נכתב במקור על ידי VanGogh זה שהיא מוצאיה את השדיים שלה החוצה בתמונות זה הופך אותה לכוסית? כן!! מאוד!
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי .Tal שמעת על המילה "טאקט"? אני שמעתי זאת המשפחה זהאת לא? חחחחחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh כי אתה שוטר חחח
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחח לא , אני חותם שהיא לא גבר. היא היפשלי! אני מכור לאנג'י. אהה אז לא הבנתי
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי .Tal שמעת על המילה "טאקט"? חחחח על הזין שלי כל היום אני אומר לה שהיא כוסית
נכתב במקור על ידי ProGod כן!! מאוד! אני לא אוהב את הקטע הזה. חוץ מזה שיש לה חבר והיא מעלה כאילו תמונות. היא בחורה ליפני הכל היא לא צריכה לעשו תכאילו דברים היא בת 15 למען השם!
יאללה הלכתי להתקלח, אני חוזר אחר כך
AFX יפקח
נכתב במקור על ידי afx אני לא ילד: תגידי, אם לא היו לך רגליים, היית שמה גרביים? ילדה שטוחת חזה: חח לא טיפשון, כי לא היה לי על מה לשים אותם.. ילדה: אז למה את שמה חזייה?
נכתב במקור על ידי Amichai יאללה הלכתי להתקלח, אני חוזר אחר כך תשמע אם לא הייתי אוהב את החתימה שלך, מזמן הייתי יוצא עליך
נכתב במקור על ידי ProGod חחחח על הזין שלי כל היום אני אומר לה שהיא כוסית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול עכשיו חנקת אותי נכתב במקור על ידי VanGogh אני שמעתי זאת המשפחה זהאת לא? חחחחחחחח חחחחחחחחחחח יא מסטול
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי afx אוקיי רק אל תלשין עליי על כלום חחח
נכתב במקור על ידי DarkDesign אהה אז לא הבנתי היא לא גבר.
שמישהו יכיר לי ילדה שרמוטה מסביבת ירושלים
נכתב במקור על ידי Shinx ילד: תגידי, אם לא היו לך רגליים, היית שמה גרביים? ילדה שטוחת חזה: חח לא טיפשון, כי לא היה לי על מה לשים אותם.. ילדה: אז למה את שמה חזייה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
חוקי הפורום