נכתב במקור על ידי almog9697 חחחח תכלס אני חצי מרוקאין רבע תורקיה ורבע תימניה >< ולא רואים עלי שום דבר מהעדות ........ טורקיה* או תורכיה* אי אפשר לרשום תורקיה או טורכיה אני היחיד פה שאינלו שגיאות?! XD
נכתב במקור על ידי .Tal איש הלך הלך הלך פתאום הבין שהוא מאחר התחיל לרוץ...... בום שניצל גם אתה? איך פתאום זה נהיה ככה? נכתב במקור על ידי almog9697 אולי נהיה עובש על הקוסקוס ? אולי? אם זה צבא ירוק זה עובש?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 444 הודעות ^_^ חחחח לא שמתי לב! כל ההודעות זה נראה לי מהאשכולילה ><
נכתב במקור על ידי Amichai טורקיה* או תורכיה* אי אפשר לרשום תורקיה או טורכיה אני היחיד פה שאינלו שגיאות?! XD גם לי עין. שגיעות קתיב
נכתב במקור על ידי almog9697 חחחח לא שמתי לב! כל ההודעות זה נראה לי מהאשכולילה >< את מסתכלת על הבן אדם שחיי באשכולילה כל יום. אני המאבטח של האשכולילה, זה 1 נק' כניסה
משעמם לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייי נכון שהם דומים? ^^
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גם אתה? איך פתאום זה נהיה ככה? אולי? אם זה צבא ירוק זה עובש? לא אולי האיש הלך בתוך רחוב שמשפצים והפועל זרק ליו דלי של צבע ירוק ><
נכתב במקור על ידי Casi Angeles משעמם לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייי נכון שהם דומים? ^^ חחח אדיר
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גם לי עין. שגיעות קתיב חח ברור, גמ לי הין סגיעות קטיב, עולי זא רכ נרעה קכה, עבל זא רק נרעה! לע בעמט! (נראלי שהבנתם למה התכוונתי XD)
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 29-07-2011 בשעה 23:27.
נכתב במקור על ידי Casi Angeles משעמם לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייי נכון שהם דומים? ^^ גם לנו משעמם תצטרפי לשיחתנו. נכתב במקור על ידי almog9697 לא אולי האיש הלך בתוך רחוב שמשפצים והפועל זרק ליו דלי של צבע ירוק >< למה איש? ואם זו אישה למה להיות פמיניסטית?
נכתב במקור על ידי Amichai חח ברור, גמ לי הין סגיעות קטיב, עולי זא רכ נרעה קכה, עבל זא רק נרעה! לע בעמת! (נראלי שהבנתם למה התכוונתי XD) עני אבנתי למה התקבנת קשאמרת שעין לך שגיעות קטיב קי גם לי עין שגיעות קטיב זה הכל השלייה עופתית של האין
נכתב במקור על ידי Casi Angeles משעמם לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייי נכון שהם דומים? ^^ ברוכה הבאה לאשכולילה! מאיפה צצת פתאום?
Jessica Alba
נכתב במקור על ידי Amichai ברוכה הבאה לאשכולילה! מאיפה צצת פתאום? היא עלתה מהקבר היא זומבי... מאיפה נראה לך? מהפינה של הרחוב
נכתב במקור על ידי Mr. Horror עני אבנתי למה התקבנת קשאמרת שעין לך שגיעות קטיב קי גם לי עין שגיעות קטיב זה הכל השלייה עופתית של האין חחח ישלך נוסה לדבר הליו? קי עינלי נוסה, והין לי הל מע לדבר, עז ישלך?
חוקי הפורום