נכתב במקור על ידי VanGogh חחחח רוצה משולש? נכתב במקור על ידי ProGod הינה InSane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 השעמוםן נגמר האנרגיות הגיעו! וואלה זה היה נטו שעמום!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי prowinner כשאני רואה אותך אתה מקבל כאפה לפנים. חחחחחחחחחח אני ייתן לך לנסות אבל אם אתה מפספסף אני לא משאיר אותך עם אף חחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחח רוצה משולש? נכתב במקור על ידי VanGogh שנייה אני ישלח בפקס חחח שלח בדואר רשום
נכתב במקור על ידי ProGod על זה שאמר שהוא זיין יותר ממה שאני יזיין כל החיים על תרקאה ככהאת ניקו אחי..הוא זייין רציני.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner מההה??????????????? Отправить мне все точки
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי InSane שלח בדואר רשום לא מצחיק.
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחח אני ייתן לך לנסות אבל אם אתה מפספסף אני לא משאיר אותך עם אף חחחח אם מי אתה יוצא בדרך כלל כשאתה בכרמיאל מכרמיאל? תן שם אולי אני מכיר (:
נכתב במקור על ידי prowinner על תרקאה ככהאת ניקו אחי..הוא זייין רציני. אתה עדיין לא מכיר אותי
נכתב במקור על ידי InSane וואלה זה היה נטו שעמום! ספר משו מעניין נכתב במקור על ידי prowinner ואז אני בורח בשיא המהירות. חחחחחחח יא מנייאק שלח נקודות נו אחי
נכתב במקור על ידי VanGogh מי אמר את זה? כן =-O=-O=-O אז שלח קצת נקודות!! חחחח סתםם...
דא בלאט,אתה יפה נחוי.
נכתב במקור על ידי Amichai =-O=-O=-O אז שלח קצת נקודות!! חחחח סתםם... תחליף חתימה
נכתב במקור על ידי prowinner אם מי אתה יוצא בדרך כלל כשאתה בכרמיאל מכרמיאל? תן שם אולי אני מכיר (: אתה מכיר את דוד הקווקזי מהאיריסים? היה לו שם קיוסק הוא החזיק יותר מחצ י כרמיאל אבל הוא עבר אילת ליפני שנתיים. ואתה מכיר את הרוסים והאיתיופים?
נכתב במקור על ידי Amichai =-O=-O=-O אז שלח קצת נקודות!! חחחח סתםם... הוא פורש לא אני חחחח תשנה חתימה באמא
נכתב במקור על ידי VanGogh ספר משו מעניין חחחחחחח יא מנייאק שלח נקודות נו אחי ב-10K שלי כשאני פורש כל הנק' שיש לי עוברות אלייך היה לך לפני איזה חודש 1000 נק' ואיפה הם????
חוקי הפורום