא יותר מצליח)
    במפגש האחרון שהיה נגיד אני ועוד מישהו היינו בסט ואיזה אחת כל רגע שולחת לי נגים עכשיו לא נראה לי שהיא למדה את אומנות הפיתוי אצלה זה טבעי אבל חשבתי והבנתי שהיא פשוט רצתה לעשות לי מה שאני עושה לאחרות לגרום להן למשיכה אז אם מישהי
    עושה את זה אתה צריך לשמוח יש עניין
    ואני מכיר את הקטע הזה של ההתגעגעתי הזה אל תתייחס לזה ברצינות פשוט תגיד גם אני או מה שמתאים ותעביר הלאה..
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 26-07-2011 בשעה 18:46.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי no_ego צפיה בהודעה
    אני מדבר על החמודות האלה , שכשאתה מדבר איתן אתה מרגיש זרימה מטורפת , היא שולחת IOI אתה מחזיר , הכל סבבה ..
    אבל ברגע שבא בחור חדש ונדחף לך לסט , גם אם הוא הכי אפס בעולם ואימגת לו תצורה היא עדיין תעדיף אותו .

מהבחורות האלה שהחלום הרטוב שלהן זה לשבת במקום אחד ושפתאום שש בנים יקיפו אותה ויתחילו לפלרטט איתה (וראיתי את זה קורה) .

מהבחורות האלה שבחיים לא יפתחו איתך שיחה , אבל אם לא דיברתם חודש ושלחת לה סימן שאלה בודד פתאום היא כולה מוצפת בהתרגשות "התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייייייי יי " ועשרים אלף סימני קריאה ..

ניסיתי את העניין של קרוב רחוק , זה כן מנער אותה אבל ברגע ששוב נותנים לה יחס היא חוזרת לשים זין , מה עושים ? ..
    אתה יכול להיות יותר ברור בשאלה שלך?
    אני לא ממש מכיר מקרה ספציפי של זה אבל אם מישהי אומרת לי "התגעגעתי" ואתה יודע שאתה רוצה להיות המישהו המיוחד הזה - "חבל שזה חד צדדי (; ", או כל נג אחר בסגנון.
    אולי לא הבנתי את השאלה ממש טוב אז תמקד יותר בבקשה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

גם אתה נתת לי רעיון חדש למדריך - אמוג ותחרות עם גברים אחרים.

בכל מקרה - אם אתה רוצה להגיע לפתרון באמת, אתה צריך לחשוב מה מבדיל אותך מבחורים אחרים.
    אנחנו לא מכירים אותך אישית, אתה צריך לחשוב עם עצמך ולענות על השאלה "במה אני מיוחד ויותר טוב ממנו?" ובהתאם "את הדברים האלה אני אבליט החוצה"

אתה אפילו יכול להוסיף "הבחור שכרגע נכנס לסט גרוע במקומות הבאים:..." ותבליט את זה
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אם הבנתי נכון את סוג הבחורה שאתה מתאר (הבחורות שאתה חושב בהתחלה שהם חמודות וספונטניות אבל תחלס הם סתם מחפשות צומי)
    זה לא בדיוק שחקניות, שחקניות זה בנות שמפלרטטות איתך ואיתם כיף לפלפרטט, ואם הכל זורם אז בסוף זה זורם
    אתה מתאר בנות שסתם רוצות יותר מדי תשומת לב, לא צריך להתיחחס עליהם יותר מדי ברצינות

אבל בכל מקרה אם אתה רוצה לסגור בנות כאלו אז אתה צריך לצאת איתן, ולהגיע למצבים שבהם אתם לבד
    וכאחרי כשיש מצבים שבהם כולם ביחד אז לא להתיחס עליה יותר מדי ולתת לה להנות מהמצב החברתי שבה היא נמצאת
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה מדבר על בחורה שרוצה צומי,אתה בעצם מדבר על כל בחורה שניה שחיה בעולם הזה.

בחורות כאלה ממש לא בעיה לסגור,מה הטריק ? לסגור מספר קודם כל (ממש לא בעיה,היא חמודה וזורמת) או שאפילו תבודד אותה מבחורים אחרים אם אתה יכול.

אם לא בודדת אותה,תתקשר ותקבע איתה איפשהו.
    אחרי שאתם לבד,הכול יזרום חלק בדרך כלל,הבחורות האלו מאוד מושפעות וכל הכלים של הפיקאפ פועלים מצויין על בחורות מהסוג הזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

חח עכשיו אני מבין שהאשכול הזה היה ברגע של תסכול ממנה ומבחורות כמוהה .

טוב , נזמין אותה לאחד על אחד מותח איתי , אני ללא ספק יכול עליה
    מוזמנים לנעול , תודה למסייעים ובמיוחד סנופקין וסטריט לייט

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect