נכתב במקור על ידי almog9697 אומרים שלפרסים יש מצח גבוהה וואלה?
נכתב במקור על ידי almog9697 אומרים שלפרסים יש מצח גבוהה מה הקשר בין מצח גבוה לקמצנות?
אממממ איך הובליאי
נכתב במקור על ידי afx מה הקשר בין מצח גבוה לקמצנות? אני לא קמצן!! >.< ואינלי מצח גבוה
נכתב במקור על ידי afx מה הקשר בין מצח גבוה לקמצנות? לא יודעת ליב מי אלוון
נכתב במקור על ידי almog9697 וואלה? לא שמתי לב.... באמת? נכתב במקור על ידי Amichai חח ברור, הייתי ציני ציניות זה הכל בחיים נשמה
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror באמת? ציניות זה הכל בחיים נשמה למה אתה מתכוון?
איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך .......................................................................... בום קוסקוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי Amichai אני לא קמצן!! >.< ואינלי מצח גבוה עזוב אותה מסכנה אולי אתה לא קמצן ואין לך מצח גבוהה כמו שאני מרוקאי ואני חכם... יש חלק שהם לא מתאימים לעדה שהם
נכתב במקור על ידי Amichai למה אתה מתכוון? אני מתכוון שלהיות ציני זה טוב נכתב במקור על ידי almog9697 איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך .......................................................................... בום קוסקוס!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך פתאום הוא הלך ופתאום נהיה בום ואז פתאום נהיה קוקוס? משהו מסריח פה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror עזוב אותה מסכנה אולי אתה לא קמצן ואין לך מצח גבוהה כמו שאני מרוקאי ואני חכם... יש חלק שהם לא מתאימים לעדה שהם חחחח תכלס אני חצי מרוקאין רבע תורקיה ורבע תימניה >< ולא רואים עלי שום דבר מהעדות ........
נכתב במקור על ידי almog9697 איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך .......................................................................... בום קוסקוס!!!!!!!!!!!!!!!!!! 444 הודעות ^_^
נכתב במקור על ידי almog9697 חחחח תכלס אני חצי מרוקאין רבע תורקיה ורבע תימניה >< ולא רואים עלי שום דבר מהעדות ........ נו בבקשה הנה דוגמא לכך ^_^
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני מתכוון שלהיות ציני זה טוב איך פתאום הוא הלך ופתאום נהיה בום ואז פתאום נהיה קוקוס? משהו מסריח פה איש הלך הלך הלך פתאום הבין שהוא מאחר התחיל לרוץ...... בום שניצל
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני מתכוון שלהיות ציני זה טוב איך פתאום הוא הלך ופתאום נהיה בום ואז פתאום נהיה קוקוס? משהו מסריח פה אולי נהיה עובש על הקוסקוס ?
חוקי הפורום