נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא נורא קח את זה בקלות איזה חרא מחר אני נוסע לבית חולים לבדיקות דם, הבעיה- יש שביתה מחר של הרופאים.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man איזה חרא מחר אני נוסע לבית חולים לבדיקות דם, הבעיה- יש שביתה מחר של הרופאים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח נדפקת.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח נדפקת. אכן.. אבל מצד שני, הרופא הראשי שם מאבחן אותי הרבה(סוג של רופא פרטי שלי ושל עוד הרבה אנשים)אז אולי הוא יסתדר לי שמישהו יעשה את זה יאללה יעבש כאן, זזתי לישון
רק 8 עמודים O_O זה 2 בלילה אנשים... הכינרת יותר רטובה. לילה טוב אנשים
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
מתערב על 200 שקל שמישהו שיבוא לשבת לידי ונראה מי יכול לשרוד יותר זמן מול זה בלי לקום, אני מוכן גם לשים 500 שקל.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 31-07-2011 בשעה 02:40.
היי חבר'ה, חזרתי
מישו?
נכתב במקור על ידי Shinx מתערב על 200 שקל שמישהו שיבוא לשבת לידי ונראה מי יכול לשרוד יותר זמן מול זה בלי לקום, אני מוכן גם לשים 500 שקל. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח שעות 24 חחחחחחחחחחחח!!!!
נכתב במקור על ידי Shinx מתערב על 200 שקל שמישהו שיבוא לשבת לידי ונראה מי יכול לשרוד יותר זמן מול זה בלי לקום, אני מוכן גם לשים 500 שקל. תביא מים אוכל שירותים וcall of duty ואני נשאר ככה כל החיים D:
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח שעות 24 חחחחחחחחחחחח!!!! חחחחח, תאר לך מישו רואה את זה יממה שלמה בלי לקום!! חחחח (החלפתי חתימה, אל תבכו )
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 31-07-2011 בשעה 03:15.
נכתב במקור על ידי moshesee תביא מים אוכל שירותים וcall of duty ואני נשאר ככה כל החיים D: שאני אומר לשבת מול זה אני מתכוון בלי אוכל, בלי מים, בלי שירותים. רק לשבת ולהסתכל על זה כמה שיותר זמן ומי שקם / אומר פרשתי מפסיד.
נכתב במקור על ידי Shinx שאני אומר לשבת מול זה אני מתכוון בלי אוכל, בלי מים, בלי שירותים. רק לשבת ולהסתכל על זה כמה שיותר זמן ומי שקם / אומר פרשתי מפסיד. טוב זה כבר תחרות מי יכול לצום יותר זמן ><"
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח שעות 24 חחחחחחחחחחחח!!!! אני יכול להביא לך סרטון ביוטיוב של 48 שעות
טוב הלכתי לישון, ביי חבר'ה
נכתב במקור על ידי Amichai טוב הלכתי לישון, ביי חבר'ה חתימה אין ללך דיבור איתי ><"
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 31-07-2011 בשעה 03:30.
חוקי הפורום