נכתב במקור על ידי prowinner מהההה אני לא מאמין שנעלבת בגלל הכושי הזה . עזוב, בחיים לא נבין גייז.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh יא שתיי קוקסינלים חחח יאללה סלאמת אתה הומו, אבל לא כמו מה שנהיה מגיל..
אתם לא נורמאלים... נשבע שבערך רבע שעה אני קורא את כל השיחה
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי Wolf Man פעם היית גבר.. פעם. פעם לא הייתה חש.. פעם.
נכתב במקור על ידי ProGod אתם לא נורמאלים... נשבע שבערך רבע שעה אני קורא את כל השיחה גרר..
אני רואה שהאשכול מדרדר מלילה ללילה.... מאכזב...
נכתב במקור על ידי .GiL. פעם לא הייתה חש.. פעם. פעם היית מאגניב.. אה, לא היית..
נכתב במקור על ידי Wolf Man פעם היית גבר.. פעם. צודק מילה במילה. נכתב במקור על ידי VanGogh יא שתיי קוקסינלים חחח יאללה סלאמת להוכיח לך שאני לא קוקס--אינל?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
לילה טוב לכולם
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני רואה שהאשכול מדרדר מלילה ללילה.... מאכזב... למה? נחמד..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני רואה שהאשכול מדרדר מלילה ללילה.... מאכזב... מדוע?
נכתב במקור על ידי ProGod אתם לא נורמאלים... נשבע שבערך רבע שעה אני קורא את כל השיחה חחחחח לא אמרת שאתה הולך? בוא תשאר,עוד אחד יצטרף.
נכתב במקור על ידי prowinner מדוע? היא כנראה לא בקטע של לרדת על גיל
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחח לא אמרת שאתה הולך? בוא תשאר,עוד אחד יצטרף. חח ניראה לך.. כל שניה לעשות refrash כמו איזה חולה כלבת
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני רואה שהאשכול מדרדר מלילה ללילה.... מאכזב... תרשמי את זה שוב כדי שאוכל לעשות עוד לייק!
חוקי הפורום