נכתב במקור על ידי Wolf Man אין לך טלוויזיה? יש לי, חתיכת אוטיסט!! התכוונתי שנראה ונדבר בסקייפ..
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי ProGod וואלה VanGogh תרשה לי להוריד את הכובע בפנייך... מה עשיתי שמגיע לי הכבוד?
נכתב במקור על ידי VanGogh מה עשיתי שמגיע לי הכבוד? העבריינות שלך..אלי אחשלי היקר אני זזתי לישון נשמה יש לי תור מחר לפיזיותרפיה דבר איתי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR שלחתי לך בפרטי דברים שיעזרו לך אחשלי היקר אני זז טוב חברה אני עפתי.. יש לי פיזיותרפיה בבוקר מחר אז לילה טוב לילה טוב טוב לניקו הכוסון תיודע שאני אוהב אותך.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי ProGod איפה VanGogh?! חזרתי אני פשוט רואה סרט
נכתב במקור על ידי AdventureR העבריינות שלך..אלי אחשלי היקר אני זזתי לישון נשמה יש לי תור מחר לפיזיותרפיה דבר איתי לילה טוב אחשלי ייקר חולה עלייך!!!
הבנתוש?
נכתב במקור על ידי ProGod יש לי, חתיכת אוטיסט!! התכוונתי שנראה ונדבר בסקייפ.. שיוואוו אחי י-COOL רוצה לדבר איתי בסקייפ? נוכל להשוות את הפינס שלנו לראוות אותו קרוב למצלמה ולראות למי יש יותר גדול,זה יהיה כל כך מאעגניב.
נכתב במקור על ידי Wolf Man אין לך טלוויזיה? ככה זה המצב...הורים גרושים,זין קטן.
נכתב במקור על ידי prowinner ככה זה המצב...הורים גרושים,זין קטן. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעחעחע חנקת
נכתב במקור על ידי prowinner ככה זה המצב...הורים גרושים,זין קטן. סבא שלך נפטר מאיידס
נכתב במקור על ידי ProGod סבא שלך נפטר מאיידס אחלה ירידה . להפך ממך,סבא שלי לפחות חיי. כוס אמא שלך לפחות על תדבר על סבא קצת כבוד.
נכתב במקור על ידי ProGod סבא שלך נפטר מאיידס WOW למה לרדת לרמות כאילו? חרם.. ישראל נותן בתחת למי שעובר את הגבול חבל. ד"א על מה מגיע לי שתוריד את הכובע בפני?
נכתב במקור על ידי ProGod יש לי, חתיכת אוטיסט!! התכוונתי שנראה ונדבר בסקייפ.. זה בסדר שאין לכם כסף נכתב במקור על ידי prowinner ככה זה המצב...הורים גרושים,זין קטן. לא יפה לצחוק על עניים
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
שלחתי לך בפרטי... וחלאס אני לא יכול ישראל תסלח לי אבל אני שונא את הילד הזה! לא יכול יותר הוא מדליק אותי כל כך
חוקי הפורום