127 צפיות וכמה אנשים הגיבו 3?
127 צפיות וכמה אנשים הגיבו 3?
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 04-08-2011 בשעה 16:58.
|
|
יש מצב שאני ילדותי לא אומר שלא אבל תגיד לי רגע מי נהנה יותר מהחיים ילד שאין לו הרבה דאגות בחיים או "בוגר" שכל פעם צריך לדאוג למשהו אחר? עכשיו אני לא אומר שזה טוב להיות ילדותי תמיד כשצריך להיות רציני אני רציני אבל אני עוד ילד אין לי טיפת אחריות אז למה לא לנצל את זה ולהינות מכל רגע כל עוד אפשר? פה זה לא משנה אם הייתי כותב את זה כ"בוגר" או כילד כי אני כרגע יותר מחובר לילד שבי אז כתבתי את זה ככה
שמח שאהבתה
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 31-07-2011 בשעה 01:52.
להנות מהחיים קשור לזה שאני לפעמים מתנהג כמו ילד נהנה מכל רגע ולא חושב יותר מדי
כשכתבתי את המאמר הזה לא חשבתי יותר מדי פשוט הוצאתי חלק ממה שהיה לי בראש
אני לא איזה כתב מ"ידיעות אחרונות" שצריך לכתוב כל משפט כאילו אני שר בממשלה
אני כולה נער שבא לעזור לכמה אנשים פה ששואלים את אותם השאלות ששאלתי כשאני התחלתי עם התחום.
גם אני מאוד ילדותי,אני עדיין רואה בובספוג וצוחק מבדיחות פלוצים ושטויות אחרות,ואת האמת,אני לא רואה את עצמי משתנה יותר מידי בזמן הקרוב בכל מה שקשור לזה,אבל יש הבדל בין ילדותי לבין צורת התבטאות.
הנה כמה ציטוטים קצרים שיסבירו לך למה אני מתכוון:
לא מבין אותכם כאילו אני כן מבין גם לי היה פעם פחד גישה אבל מה שמצחיק שבחיים לא היה לי פחד גישהיש עוד המון טעויות כתיב טעויות שאין לי כוח לחפש,אבל הבנת את העיקרון.אז ככה יש תאוריה
בכל מקרה,אם אתה רוצה שהמאמר שלך יהיה קצת יותר ברמה וירשים יותר אנשים (וגם ימשוך יותר אנשים לקרוא אותו) אתה יכול לתת לאחד המנהלים לעבור עליו ולשכתב אותו.
ההמשך של זה זה שבחיים לא היה לי פחד גישה לפני ששמעתי על זהלא מבין אותכם כאילו אני כן מבין גם לי היה פעם פחד גישה אבל מה שמצחיק שבחיים לא היה לי פחד גישה
מה רע ב"אז ככה יש תאוריה" לא הבנתי
תודה על העצה אבל לא תודה
ככה אני כותב ומי שיקרא רק ירוויח יש שם רק דברים טובים ומי שלא יקרא אז הפסד שלו זה לא שאני מקבל כסף על כל קריאה כולה בא ברצון טוב לעזור