נכתב במקור על ידי _AnGi_ אלי? אל תתחיל איתי.... למה בסוף תקבל רק ספל תה רותח... חחחחחחחח איזה חמודהה ספל תה אני יכול גם או שזה רק למכוערים?
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי ProGod כמה זמן לוקח לך לשבת על בקבוק של וודקה סמירנוף 500 מייל? לא יודע אפעם לא ניסית אתה כן? חחח אני מרוקן אותו מהר מאוד אבל.. סימתי 375 מיל של בלאגוף נקי נקי נקי עם פטל בצד ב25 דקות
נכתב במקור על ידי Amichai תראו מי בא! כמה סרטים אתה רואה?? חחח XD כמה שבא לי מה אכפת לכם
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כמה שבא לי מה אכפת לכם חח צוחק איתך
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן כל היום סרטים מה הבעיה? אין בעיה חחחחחחחחח
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי VanGogh לא יודע אפעם לא ניסית אתה כן? חחח אני מרוקן אותו מהר מאוד אבל.. סימתי 375 מיל של בלאגוף נקי נקי נקי עם פטל בצד ב25 דקות פששש זה כואב?
מי שנושם ברגעים אלה שייתן לי לייק חחחחחחחח XDD
נכתב במקור על ידי Amichai חח צוחק איתך לא מצחיק
נכתב במקור על ידי ProGod אל תיקח אותי בתור דוגמא.. אני כמעט כל יום שותה יא רוסי , למה אתה לא בצבא? נכתב במקור על ידי Mr. Horror רק עשיתי ביקור אני הולך לראות סרט "מפתיע" חחח תהנה אחשלי ייקר
נכתב במקור על ידי VanGogh יא רוסי , למה אתה לא בצבא? "מפתיע" חחח תהנה אחשלי ייקר תודה אחי
נכתב במקור על ידי ProGod פששש זה כואב? לא שמת לב שהרסתי לך את הבדיחה ? -_________-
נכתב במקור על ידי VanGogh יא רוסי , למה אתה לא בצבא? "מפתיע" חחח תהנה אחשלי ייקר אני עושה 8 6
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא מצחיק מה ישלך? =-O סתם אמרתי, כי אתה רואה הרבה סרטים, זה מעליב?
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 01-08-2011 בשעה 02:29.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אלי? אל תתחיל איתי.... למה בסוף תקבל רק ספל תה רותח... כבר מזמן עברתי את של ההתחלות חחחח אשמח לתה חם אבל בבוקר....
נכתב במקור על ידי VanGogh לא שמת לב שהרסתי לך את הבדיחה ? -_________- שמתי ימנייק אבל רציתי אתה יודע בישביל לא להתבאס אז זרום איתי תן לסיים תבדיחה
חוקי הפורום