בשמונה בערב קיבלתי טלפון ממנכ"ל החברה בה אני עובדת, אשר הודיע לי כי קיבלתי את התפקיד שכל כך רציתי, התפקיד זה לנהל סניף חדש שהוקם בבת ים. התפקיד החדש הוא קידום מאוד חשוב בקריירה שלי אבל יחד עם זאת התעוררה בעיה, אני בכלל גרה בקרית גת , עכשיו צריך לחפש דירה בבת ים.
אני אומנם מקבלת שכר טוב אבל להתחיל מחדש זה קצת בעייתי, החלטתי שאני אחפש דירה עם שותפה בשביל ההתחלה, ככה אני לא אהיה לבד בעיר שאני לא מכירה אף אחד וגם לא אבזבז הרבה על הוצאות הדירה. הייתי גאה בעצמי על הרעיון המעולה. התחלתי מיד בחיפוש הדירה רק שלא היה לי הרבה זמן כי תוך שבוע ימים הייתי צריכה להיכנס לתפקיד החדש.
ככה עברו להם שלושה ימים ואני טרם מצאתי את הדירה או השותפה שהייתי רוצה לחלוק איתה את הדירה, אחת שומרת שבת שמעוניינת בשותפה שגם שומרת שבת, השנייה הסבירה בצורה יפה שבגלל תחום בו היא עובדת יש הרבה מבקרים בשעות שונות, לא נכנסתי איתה בכלל לבירורים מה לעזאזל היא עושה איתם, ואחרונה ששברה את אמונתי בכלל למצוא שותפה קבעה לי עובדה שאין היא רוצה מבקרים בבית.
מה כבר ביקשתי שותפה בערך נורמלית, מרוב ייאוש כבר חיפשתי שותף, בהתחלה לא רציתי, תאמת גם לא ברור לי למה, פשוט לא רציתי כרגע בחור שיסתובב לי בין הרגליים.
מצאתי איזו דירה מאוד נחמדה ומרווחת, בטלפון השותף נשמע מאוד סימפתי, הסביר לי על ההוצאות איך הסביבה איזה שכנים שקטים, בקיצור רק נשאר לראות את הדירה ולפגוש אותו, סיכמתי איתו שאני אגיע יום למחרת וכך באמת היה.
כשהגעתי לדירה התרשמתי מהבניין וכבר הייתי כולי צפייה לראות את הדירה ממש כמו ילדה קטנה בחנות צעצועים. עליתי לקומה 12 צלצלתי בפעמון, שותפי לעתיד פתח את הדלת, עמד מולי בחור חתיך כאשר קלטתי שמבטו חוקר את גופי, עולה לאט לאט מהרגליים הארוכות שלי מעלה עוצר על החזה שלי, אני רואה איך חיוך מתפרס על פניו, לאחר מכן מבטו נפגשו, הוא מושיט את ידו "אלי" מציג את עצמו, אני מושיטה את ידי עליו "אן". וחיוך רחב מתפרס על פניי.
לא ציפיתי לזה שהשותף שלי יהיה כל כך חתיך וחביב.
נכנסתי לדירה, אלי הציע לי לשתות, ביקשתי מים קרים בגלל היום החם. לאחר מכן הוא הראה לי את הדירה ואת החדר הפנוי, עוד באותו הרגע החלטתי שאני עוברת לגור פה. גם הדירה יפיפייה וגם השותף. הוא לא הציב שום תנאים כמו הבחורות איתן דיברתי בטלפון והכל היה נראה לי פשוט מציאה גדולה. סיכמנו כי כבר מחר אני נכנסת לדירה.
הוא נתן לי מפתח והסביר כי מחר הוא לא יהיה במהלך כל היום בגלל סידורים, ככה שאני יכולה להרגיש בנוח ולבצע את המעבר מבלי להרגיש שאני מפריעה.
המעבר לדירה היה קל, הדירה כבר הייתה מאובזרת, כל מה שהיה עליי להביא עימי זה רק את הבגדים שלי וכמה אביזרי נוי בכדי לתת לדירה טאצ' של בחורה.
לקראת הערב סיימתי לפרוק ולסדר את הכל, הייתי תשושה ונכנסתי למקלחת, לאחר מכן נזרקתי למיטה לישון.
בבוקר התעוררתי מרעש שהגיע מהמטבח, קמתי לראות מה קורה שם ולמה כל כך מוקדם. לא שמתי לב בכלל לשעה וגם לא לאיך שאני לבושה, פשוט יצאתי מהחדר
-"בוקר טוב ליפיפייה הנרדמת"
-"בוקר טוב", אלי הושיט כוס עם נס
-"אני מבין שהיית עייפה אתמול, חזרתי אתמול בעשר הביתה ואת היית כבר בחלום העשירי שלך"
-"חח.. כן, לא ציפיתי שאני אתעייף ככה"
פתאום אני קולטת את המבט של אלי, הוא סורק את גופי, רק עכשיו הבנתי שההרגל שלי לישון עם חולצה ותחתון ממש לא מתאים לדירת שותפים, הסמקתי ורצתי מהר לחדר לשים עליי משהו.
-"סליחה על המראה שלי, אני פשוט לא רגילה לגור עם שותף ויש לי הרגל לישון ככה, אני אשתדל לשים לזה לב"
-"תרגישי חופשי"
שאלי אמר את זה לא ידעתי איך לקבל את זה, כמחמאה כי הוא אהב את מה שהוא ראה, או פשוט לקבור את עצמי במקום על קלות הדעת שלי.
כך או אחרת, מאותו היום הקפדתי לא להסתובב ליד אלי בלבוש מינימלי ולא כי הוא לא משך אותי אלא להיפך. כך עברו להם הימים וגם החודשים, אך היה נראה שלאלי לא אכפת, הוא ניהל את חיו כאילו אין לו בכלל שותפה לדירה, דבר לא הפריע לו, שמרו על פרטיות אחד של השני, ומקום המפגש היחידי שלנו היה הסלון, כמאט ולא היינו יושבים יחד אולי רק בימים בהם הוא היה נתקע בבית, בגלל סיבות שאפילו לא ידעתי. כך יצא ביום חמישי בערב שהוא לא הלך לשום מקום וגם לי לא ממש התחשק לצאת עם החברה החדשה מהעבודה, ישבנו יחד בסלון וראינו איזה סרט קומדיה.
במהלך הסרט דיברנו ויצא לנו להכיר קצת לאחר חצי שנה שאנחנו גרים יחד, אלי סיפר שהוא מרים איזה פרוייקט ענק בארץ, הסביר לי בקצרה עליו אך לא ממש הבנתי במה הוא עוסק, גיליתי שאין לא חברה אבל הוא לא סובל מחוסר תשומת לב מהמין הנשי. סיפרתי לו עבר הקידום הגדול ואיך זה אמור להשפיע עליי, על זה שאני לא נמצאת המערכת יחסים תקופה ארוכה, בגלל מערכת שהסתיימה לא באופן הכי נחמד. הוא היה מאוד נחמד וסובלי הקשיב לכל הסיפור שלי, ואפילו ניסה לתת כמה טיפים, במהלך השיחה אלי הציע לשתות ואני הסכמתי. הוא הוציא מהמקרר את הוואן גוך וכמה אקסלים, והמשכנו לדבר ולצחוק לאט לאט השיחה עברה לנושא של המין, אלי הופתע מהגלויות שלי, דיברנו על מה כל אחד אוהב ואילו דברים מדליקים כל אחד מאיתנו.
לאט לאט התחלתי להרגיש שנהייה לי חם ושאם אני לא אלך עכשיו, סביר להניח שאני אתנפל עליו, אך מצידו לא ראיתי שום רמז לזה שהוא רוצה אותי, הדבר סיבך לי את המחשבות, אני יושבת מולו בשורט קצר וגופיה עם מחשוף נדיב, אנחנו מדברים על סקס, מספרים אחד לשני דברים לוהטים אבל אין שום תגובה מצידו, אספתי את כבודי המעורער, אמרתי לו שאני עייפה והולכת לישון, הוא היה מופתע מהעייפות הפתאומית שנפלה עליי, עד לפני רגע נראיתי לו ערנית עד מאוד ופתאום רוצה לישון, אך הוא לא אמר כלום רק ייחל לי לילה טוב.
נכנסתי לחדר כאשר רגליי רועדות מגל החרמנות ששטף אותי, הוא הדליק אותי כפי שאף בחור לא הדליק אותי קודם לכן, לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, החלטי שדבר ראשון אני חייבת לפרוק את החרמנות הזו, הורדתי את כל בגדיי ונשכבתי במיטה, פישקתי את רגליי והתחלתי ללטף את עצמי, בכל מגע דמיינתי שאלו ידיו של אלי שנוגעות בי, שאלה ידיו של אלי שמרטיטות את הגוף שלי, נתתי לפנטזיה שלי לסחוף אותי, לא שמעתי ולא הרגשתי שום דבר שקורה מסביבי, רק את הפנטזיה, איך שאלי נוגע בי, מנשק את גופי, נושם כבדות ומהנשימה החמה שלו עובר כי גל של צמרמורת. בעודי מפנטזת עליו ידיי מצאו לבד את דרכן בין רגליי.
לפתע אני שומעת את הדלת נפתחת, בלי דפיקה, לא הספקתי להתכסות, אלי רצה לבדוק עם הכל בסדר איתי, חשב שאולי האלכוהול השפיע עליי לרעה, כשהוא הבין מה אני עושה פה לבדי בחדר פניו האדימו, הוא טרק במהירות את הדלת ולאחר מכן שמעתי טריקה נוספת, הוא נכנס לחדר שלו. כל הסיטואציה הזו רק עוד יותר הדליקה אותי, ורק ממגע קטן בדגדגן שלי גמרתי כל כך חזק שנראה לי אלי שמע אותי.
יום למחרת יצאתי מהחדר במבט מופשל הכנתי קפה בכוס חד פעמית ויצאתי מיד לעבודה, הכל רק בכדי לא להתמודד עם המבוכה, כל היום המחשבה על המקרה אתמול בלילה לא עזבה אותי, לא הצלחתי להתרכז בשום דבר, החלטתי לעצמי שאני חייבת לממש את הפנטזיה שלי.
מאותו היום חזרתי להרגלים הישנים, הייתי מסתובבת חופשי בית, בטעות מתחככת בו, התחלתי לשים לב שאלי כבר לא מתעלם מהנוכחות שלי בבית, הוא התחיל יותר להישאר בערבים בבית, ניסה יותר להיות בחברתי, הרגשתי שאני מתקרבת למימוש הפנטזיה, באחד מן הערבים האלו החלטתי לבדוק עד כמה אני קרובה, אמרתי לו שאני רוצה ללכת לישון נכנסתי לחדר אך לא סגרתי את הדלת עד הסוף, השארתי פתח, שוב כהרגלי הורדתי את בגדיי ושמתי חולצה ונשכבתי במיטה מבלי להתכסות, ככה כשאלי יעבור הוא בטוח יראה אותי, לאחר כעשר דקות אלי נכנס לחדרי "אן את ישנה?" אך לא עניתי לו, רציתי לראות מה הוא יעשה, ובהחלט לא טעיתי בתחושת הבטן שלי, הרגשתי את ידיו החמות מלטפות את הגב שלי, יורדות לאט לכיוון התחת שלי, לאחר מכן איך ידו מסיטה את השיער שלי לצד ואת הנשימה החמה שלו על הצוואר שלי, לא יכולתי להתאפק "אתה הרי יודע לאין זה יוביל?", "כמובן שאני יודע! את לא יודעת כמה זמן חיכיתי לרגע הזה"
הוא שלח יד וליטף את הרגל הקרובה אליו כשידו נעה בקלות במעלה הרגל לכיוון הכוס הנפוח והחם שלי. פיסקתי את הרגל השנייה, כך שיהיה לו קל לגעת בי והוא בלי לחשוב העביר אצבע בין השפתיים של הכוס ונגע מיד בדגדגן. לא יכולתי להימנע מלהשמיע גניחה קלה, דבר שגירה אותו כי הוא התכופף אלי ומשך מעלי את טי-שירט שלבשתי ובאותה תנועה לקח את הפיטמה הימנית שלי והחל למצוץ אותה, עם נשיכות קלות שגרמו לי להישען לאחור מתענוג. מבלי להוסיף מילה הוא התחיל להחדיר לי את האצבע שלו אל תוך הכוס הרטוב והחם מיד לאחר מכן הצטרפה אליה האצבע שנייה, כשהבוהן שלו משחקת לי בדגדגן. הוא התחיל לרדת בנשיקות לאורך הבטן שלי עד שהוא הגיע לשפתיים של הכוס, ובלי להוציא את האצבעות התחיל לעבוד על הדגדגן עם הלשון שלו.
לא לקח לי הרבה זמן, וכל מה שהצטבר אצלי מהזמן האחרון, התפרץ בבת אחת ואני גמרתי לו ישר לתוך הפה כשאני דוחפת בכוח את הכוס
הרטוב לתוך הפנים שלו. אלי לא הרפה ממני לשנייה, ומצץ ממני כל טיפה וטיפה ממיצי הכוס שלי כשהוא נוהם בשקט.
כשנרגעתי קצת הוא הפסיק ללקק אותי והחל לנשק אותי מסביב לשפתיים של הכוס, תוך כדי שלשונו מתקרבת בכל פעם יותר ויותר לחור של התחת שלי. דבר הגרם לי להידלק שוב וכאשר הוא הרגיש שאני מתעוררת ומתגרה שוב, הוא הפך אותי ותחב לי כרית מתחת לבטן, ככה שהתחת שלי היה טיפה באוויר והוא התחיל להעביר את הלשון שלו בין שני חצאי התחת שלי כשהוא מפריד בניהם, עד שהלשון שלו החלה לעבור לי על החור של התחת. שוב התחלתי להוציא קולות, פשוט לא יכולתי לעמוד בגירוי והרמתי את התחת יותר גבוה, הוא דחף לי את הבוהן שלו לתוך הכוס, במכה חזקה. התחלתי לנוע קדימה ואחורה, נכנסתי לאקסטזה שכל כולי ממוקדת בכוס שלי, אלי התרומם מאחורי, בתנועה שלי קדימה הוא הוציא את האצבע מתוך הכוס, וכשחזרתי לאחור הוא כבר חיכה לי עם הזין העבה שלו שחדר ישר לתוך הפתח החם והרטוב שלי, שכבר היה מוכן לקבל אותו אחרי הליקוקים והמציצות וההחדרות למיניהם.
בחיים שלי לא פתחו אותי ככה. מרוב העונג המעורבב בכאב מתוק, מהרוחב של הזין שנכנס לכוס שלי לא יכולתי לזוז ורק אחרי כמה דקות התפתלתי על הצד, לתנוחה שאני מאוד אוהבת. אלי הבין מיד מה אני רוצה ושיתף פעולה. גם הוא נשכב על הצד ואפשר לי לפתוח את הרגליים עד כמעט לשפאגט. וככה עם רגליים פתוחות וזין שמילא אותי עד קצה גבול היכולת, התחלתי לזוז קדימה, אחורה ולצדדים, לאט לאט שאני מגבירה את הקצב. ואלי מתאים את תנועותיו אליי בצורה מושלמת. הייתי כל כך מגורה שהפנטזיה שלי מתממשת, שמהר מאוד הכוס שלי התחיל להרטיב את כל הסביבה כולל את התחת שלי, אצבעותיו מהא מאוד מצאו את החור ההדוק של התחת, ויחד עם המיצים שלי הוא דחף לי אצבע לתחת, לאט ובסיבובים עדינים, הרגשתי איך החור שלי נכנע ללחץ ונפתח. האצבע הרטובה חודרת פנימה ואיתה הרגשה שלא מהעלם הזה. הזין בכוס שלי מתחכך עם האצבע בתחת שלי, בקצב מטריף שהולך ומתחזק והרגשתי שאני תיכף מאבדת שליטה ומתחילה לצרוח.
אלי הרגיש שאני עומדת לגמור והתחיל לחדור יותר ויותר חזק, הרגשתי את האורגזמה שלי מתקרבת, איך הגל שלה מתחיל לשטוף אותי מקצות האצבעות ברגליים ולאט לאט עולה לכיוון הבטן שלי, הלא יכולתי להתאפק, גנחתי בקולי קולות. לקח לי כמה רגעים לחזור למציאות, להבין שאלי עדיין לא גמר, הוא הוציא את הזין שלו ואני התחלתי ללקק אותו, טועמת את המיצים שלי, הלשון עוברת על בסיס הזין ולאחר מכן מכניסה את הזין לתוך הפה, עם הידיים מלטפת לו את הביצים, מוצצת את הזין מנסה להכניס כמה שיותר, אני רוצה לגרום לאותה הנאה כפי שהוא גרם לי לפני רגע, מסובבת את הלשון מסביב לכיפה מבלי להוציא את הזין מהפה החם.
אני מרגישה שהוא מתקרב לגמירה שלו ואני מתחילה לינוק ולמצוץ כפי שבחיים לא עשיתי זאת, יוצאים לי קולות יניקה, הכל רטוב מהרוק שלי, עוזרת לעצמי עם היד מאוננות המהירות והדבר מביא לתוצאה הרצויה, אלי מתחיל לפרוק לתוכי את המיץ שלו, אני בולעת הכל בעודי מביטה בו. מתענגת על המראה המעונג שלו.
מסיימת לנקות את הזין מכל המיצים ונשכבת לידו עם חיוך פרוס על פניי. המציאות התעלתה על הפנטזיה.