קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פתחתי שחקן ואני רוצה להיות קוסם אבל...
    על ידי motomix בפורום Maple Story
    תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 20:15
  2. אני רוצה לשנות ניק אבל...
    על ידי -Dorz- בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 16:02
  3. אני רוצה לומר לכם דבר אחדדדדדד!!!!!!!!!!!!
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 12:51
  4. אני רוצה לקנות MP3 אבל אני לא מבינה ולא רוצה לקנות דפוק
    על ידי יעל בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 19:59
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 00:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

רוצה לומר להורים אבל מתבייש (16)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל רוצה לומר להורים אבל מתבייש (16)

רוצה לומר להורים
    אני בן 16מעשן כמעט שנה.
    ההורים שלי גרושים ואמא שלי גם מעשנת .
    אמרתי לפני כמה חודשים לאנא שלי שאני מעשן והיא הייתה שמחה על הכנות אבל אמרה ״ אתה לא קונה קופסאות ״ , אמרתי לה שכן והיא אמרה ״ השתגעת , זה ממכר ״ . אחר כך בכל יציאה היא התחילה לשאול אותי שאלות והציקה לי .

אבא שלי, אני מאוד מפחד ממנו ומהתגובות שלו, אני לא יודע בכלל איך לומר , הוא יתפלא עליי כי הוא חושב וחשב שאני נגד זה .
    אני צריך עזרה !
    נמאס לעשן בסתר , אני רוצה לעשן בידיעת ההורים ( בעיקר אמא ) בתוך או מחוץ לבית.

תודה

2. קישורים ממומנים

It's Toasted האוואטר של Lucky Strike
    לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ
    לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח

תתפוס את אבא שלך לשיחה רצינית כזאת.. תגיד לו אבא יש לי משו לספר לך
    בהתחלה הוא יחשוב שמישו מת ואז כשהוא יגלה שאתה מעשן תהייה לו תחושת הקלה כי אף אחד לא באמת מת חחחחחחח ואז הוא יכעס בהתחלה וכל הזמן יציק לך ואתה תגיד לו שזה קשה להפסיק או שאתה פשוט לא רוצה להפסיק והוא ינסה כל הזמן לשכנע אותך להפסיק למרות ששניכם יודעים שלא משנה כמה הוא יכעס אתה לא תפסיק אלא רק מהרצון שלך
    ורק אזזזז בסוף בסוף כשהוא יבין שבעצם אתה לא תפסיק כי לא משנה כמה הוא יצרח עליך זה אמור לבוא ממך.. רק אזזזזזזז הוא ירשה לך לעשן ואפילו יעדיף שזה יהיה בבית ולא בחוץ כי בחוץ הם מפחדים שאם התחלת עם סיגריות זה עלול להגיע לדברים אחרים
    אהההההההההה והכי חשוב עדינות.. אל תבוא ותגיד לו "אני מעשן וככה אני ואתה לא לא יכול לגרום לי להפסיק" וכל מני שטויות כאלה אתה צריך לדבר איתו ולהקשיב לו באמת באמת ולקבל את כל מה שהוא אומר כדי שבעתיד הוא גם יקשיב לך וינסה להבין אותך כי אם תילך איתו ראש בראש הוא אף פעם לא יקבל את זה שאתה מעשן..
    ואחרי כל השיחה הזאת הוא כל הזמן יציק לך ועד שתרגיש איתו מספיק פתוח בשביל לדבר על זה אתה יכול להציב לו עובדה ולעמוד על שלך ופשוט לומר לו "אבא אני מעשן"
    מקווה שעזרתי לך.. וואי לא שמתי לב אבל כתבתי לך וואחד מגילה חחחחחחחח
    RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי אתה יכול לומר לי איך לומר גם לאמא , אמא שלי גם מעשנת וההורים גרושים ,..

אמרתי לה לפני חודשיים והיא הייתה שמחה על הכנות והכל ואז דפקה לי ״ אבל אתה לא קונה קופסאות ״ יענו היא חושבת שאני עישנתי פעם אחת...

איך לומר לה? אם תוכל לתת לי ממש מילה במילה מה לומר זה מאוד עוזר לי

תודה!!!

It's Toasted האוואטר של Lucky Strike
    לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ
    לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח

אם אתה מרגיש יותר פתוח עם אמא גם אותה קח לשיחה רצינית אבל הפעם תתן יותר פרטים אחי תהייה יותר פתוח איתה מאשר אבא תגיד לה למשל מתי התחלת, עם מי, מאיפה אתה קונה קופסאות ואיך אבלללל גם זה צריך לבוא בעדינות כלומר אל תבוא ותגיד לה "אמא אני מעשן ואני כן קונה קופסאות" אתה יכול פשוט להזכיר לה על השיחה שסיפרת לה שאתה מעשן ואז היא תתחיל לדבר איתך רגוע כזה כי אם תציב לה עובדה היא כנראה תכעס פשוט תגיד לה "תשמעי אמא אני באמת לא רוצה להסתיר ממך כלום ואני רוצה להרגיש איתך הכי פתוח בעולם ואני רוצה לתת לך להרגיש מעורבת בכל מה שאני עושה אז החלטתי לספר לך שמה שסיפרתי לך אז על העישון זה לא היה חד פעמי כמו שאת חושבת" ואז תגיד לה אחי משו בסיגנון הזה "אני לא מבקש ממך לקבל את זה שאני מעשן ואני יודע שאת אולי כועסת אבל זו המציאות וככה אני וגם אם תקבלי את זה וגם אם לא אני עדיין ימשיך לעשן"
    והכי חשוב בסוף תגיד לה שאתה אוהב אותה ותביא לה חיבוק חחחחחחחחחחח
    מקווה שעזרתי שוב
    RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ציטוט נכתב במקור על ידי Smokingman צפיה בהודעה
    רוצה לומר להורים
    אני בן 16מעשן כמעט שנה.
    אמרתי לפני כמה חודשים לאנא שלי שאני מעשן והיא הייתה שמחה על הכנות אבל אמרה ״ אתה לא קונה קופסאות ״ , אמרתי לה שכן והיא אמרה ״ השתגעת , זה ממכר ״ . אחר כך בכל יציאה היא התחילה לשאול אותי שאלות והציקה לי .

אבא שלי, אני מאוד מפחד ממנו ומהתגובות שלו, אני לא יודע בכלל איך לומר , הוא יתפלא עליי כי הוא חושב וחשב שאני נגד זה .
    אני צריך עזרה !

תודה
    דבר עם אמא שלך תגיד לה שאתה כבר מכור והכול ואתה לא יכול ולא רוצה להפסיק
    תגיד לה שאתה מעשן כבר שנה ברצף קונה כול יום חפיסת סיגריות
    ושלא תוכל להפסיק היא תבין אותך תאמין לי
    ודבר גם עם אבא שלך תסביר לו שאתה מעשן הרבה זמן ושנימאס לך להסתיר את זה מימנו ..
    הם לא יכעסו עליך הם רק יתאכזבו מימך .

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

אבא שלך יתאכזב ממך, אבל זה יעבור לו והוא יקבל את זה בסופו של דבר, עדיף שתספר לו והוא יזדעזע פחות, מאשר שהוא יתפוס אותך ויזדעזע יותר.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

הנה מה שאני עשיתי:
    באתי לאבא שלי אמרתי לו "אבא, אני רוצה לספר לך משהו, בוא תשב, כמו שאתה רואה כבר הרבה זמן לא הייתה לי חברה (באמת הרבה זמן לא הייתה לי חברה), ואני אני חושב שאולי חשדתם, חברים שלי יודעים, ולמרות שיש אנשים שמתייחסים לאנשים כמוני לכאל מצורעים, החלטתי שאני רוצה לשתף אותך ואני לא רוצה להסתתר יותר, אז אני פשוט יגיד את זה, אבא - אני מעשן"
    והוא דפק אנחת רווחה וגם גיחוך קל, למרות שאחרי זה הוא דיבר איתי ברצינות שהוא גם שמח על הכנות וחבל לו מאוד שאני מעשן, זה פוגע בבריאות ובספורט (ואני משחק המון כדורגל והוא יודע את זה) ושאם אני צריך עזרה בלהיגמל לבוא אליו

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מאוד מפחד שהוא יגיב בצורה אגרסיבית כזאת...

יסכימו לי לעשן בחדר שלי או בחוץ?

משתמש משקיע
    לייקים
    14
    נקודות
    1,169

זה תלוי בהורים שלך יש הורים שממש יקחו את זה קשה יש כאלה לא יגידו משהו מיוחד יש הורים שאפילו קונים קופסאות לילדים שלהם תלוי איזה הורים יש לך לי קרה שאבא שלי הביא לי קופסאות פה ושם אבל יש תקטע שמתבייישים לעשן לייד ההורים זה עובר זה הגיל כככה אני היום כבר הפסקתי לעשן כרגע אני לא מעשן אבל אם אני רוצה אני מעשן בבית חופשי וגם שותה אפילו אם בא לי

משתמש מתקדם האוואטר של ProGod
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    28
    נקודות
    165
    משפט מחץ
    If You Want To Shot, PLEASE DONT =[

ציטוט נכתב במקור על ידי Smokingman צפיה בהודעה
    רוצה לומר להורים
    אני בן 16מעשן כמעט שנה.
    אמרתי לפני כמה חודשים לאנא שלי שאני מעשן והיא הייתה שמחה על הכנות אבל אמרה ״ אתה לא קונה קופסאות ״ , אמרתי לה שכן והיא אמרה ״ השתגעת , זה ממכר ״ . אחר כך בכל יציאה היא התחילה לשאול אותי שאלות והציקה לי .אבא שלי, אני מאוד מפחד ממנו ומהתגובות שלו, אני לא יודע בכלל איך לומר , הוא יתפלא עליי כי הוא חושב וחשב שאני נגד זה .
    אני צריך עזרה !

תודה
    בוא תקשיב לי.
    שאני סיפרתי להורים שלי, לא כל כך סיפרתי... אמא שלי תמיד ידעה אבל מכל מקרה, תמיד עדיף לספר קודם לאמא. אמא תמיד יש לה עצות לגבי מה לעשות.
    תפוס את אמא שלך לשיחה עדיף שתדע שהיא במצב רוח טוב, או שהיא גאה בך על משהו כמו ציון טוב במבחן, תגיד לה
    " אמא תשמעי. החלטתי להגיד לך שאני ניסיתי לעשן וראיתי שאני אוהב את זה, ואני מרגיש כיף ושמח שאני מעשן. אני יודע מה כרוך בזה גם ההוצאה הכספית וגם הבריאות והכושר, אבל בכל זאת זה החיים שלי ואני יודע שתנסי לשכנע אותי ואני יעריך את זה מאוד כי זה רק ידגיש את זה שאת דואגת לי ואוהבת אותי. אבל רק כשדעי שאם זה יפריע לך אני ישתדל לא לעשן בבית ולא לחזור עם ריח..."
    תאמין לי שמשם זה יפתח והיא לא תכעס.. אולי היא קצת תחפור לך אבל זה אינטרס אימהי זה נורמלי... היא כבר תייעץ לך איך לספר לאבא שלך...

מקווה שעזרתי
    TheBurier לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

גם לי היה ככה עם הנרגילה, ההורים שלי לא היו מעשנים מה גם שעוד יותר קשה
    עד גיל 14 הייתי מסתיר את העובדה שאני מעשן עד שהכנסתי נרגילה הביתה.
    אצלי זה היה ההפך לאבא שלי לא היה בעיה רק לאמא שלי, בהתחלה היא אמרה לי תעיף את זה מכאן
    אבל אחרי וויכוחים והיא ראתה שאני משאיר את הנרגילה בבית היא הסכימה לי להשאיר אותה בלי לעשן בבית.
    לאט לאט התחלתי לעשן במרפסת ואז הכנסתי אותה והתחלתי לעשן בבית.
    אתה גם צריך להסביר להורים שלך שזו החלטה שלך ולא שלהם ושאתה כבר ילד מספיק גדול לקבוע לעצמך, רוב הסיכויים שהם יבינו אותך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,750 | הודעות: 8,201,343 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect