נכתב במקור על ידי VanGogh יש אזהרה מלמעלה אז בוא נירגע טיפה נשמה. און סמוטריט ננאס חחחחח ני בוייסה יבו, יסלי צ'ו יא סנים פאגאבארו!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי prowinner איתע בילה בצחוק,נראלך אני רוצה עוד באן? מספיק אושרי מביא לי כל שני וחמישי. טאק תירגע חחח נכתב במקור על ידי _AnGi_
אני לא מבין למה צריך תאשכול המפגר הזה ? סתם זיוני שכל
נכתב במקור על ידי InSane ני בוייסה יבו, יסלי צ'ו יא סנים פאגאבארו! חחח יא אושה פאגווריל... בגלל זה אני מודיע חחח
נכתב במקור על ידי VanGogh אתמול הי גרוע חחחח תנו לייקים? סתם שאלה אחי,מזה עוזר לך חח?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי VanGogh ני זנאיו יא יאווארין חחחח לייק על אסייג! חחח קבל ביטול, זה טנרנינגים ולא פודינגים: !!!!
הוא אמר בדיוק 4 משפטים על רוסים..
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי קליט אני לא מבין למה צריך תאשכול המפגר הזה ? סתם זיוני שכל בשיבל זה הוא קיים בדיוק חחח איפה אתה רוצה שנעשה את זה? ולילה טוב אחי
נכתב במקור על ידי VanGogh טאק תירגע חחח וואי לא עשית את זה ???? למה את ההומו הזה...????? אמא איכזבת....
נכתב במקור על ידי VanGogh טאק תירגע חחח [video=youtube;Jx2yQejrrUEE&ob=av2e[/video] איזביני
בינתיים אני לא הכי פעיל, אני בודק מדי פעם, כי אני מנסה לצייר משו
נכתב במקור על ידי InSane קבל ביטול, זה טנרנינגים ולא פודינגים: !!!! חחחחחחחחחחחח מכיר את זה... נכתב במקור על ידי prowinner סתם שאלה אחי,מזה עוזר לך חח? שיר מתחרה בי..חחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh בשיבל זה הוא קיים בדיוק חחח איפה אתה רוצה שנעשה את זה? ולילה טוב אחי לילה טוב גם לך קווקזי קטן תגיד מאיפה אתה?
נכתב במקור על ידי InSane קבל ביטול, זה טנרנינגים ולא פודינגים: !!!! חחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי _AnGi_ וואי לא עשית את זה ???? למה את ההומו הזה...????? אמא איכזבת.... ניסיתי לרמוז:
חוקי הפורום