נכתב במקור על ידי prowinner סעעעמק אני בדרך לבאן לצמיתות אודות לגיל..... למה?
נכתב במקור על ידי Wolf Man אתה הומו, אבל לא כמו מה שנהיה מגיל.. עזוב אחי אתה יורד עליו יותר מידי הוא בסוף ילשין עלייך,עליי הוא הלשין ואני בדרך לצמיתות (((
נערך לאחרונה על ידי Display; 31-07-2011 בשעה 23:21.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי .GiL. למה? בגלל גנסו. הוא הולך לאושרי,אושרי הזהיר אותי עוד דבר כזהאני עף לצמיתות טוב נו טוב לך יגבר.
נערך לאחרונה על ידי Display; 31-07-2011 בשעה 23:22.
נכתב במקור על ידי prowinner לא להרבה זמן כי גיל גיי נכתב במקור על ידי prowinner אתה מסכים איתה רק כי אמיר יורד עלייך כל הזמן. גרר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner עזוב אחי אתה יורד עליו יותר מידי הוא בסוף ילשין עלייך,עליי הוא הלשין ואני בדרך לצמיתות ((( תלמד לקח
אוהל מחאה להעיף את המבורגר מהאשכולילה לצמיתות
נכתב במקור על ידי prowinner עזוב אחי אתה יורד עליו יותר מידי הוא בסוף ילשין עלייך,עליי הוא הלשין ואני בדרך לצמיתות ((( פעם הוא היה בן אבל הוא לא היה גבר
נכתב במקור על ידי afx אוהל מחאה להעיף את המבורגר מהאשכולילה לצמיתות suck my balls
נכתב במקור על ידי Amichai תלמד לקח אתה לא עוזר לי ממש.
נכתב במקור על ידי Wolf Man פעם הוא היה בן אבל הוא לא היה גבר אין לך אפילו שפם בר מצווה על מה אתה מדבר? אתה בחיים לא היית לא בן ולא גבר רק ילד
נכתב במקור על ידי afx אוהל מחאה להעיף את המבורגר מהאשכולילה לצמיתות יאללה
נכתב במקור על ידי afx אוהל מחאה להעיף את המבורגר מהאשכולילה לצמיתות dislike משהו כזה O_o
נערך לאחרונה על ידי Display; 31-07-2011 בשעה 23:26.
אני מבינה שלא מבינים פה רמזים.... די עם הירידות!!
נכתב במקור על ידי .GiL. יאללה נכתב במקור על ידי afx אין לך אפילו שפם בר מצווה על מה אתה מדבר? אתה בחיים לא היית לא בן ולא גבר רק ילד איזה קטעים הגייז חברים, אתה וגיל כבר ספרתם לאבות שלכם?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני מבינה שלא מבינים פה רמזים.... די עם הירידות!! PEACE AND LOVE תכלס נכון זה מושקע?
חוקי הפורום