ניחיה ונראה!תגיע למשפט של למעלה ונראה מי צודק ומי לא!
ניחיה ונראה!תגיע למשפט של למעלה ונראה מי צודק ומי לא!
|
|
יאוו חלאס!
פותחת האשכול למה פתחת את האשכול הזה? .. כל אחת עושה מה שבא לה וכול אחד חושב מה שבא לו .. מה אתם לא מבינים שאשכולות כאלה סתם פותחים מריבות?! ... חבל דווקא יש כאן קהילה מאוד מגובשת .. לא כמו ב- FX* עם כל הספאמרים ..
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
לכל הסתומים, איפה אמרתי שאני לא מצטלמת חשוף?
תכלס..
לנושא - איפה אלוהים היקר שלך בשביל שאר האנשים בעולם הוא די אנוכי אם הוא בחר רק בנו...
ומה נראה לך כל המטרה בדברים האלו שהוא ברא בשביל לראות אותם נכשלים?...
ונראה לך שלמישהו עם כזה כוח כמו שאתם מתארים אותו אכפת אם שפכת זרע לחינם אכלת חיה מסוימת או לא התלבשת צנוע בפומבי ?!
בגלל אנשים כמוך העולם נראה כמו שהוא - דם נשפך על מלחמות דת מפגרות כאלו.
רותם 5, דבר איתי בפרטי.
עוד שאלה, בן כמה אתה?
אמרתי שמי שמצטלמת בבגד ים ומעלה לפייסבוק היא מישהי שרוצה שיסתכלו על הגוף שלה. מה לא נכון בזה ?
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
שמע רותם, יבוא יום שבו תעלה לכתה ה' ותבין שבנות זה לא איכס
עד אז תעזוב אותנו בשקט![]()
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
אויש סתמי, מי אמר שזה גרוע? זה שאנשים מפרשים את זה אחרת זה בעיה שלהם.
יש לי ביטחון עצמי ענק וכנראה שהביטחון עצמי שלך ברצפה, כי בסה''כ למה בנות לא מצטלמות ככה? כי הן מפחדות ממה שיגידו עליהן.
יותר מזה, אני יכולה להביא לך עשרות פייסבוקים של בנות שמצטלמות הכי צנוע שאפשר, ממש צווארון גולף וחצאיות עד הקרסול, והן הכי שרמוטות שיש. אז שקט![]()
מי שלא תהיה\י. צא מהסרט שאתה חי בו, צא מכל החרא של הצניעות ובלבולי הביצים שלך.
אתה בנאדם טיפש כי אתה מאמין באלוהים.
אין כזה דבר!
אתה לא ראית אותו, המשפחה שלך לא ראתה אותו, ואתה לא מכיר ולא הכרת ולא שמעת על מישהו שכן. אתה מאמין לספר מסכן (שנכתב די טוב האמת) ושמו התנך...למה אתה לא מאמין בהארי פוטר?
אין אלוהים
אין אלוהים?אתה בטוח?אז איך קרו לי כל הניסים איך כל התפילות שלי התגשמו?הא איך בו תסביר לי? יש אלוהים ואם הוא לא היה אתה לא היית פה והמדינה הזאת לא הייתה פה וכל כדור הארץ וכל היקום לא היה פה