נכתב במקור על ידי .Tal Tal ככה?
נכתב במקור על ידי .Tal אה הצלחתי? פשש גאון סתם ילד קקי אתם מתעלם ממה מתעלם? חחחח
נכתב במקור על ידי afx ככה? בדיוק ככה
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי .Tal אה הצלחתי? פשש גאון סתם ילד קקי אתם מתעלם קצת HTML וקודים של BB לא קשה... אני יכול לעשות שהטקסט בציטוט יזוז... נכתב במקור על ידי _AnGi_ ציטוט שוב אני חוזר, אם את לא מרוצה מהחזה שלך אני מכיר אחלה דוקטור הוא סידר לי הנחה הנה התוצאות תראי, http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=771803. שם הדוקטור Shinx (הכל בגדר צחוק...)
נערך לאחרונה על ידי Attack; 01-08-2011 בשעה 01:37.
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אלי זה כמו שתגיד אין לי שכל אבל אני עדיין חושב.... זאת שאלה פשוטה , למה את מתחכמת? חחח תעני על השאלה בכן או לא מה הבעיה? אם לא היו לך רגליים היית שמה גרבים?
נכתב במקור על ידי .Tal בדיוק ככה תסמן את כל המילים (ותמחק) ותרשום את השם משתמש שלו =-O
נכתב במקור על ידי VanGogh ממה מתעלם? חחחח מנוכחותי לטובת עלמת חן
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 01-08-2011 בשעה 01:37.
נכתב במקור על ידי DarkDesign שוב אני חוזר, אם את לא מרוצה מהחזה שלך אני מכיר אחלה דוקטור הוא סידר לי הנחה הנה התוצאות תראי, http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=771803. שם הדוקטור Shinx (הכל בגדר צחוק...) הצעתך מאוד נחמדה.. אבל מי אמר שאני לא מרוצה מהחזה שלי?
נכתב במקור על ידי afx תסמן את כל המילים (ותמחק) ותרשום את השם משתמש שלו =-O יפה יפה תודה אחי
נכתב במקור על ידי _AnGi_ הצעתך מאוד נחמדה.. אבל מי אמר שאני לא מרוצה מהחזה שלי? רק הצעתי הצעה מצחיקה (במצחיקה אני תקוון שהוא ערך אותי בפוטושופ) כדי לעורר הומור וצחוק באשכול
נכתב במקור על ידי _AnGi_ הצעתך מאוד נחמדה.. אבל מי אמר שאני לא מרוצה מהחזה שלי? איזה חזה?
נכתב במקור על ידי .Tal מנוכחותי לטובת עלמת חן חס וחלילה אחשלי ייקר! אני עסוק בלריב עם עמלת החן שכתבה עליי סיפור סקסי בעליל שנצא בחתימה שליח חחח
נכתב במקור על ידי VanGogh זאת שאלה פשוטה , למה את מתחכמת? חחח תעני על השאלה בכן או לא מה הבעיה? אם לא היו לך רגליים היית שמה גרבים? מה זאת אומרת למה אני מתחכמת?!? עושה רושם שאתה לא מכיר אותי... יש לי בעיה בלענות בכן ולא כי יש גם אולי ומה הקטע עם הגרביים? יש לך פשיט לגרביים אלי? נו ואם זה כל כך חושב לך לאיפה אני אמורה לשים גרביים? גרביים גורבים!!!
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מה זאת אומרת למה אני מתחכמת?!? עושה רושם שאתה לא מכיר אותי... יש לי בעיה בלענות בכן ולא כי יש גם אולי ומה הקטע עם הגרביים? יש לך פשיט לגרביים אלי? נו ואם זה כל כך חושב לך לאיפה אני אמורה לשים גרביים? גרביים גורבים!!! WOW תעני בכן או לא! חחחח למה את רוסת לי!? אם לא היו לך רגליים היית שמה גרביים?!
נכתב במקור על ידי VanGogh WOW תעני בכן או לא! חחחח למה את רוסת לי!? אם לא היו לך רגליים היית שמה גרביים?! וואי איזה קווקזי אתה תקרא עד הסוף... שאלתי אותך איפה אני אמורה לשים גרביים? ורק הסבת לתשומת ליבך כי גרביים גורבים!!!
חוקי הפורום