נכתב במקור על ידי AdventureR אני דווקא חושב תקבל משלוש מאחורה ^^ש ל האופניים סתם סתם על תבכה אלי אני פרשתי אחשלי,אני אגיב רק באשכולילות חחחחח גיי קטן
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי ProGod מי פה משחק WolfTeam? אני שיחקתי אם הכי טובים אריאל,אביב פרפקט ועוד כמהההה שמה בשביל מישהו ששיחק שבוע וחצי החשיבו אותי כ פרו
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי prowinner זה משחק של ילדים עד גיל 15 לא? חחחח מי החליט?
נכתב במקור על ידי prowinner בלאטיזאם.....שכחתם כבר את הרוסקי פארנייי אה....רק עברית עכשיו. פאשלי סאפשניה סוקה
לילה טוב ושבוע קלאסה אנשים סטלעעעע
נערך לאחרונה על ידי bugZbuNny; 01-08-2011 בשעה 23:41.
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי AdventureR אני שיחקתי אם הכי טובים אריאל,אביב פרפקט ועוד כמהההה שמה בשביל מישהו ששיחק שבוע וחצי החשיבו אותי כ פרו אני כבר עכשיו נחשב שם פרו.. )טוב זה לא חוכמה אחי 5 וחצי שנים של קונטר) ואביב הזה ציטר בדוק! מה זה כל כדור לראש
נכתב במקור על ידי AdventureR א. ו אני לא מאמין שנגעת בא.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי ProGod חחחחח גיי קטן חעחעחעח...זיינ.. יותר ממה שתזיי.. בחיים שלך, יא כאפה
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck לילה טוב ושבוע קלאסה אנשים לילה טוב יכריש
נכתב במקור על ידי ProGod חחחח מי החליט? אני שואל.
נכתב במקור על ידי AdventureR חעחעחעח...זיינ.. יותר ממה שתזיי.. בחיים שלך, יא כאפה אני מוכן לנדור על זה שלא..
נכתב במקור על ידי ProGod אני כבר עכשיו נחשב שם פרו.. )טוב זה לא חוכמה אחי 5 וחצי שנים של קונטר) ואביב הזה ציטר בדוק! מה זה כל כדור לראש הוא עשה לי 10-7 ..אם סנייפרים..והוא השחקן הכי טוב בארץ
קארוצ'י מיני סקוצ'נה חחחח
נכתב במקור על ידי AdventureR פאשלי סאפשניה סוקה איבנותיה בלאט.....
אתה מכיר אותי שמדבר ככה?
חוקי הפורום