שלום,אני mgaman ורציתי לדעת מהי דעתכם לגבי פאט'צ ה-Legend . אשמח לשמוע דעות, לדעתי ההעבודה הכי חזקה בפאט'צ ה-Legend היא ה-Cannon Shooter ! שחקן חזק וזול ! תודה לכולם,Mgaman![]()
שלום,אני mgaman ורציתי לדעת מהי דעתכם לגבי פאט'צ ה-Legend . אשמח לשמוע דעות, לדעתי ההעבודה הכי חזקה בפאט'צ ה-Legend היא ה-Cannon Shooter ! שחקן חזק וזול ! תודה לכולם,Mgaman![]()
|
|
אושר, עדיין לא יצא משהו כזה למייפל גלובאל אז אני לא יכול להחליט
דיון נעים
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
הדמון סלייר והמרסדס הכי חזקים, הם אוכלים את הקאנון שוטר בלי מלח, אין ממש הבדלים בינהם.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 01-08-2011 בשעה 18:55.
Evannn
איך even ??????????? שאלתי בפאט'צ של ה-Legend ~ ! זה או Mercedes או Cannon Shootar או Deamon Slayer !
לדעתי demon slayer
אבל אני ממש אוהב את כל 3
Demon Slayer
ראיתי את הסירטונים שלהם ביוטיוב ולעומת הקנון שוטר הם נראים קטלנייייייייייייי!! הם גם ממש חזקים!
אני מחכה כבר שהם יגיעו לגלובאל...בא לי לפתוח אחד : )
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
לפי דעתי אי אפשר לדעת בקשר לדמג' עדיין כי בסרטונים אתם לא יכולים לראות מה יש להם בנשק או בבגדים
אז אני לא חושב שאפשר לשפוט את זה ככה אני רק מתבונן על הצורה שבא הם משחקים והכי אהבתי את הDEMON SLAYER הוא ניראה לי הכי מאגניב~
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen
תודה לכולם !!!!! תגידו, יש למישהו מושג מתי מגיע פאט'צ ה-Legend למייפל גלובאל ??? אשמח לתשובה !! בתודה,mgaman![]()
אין תאריך בינתיים
demon slayer ברור יהיה לו נשקים חדשים ויש לו כנפיים בעבודה ראשונה מתקפת ווקום בעבודה שנייה ועוד מלא מתקפות סוסות
והוא מגיע באביב 2012
נערך לאחרונה על ידי stClass; 04-08-2011 בשעה 19:16.