נכתב במקור על ידי Wolf Man אני ראיתי את התלונה שקובי הגיש אליך, קובי- סקובי דו- גאנסו? ועד הראשון לאוגוסט באן קצר רצח, מה כולם מתלהבים מזה? רגע,איך אני לא יכול לראות את זה? הוא כתב את זה בפורום מנהלים?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי -Ben- נעול.
נכתב במקור על ידי prowinner רגע,איך אני לא יכול לראות את זה? הוא כתב את זה בפורום מנהלים? כע, הוא כתב בפורום משימות..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man כע, הוא כתב בפורום משימות.. .....
נכתב במקור על ידי prowinner ..... לא תודה
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא תודה דיברתי למי שהתלונן עליי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
נכתב במקור על ידי prowinner דיברתי למי שהתלונן עליי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח ידעתי את זה
נכתב במקור על ידי Wolf Man ידעתי את זה חחחחחחחחחחחחחחחח שקר
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחח שקר אכן.. רוצה יוזאר בר? יש לי מאגר ענקי, כמעט כל נושא דבר, דבר
נכתב במקור על ידי Wolf Man אכן.. רוצה יוזאר בר? יש לי מאגר ענקי, כמעט כל נושא דבר, דבר בטח,שלח לי אבל את האתר. היה לי אותו פעם פשוט.
נכתב במקור על ידי prowinner בטח,שלח לי אבל את האתר. היה לי אותו פעם פשוט. שולח בפרטי
נכתב במקור על ידי Wolf Man שולח בפרטי תודה חתיך.
חוקי הפורום