חחחחחחחחחחחח אלוהים אדירים זה חמש!!!!!!!! מה קורה עכשיו?!
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חומד צבע השיער שלך לא מתאים למצעים שלי... אין סיבה שתקבל תה בבוקר... אני לא מתכנן על המיטה
נכתב במקור על ידי VanGogh על הראש? את לא יודעת איזה צבע מתחבא למטה חחח אני עושה גוונים לפעמים חח שמע בהתחשב שרק עכשיו עשית גלח.... מעניין על מה דיברתי נכתב במקור על ידי VanGogh אני לא מתכנן על המיטה את התה צריך להרוויח
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 01-08-2011 בשעה 02:34.
נכתב במקור על ידי .Tal בסדר יש תור ארוך אבל אני מהישראלים שנדחפים בתור חחחח תמיד יש את אלי שהוא מהרוסים האלה שמרביצים לאנשים כמוך.. קוראים לזה דורמן
נכתב במקור על ידי _AnGi_ שמע בהתחשב שרק עכשיו עשית גלח.... מעניין על מה דיברתי אלוהים ישמור... מה זה את זורמת?
נכתב במקור על ידי ProGod חחחחח אני יכול להגיד לך שזה יפה חחחחחחחחחחחחח יא מכוער! חחח נכתב במקור על ידי prowinner למה אתה רוצה שיתנו לך לייקים? יאן תפציץ לייקים חסר לי 9 ל 300
נכתב במקור על ידי prowinner למה אתה רוצה שיתנו לך לייקים? חח בצחוק
חחח עשיתי לך עוד 2
נכתב במקור על ידי _AnGi_ שמע בהתחשב שרק עכשיו עשית גלח.... מעניין על מה דיברתי את התה צריך להרוויח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואי אני בעצמי שחכתי שעשיתי גלאח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח זהו אכלת אותי בלי מלח בתה חחחח אז בחדר השינה , סלון , שרותים , אמבטיה ...... רק תגידי איפה..
נכתב במקור על ידי ProGod חחחח תמיד יש את אלי שהוא מהרוסים האלה שמרביצים לאנשים כמוך.. קוראים לזה דורמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשבע שהוא רוסי
לחופש יש תאריך: 23.10.15
טוב חלאס עדיין לא יצאתי לעשן!!! אני יוצא לעשן, מי זורם איתי לשיחת סקס בפלאפון?
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחח יא מכוער! חחח יאן תפציץ לייקים חסר לי 9 ל 300 הינה,עוד אחד.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשבע שהוא רוסי חחחחחחחחחח הוא קווקזי.. זה אותו דבר
נכתב במקור על ידי ProGod אלוהים ישמור... מה זה את זורמת? עלמת החן חפצה באלי
יאללה מי זרם איתי לשיחת סקס?
חוקי הפורום