אהלן.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Amichai חח אני לא מספיק לקרוא XD אתה הספקת? אם כן מה רשום? + תרגום אבל נראלי שאני אחשוב בכל זאת על כינוי אחר. ניראה לי שזה Phillies או Phille חחח
נערך לאחרונה על ידי Casi Angeles; 30-07-2011 בשעה 00:12.
נכתב במקור על ידי Amichai חח אני לא מספיק לקרוא XD אתה הספקת? אם כן מה רשום? + תרגום אבל נראלי שאני אחשוב בכל זאת על כינוי אחר. גם אני לא ממש חחחח. איזה סגנון אתה רוצה?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי prowinner אהלן. הלו, ממצב? סופסוף מישו...
נכתב במקור על ידי Amichai הלו, ממצב? סופסוף מישו... הכל טוב. איפה צי'זבורגר?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גם אני לא ממש חחחח. איזה סגנון אתה רוצה? סוג של... נגיד: איש הריגול (SpyMan חח נראלי לפחות XD), משו עם MAN בסוף אם יהיה לך כינוי מגניב שהוא בלי MAN אז אולי בכל זאת אני אאמץ
.....אמץ
נערך לאחרונה על ידי Display; 30-07-2011 בשעה 00:14.
נכתב במקור על ידי Amichai סוג של... נגיד: איש הריגול (SpyMan חח נראלי לפחות XD), משו עם MAN בסוף אם יהיה לך כינוי מגניב שהוא בלי MAN אז אולי בכל זאת אני אאמץ HannibalMan LessMan DogyStyle (אחד הכינויים שהיום לי פעם) SilverMonkey HorrorMan ScaryMan חחח
רק הגעתי וכבר יעבשים?
PhilliesMan חחחחחחחחחח ניסיתי לקרוא את מה שכתוב לירוק על החולצה והוספתי Man XD
נכתב במקור על ידי prowinner רק הגעתי וכבר יעבשים? א יאבש
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Mr. Horror HannibalMan LessMan DogyStyle (אחד הכינויים שהיום לי פעם) SilverMonkey HorrorMan ScaryMan חחח תרגום?
נכתב במקור על ידי .Tal א יאבש אדיוט...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
נכתב במקור על ידי prowinner אדיוט... שמור תפה שלך
חוקי הפורום