תאמינו לי זה כבר בלתי נסבל עם הפפרצי בארץ!לא נותנים לחיות!אי אפשר לצאת מהבית!כל הזמן הוא עשה ככה הוא עשה ככה הוא עם זאת היא עם זה!!!חאלס נמאס לי !שיעשו מה שבא להם מה זה אמור לעניין אותי!לא ככה?
תאמינו לי זה כבר בלתי נסבל עם הפפרצי בארץ!לא נותנים לחיות!אי אפשר לצאת מהבית!כל הזמן הוא עשה ככה הוא עשה ככה הוא עם זאת היא עם זה!!!חאלס נמאס לי !שיעשו מה שבא להם מה זה אמור לעניין אותי!לא ככה?
|
|
קודם תצא מהסרט שלך ורק אז תצא מהבית![]()
לחופש יש תאריך:
23.10.15
תכלס מה כל כך מענין שהם עוסים שצריך לצלם ולרוץ וכל זה סתם.
זאת העבודה שלהם אין מה לעשות..
זה הכסף שלהם.
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
מי ישמע סלבית בפורום אטרף, בטח צילמו אותך מלא שאת יודעת איך ההרגשה (רותם זו בת נכון?)
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
זאת העבודה והפרנסה שלהם אין מה לעשות . וחוץ מזה מה זה מפריע לך? את לא סלב D:
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
את האמת שזב בן
ולי אישית כבר נמאס מכל זה אני לא יכול להיות בפייסבוק שנייה אחת או בכלל באינטרנט בלי שאני יראה זה נפרד מזה וזה חברה של זה!
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
לא רוצה אל תגיב
הקטע של הפפרצי מוגזם, היום לא שווה להיות סלב, בגלל שאין לך אחרי זה חיים..
אתה הולך לקנות סיגריות במקום שזה יקח 5 דק' זה יקח לך 30 דק'.
עם כל ה"תחתום לי", "אפשר תמונה?"
וכמובן הערסוואתים "X כפרה עלייך, חיים שלי אתה, מספר אחד בארץ" חחח..
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
מכיר את ההרגשה..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחח זה גם על שטויות.
מה אכפת לי ששי גבסו נוסע על האופנים ?!
ספוילר: