חם לייייייייי
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי ProGod חחחחחח לוקח לזה זמן לעבור אז יקח לזה זמן לעמוד חחח נכתב במקור על ידי ProGod אלי תסביר לי רגע... עכשיו אורגינל.. אתה משתמש בקונדום אדום / כחול / נילון נצמד? ת'אמת? אני אוהב בלי.
נכתב במקור על ידי VanGogh אני עצוב ולא זורם איתך בבדיחות יותר חחח אני יזרום איתה! אפילו בכיף!!
נכתב במקור על ידי ProGod חם לייייייייי תדליק מזגן.
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי VanGogh כי לא העבר תאת הנקודות אז לא העמדתי אותו חחח למה אתה נכנס לווריד? זה כמו שאני יגיד לעשו לייק אם אתם חשובים שאתה ילדותי.. טוב אני חשוב ככה יא מלשן חחחחח סתם סתם הכל בסדר יא מדווח. נכתב במקור על ידי Shinx אני מכיר את הבדיחה הזאת אני לא
נכתב במקור על ידי VanGogh אז יקח לזה זמן לעמוד חחח ת'אמת? אני אוהב בלי. אויי הכי מחרמן בליי... אבל זה קצת לא מרגישים במקרה שלך.. כי הקונדום מוסיף עוד איזה 2 ס"מ עובי.. ושדוחפים בוטן לתחת לא מרגישים
נכתב במקור על ידי afx אני לא כי אתה שוטר חחח
חחחחחחח סתם אחלה אלי זה לא יודע למה נכנסתי לרוח שטות
נכתב במקור על ידי ProGod חחחחחחח סתם אחלה אלי זה לא יודע למה נכנסתי לרוח שטות אתה גיי? חחחחחחח
ווואי איפה כל הכוסיות שהיו פה פעם?????? בנתיים ממה שאני ראיתי יש פה רק כוסית אחת וזאת YellowGirl
נכתב במקור על ידי VanGogh אתה גיי? חחחחחחח חחחח עוד 10 דקות אני יצא לסיגריה והכל יעבור
נכתב במקור על ידי ProGod ווואי איפה כל הכוסיות שהיו פה פעם?????? בנתיים ממה שאני ראיתי יש פה רק כוסית אחת וזאת YellowGirl זה שהיא מוצאיה את השדיים שלה החוצה בתמונות זה הופך אותה לכוסית?
נכתב במקור על ידי ProGod ווואי איפה כל הכוסיות שהיו פה פעם?????? בנתיים ממה שאני ראיתי יש פה רק כוסית אחת וזאת YellowGirl שמעת על המילה "טאקט"?
תגידווו
נכתב במקור על ידי ProGod חחחח עוד 10 דקות אני יצא לסיגריה והכל יעבור WOW בא לי גם. שלח לי בפרטי אחת חחח
חוקי הפורום