נכתב במקור על ידי Wolf Man הצעקה סרט נחמד.. כן סרט חמוד ה4 היה קטלני ררצח נכתב במקור על ידי Amichai החתימה מבאסת? למה? כי היא לא מורידה את החולצה? XD אהה ואלמוג חזרה לקבר שלה (בתגובות הקודמות אמרת שהיא יצאה מקבר ). כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןן חזרה לקבר שלה? טוב נראה לי אני באמת חוזר לקבר שלי (סרטים) יאללה נבוא לביקור מדי פעם;
Erik Lamela 8
מישו? מקרה שתקתם? ועדיין לא הצעתם לי הצעות לכינוי...
נכתב במקור על ידי Amichai החתימה מבאסת? למה? כי היא לא מורידה את החולצה? XD אהה ואלמוג חזרה לקבר שלה (בתגובות הקודמות אמרת שהיא יצאה מקבר ). אתה מדבר עליי ?
נכתב במקור על ידי Casi Angeles אתה מדבר עליי ? אני מקווה שלא חחחחח XD דיברתי על החתימה שלי...
יאללה דברוו! מה נהיה? כולם יבשים...
נכתב במקור על ידי Amichai אני מקווה שלא חחחחח XD דיברתי על החתימה שלי... אופס התבלבלתי עם תגובה אחרת =]
נערך לאחרונה על ידי Casi Angeles; 29-07-2011 בשעה 23:56.
נכתב במקור על ידי Casi Angeles אופס התבלבלתי עם תגובה אחרת =] לא נורא, גם את בנאדם ישלך הצעות לכינוי מגניב?
יאלה תחפרוווווווווווווווווווווווווווווווווווו קצת XD
נכתב במקור על ידי Casi Angeles יאלה תחפרוווווווווווווווווווווווווווווווווווו קצת XD נראלי שרק אני ואת נשארנו
נכתב במקור על ידי Amichai נראלי שרק אני ואת נשארנו גם אני אבל לא להרבה זמן
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גם אני אבל לא להרבה זמן סופסוף מישו, ביקור מס' 1 XD תענוו לי! ישלכם הצעות לכינויים? שונא את הכינוי הזה... זה רק השם שלי
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 30-07-2011 בשעה 00:02.
אין להם כוח לחפור מגניב
נכתב במקור על ידי Amichai סופסוף מישו, ביקור מס' 1 XD תענוו לי! ישלכם הצעות לכינויים? שונא את הכינוי הזה... זה רק השם שלי תעשה מה שרשום לירוק הזה על החולצה חח.
נכתב במקור על ידי Amichai סופסוף מישו, ביקור מס' 1 XD תענוו לי! ישלכם הצעות לכינויים? שונא את הכינוי הזה... זה רק השם שלי תשנה ל MyNameIsAmichai חחח סתם לא יודעת XD
נכתב במקור על ידי Mr. Horror תעשה מה שרשום לירוק הזה על החולצה חח. חח אני לא מספיק לקרוא XD אתה הספקת? אם כן מה רשום? + תרגום אבל נראלי שאני אחשוב בכל זאת על כינוי אחר.
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 30-07-2011 בשעה 00:07.
חוקי הפורום