Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror למה את בוכה גאד דאמט? כי אני רגישה ומאוהבת! XD זהו נרגעתי
נכתב במקור על ידי YellowGirl כי אני רגישה ומאוהבת! XD זהו נרגעתי אוייי איזה חמודה חחחחחח .
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי YellowGirl כי אני רגישה ומאוהבת! XD זהו נרגעתי חחח כמה זמן לקח לך להרגע, חצי שעה לא? XD
נכתב במקור על ידי Casi Angeles חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי את זה שם חחח לייק
נכתב במקור על ידי Casi Angeles חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח, ראיתי את זה בפורום אחר!! XD ישלי את זה שמור במחשב, ותכננתי אפילו לשים את זה בחתימה אחרי זה
fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
נכתב במקור על ידי Amichai זה יצא תקוע קצת, אבל אני מכיר את זה חחחחח עריכה: בעצם זה בסדר, פשוט בהתחלה נתקע לי ככה זה לכלום,זה נתקע בקטנה בהתחלה.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk מאיפה אתה מוצא את זה? חחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח רק מלראות זה זה עושה לי צמרמורת לקבל דבברר כזההההההה.
נכתב במקור על ידי Amichai מאיפה אתה מוצא את זה? חחחח 4gifs.com
נכתב במקור על ידי Amichai חחחחחח חחחחח נכתב במקור על ידי Amichai מאיפה אתה מוצא את זה? חחחח http://forgifs.com/gallery/main.php?g2_page=128 נכתב במקור על ידי prowinner אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח רק מלראות זה זה עושה לי צמרמורת לקבל דבברר כזההההההה. נכון?????
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחח נכון????? אכן כן .
חוקי הפורום