נכתב במקור על ידי Wolf Man תביא את וזלין..(הכושי מקומה 3) הוא לא עונה
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולם הומוהים פה! חחח זהו נמאס לי. מצוץ לי אלי, מצוץ
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck לילה טוב חבר'ה , סטלעעע סטלעעעע
נכתב במקור על ידי prowinner תמצוץ לי אתה. אתה רוצה בולבול גדול קווקזי?! חבל..חחח נכתב במקור על ידי Amichai היי, לילה טוב לילה טוב יכלי! תחליף את הטיפשה הזאת הקודם היה מצחיק יותר..
נכתב במקור על ידי VanGogh קיצר משו משעמם פה בטרוף מ'תאה דפוק? זורם פה היום אחושרמוטה,אנןןכי ובןןרגר מפציצים פה את האשכול PENIS הזה.
נכתב במקור על ידי Amichai היי, לילה טוב עדיין שונא פורנו?
נכתב במקור על ידי VanGogh אתה רוצה בולבול גדול קווקזי?! חבל..חחח לילה טוב יכלי! תחליף את הטיפשה הזאת הקודם היה מצחיק יותר.. מצטער אחי
נכתב במקור על ידי Wolf Man מצוץ לי אלי, מצוץ יא תחת פתוח אחד חחחחחחחח
נכתב במקור על ידי prowinner מ'תאה דפוק? זורם פה היום אחושרמוטה,אנןןכי ובןןרגר מפציצים פה את האשכול PENIS הזה. כי אנחנו שליטע
נכתב במקור על ידי Wolf Man עדיין שונא פורנו? אחי....קודם תסביר לו מה משמעות המילה.
נכתב במקור על ידי Wolf Man מצוץ לי אלי, מצוץ אאא קודם לי,אז לך .
נכתב במקור על ידי VanGogh יא תחת פתוח אחד חחחחחחחח שמעו , התחת שלי נפתח הרבה פעמים, כשהוא חרבן, זאת הפעולה היחידה שבגללה הוא נפתח..
נכתב במקור על ידי prowinner אחי....קודם תסביר לו מה משמעות המילה. טעות שלי..
אז שאביב לא פה , יוני , וכולם נהיה משמעם זהו תת רמה
נכתב במקור על ידי prowinner אאא קודם לי,אז לך . טעב..
חוקי הפורום