נכתב במקור על ידי _AnGi_ אתה רק מזכיר לי את האימרה "כלב נובח... לא נושח" קח מילה... אן..? בטח אנג'י זה כינוי
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Amichai הרס לי למה לצפות בעתיד תגיד הוא באמת בן 12?? או שהוא סתם שיקר לי? לא מכיר תבחורצ'יק
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אתה רק מזכיר לי את האימרה "כלב נובח... לא נושח" קח מילה... חחחחחחחחחחחחחחחחח ימנייאקית אהבתי. אנג'י יש לי שאלה , אם לא היו לך רגלים היית שמה גרבים?
נכתב במקור על ידי .Tal אן..? בטח אנג'י זה כינוי להיפך
נכתב במקור על ידי VanGogh שהיא כאילו שטוחה כמו פלזמה? TOSIBHA ? חחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את ההוספה של הTOSHIBHA
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי .Tal לא מכיר תבחורצ'יק אהה חחח
נכתב במקור על ידי Amichai הרס לי למה לצפות בעתיד תגיד הוא באמת בן 12?? או שהוא סתם שיקר לי? תציץ בתמונות בגולשים...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ להיפך פשש יפה יפה שם מיוחד
נכתב במקור על ידי .Tal פשש יפה יפה שם מיוחד דווקא לא... ראיתי איזה 100 אינג'י!
נכתב במקור על ידי [B VanGogh[/B];] נסיון לא הלך.. איך עושים ציטוט בשביל לקורא לבן אדם..? יעני לא באמת לצוטט אותו סתם לעשות ציטוט ובתוך הציטוט השם משתמש
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 01-08-2011 בשעה 01:34.
נכתב במקור על ידי DarkDesign תציץ בתמונות בגולשים... הא וואלה, צודק, אולי הוא פרסם שם תמונות
נכתב במקור על ידי .Tal נסיון מה אתה רוצה!? חחח
נכתב במקור על ידי Amichai הא וואלה, צודק, אולי הוא פרסם שם תמונות הוא פרסם כמה...
נכתב במקור על ידי VanGogh מה אתה רוצה!? חחח אה הצלחתי? פשש גאון סתם ילד קקי אתם מתעלם
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחח ימנייאקית אהבתי. אנג'י יש לי שאלה , אם לא היו לך רגלים היית שמה גרבים? אלי זה כמו שתגיד אין לי שכל אבל אני עדיין חושב....
חוקי הפורום