נכתב במקור על ידי VanGogh יש זמן עד שיאן יפרוש.. כי אתה גיי חחחחחחחחחח לא, כי אני לא דבוק למחשב..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh ב 4.7 אמור להיות.... אעע זיין......בדיוק ב-5.7 אני עולה לקניון....
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי VanGogh יש זמן עד שיאן יפרוש.. כי אתה גיי חחחחחחחחחח חח נראלך???!?!?!!? אני לא הולך לפרוש מאטרף בזמן הקרוב(כן תיהיה עצוב עכשיו בגלל זה.)
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא, כי אני לא דבוק למחשב.. גם אני לא אתה סתם גיי חחח קיצר איך היה?
נכתב במקור על ידי prowinner ראיתי ראיתי אחי..זה לא נורמלי,34 שניות נראלי של שיגעון חושים. היא שיגעה לי תזין מילה שהבאתי על זה ביד XD
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי VanGogh גם אני לא אתה סתם גיי חחח קיצר איך היה? חרא..
אוייש גיל...פעם הבאה שאני קורא לך תיקח את זה בקצת פחות שוק.
נכתב במקור על ידי prowinner אעע זיין......בדיוק ב-5.7 אני עולה לקניון.... חחח אני לא הולך לאיריסים ב 4.7
נכתב במקור על ידי prowinner אוייש גיל...פעם הבאה שאני קורא לך תיקח את זה בקצת פחות שוק. זאטקניס אורוד
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי AdventureR היא שיגעה לי תזין מילה שהבאתי על זה ביד XD יזיין...עד שאני מפסיק לגמור אתה מחרמן אותי את הסרטון הזה..סעממק... תידו אנשים,רציני עכשיו אם אני גומר כל יום פעם אחת ביום,יקרה לי נזק,משהו?
נכתב במקור על ידי prowinner חח נראלך???!?!?!!? אני לא הולך לפרוש מאטרף בזמן הקרוב(כן תיהיה עצוב עכשיו בגלל זה.) 10K אתה הולך לא? נכתב במקור על ידי Wolf Man חרא.. חחחחחחחחחחחח מה קרה?
נכתב במקור על ידי VanGogh חחח אני לא הולך לאיריסים ב 4.7 כמה ימים אתה בכרמיאל?
נכתב במקור על ידי VanGogh 10K אתה הולך לא? ? לא נקווה שלא לפחות.
נכתב במקור על ידי InSane זאטקניס אורוד אתססלס? דרך אגב,לא דיברתי עליייך זה גיל לא גל.
נערך לאחרונה על ידי Display; 02-08-2011 בשעה 00:21.
נכתב במקור על ידי prowinner יזיין...עד שאני מפסיק לגמור אתה מחרמן אותי את הסרטון הזה..סעממק... תידו אנשים,רציני עכשיו אם אני גומר כל יום פעם אחת ביום,יקרה לי נזק,משהו? לא יקרא לך כלום ואיך רושמים אישה באנגלית (ואייף)
חוקי הפורום