נכתב במקור על ידי VanGogh זה סרט!!! חבר שלי עושה ת'ספורט הזהD:
נכתב במקור על ידי prowinner אז מה....דניאל הזה הושפל יותר מידי אהה...אפילו לא מגיב פה. בסרט רגליו של דניאל פצועות קשה בגלל הכרישים והוא\ עומד למות
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי YellowGirl never back down bitchesss!%@#!% סרט ענק פשוט ענק !
נכתב במקור על ידי Wolf Man בסרט רגליו של דניאל פצועות קשה בגלל הכרישים והוא\ עומד למות מתי הסרט נגמר? נכתב במקור על ידי moshesee סרט ענק פשוט ענק ! never back down bitch.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner אז מה....דניאל הזה הושפל יותר מידי אהה...אפילו לא מגיב פה. חח שחרר ממנו ילד כאפות סתם מנסה לשחק אותה גבר. תראה לי עוד מישהו שניסה להשוייץ בעצמו כל כך בכדאי לצאת גבר , ומעלה תמונה שלא שלו בכלל..חחחחחח
נכתב במקור על ידי YellowGirl חבר שלי עושה ת'ספורט הזהD: איך זה קשור לזה שהסרט הזה חייה רעה? חחחח שיהיה לו בהצלחה ושיזהר לו אי שם ברחבות הקרבות.
נכתב במקור על ידי prowinner מתי הסרט נגמר? never back down bitch. עכשיו, הזוג נאכל.
נכתב במקור על ידי Wolf Man בסרט רגליו של דניאל פצועות קשה בגלל הכרישים והוא\ עומד למות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא סטלה
נכתב במקור על ידי VanGogh חח שחרר ממנו ילד כאפות סתם מנסה לשחק אותה גבר. תראה לי עוד מישהו שניסה להשוייץ בעצמו כל כך בכדאי לצאת גבר , ומעלה תמונה שלא שלו בכלל..חחחחחח איפה הוא העלה? גבר גבר....'''זיינתי את אמא של חבר שלי''. נכתב במקור על ידי Wolf Man עכשיו, הזוג נאכל. יעאש,יאללה בורגר תשאר פה עד איזה 4.
נערך לאחרונה על ידי Display; 02-08-2011 בשעה 02:28.
חלאס לרכל סתם .. לא מתאים
לילה טוב לכולם !
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי prowinner איפה הוא העלה? גבר גבר....'''זיינתי את אמא של חבר שלי''. יעאש,יאללה בורגר תשאר פה עד איזה 4. חחחחחחחחחחחחחחחחחח >< בתמונות גולשים תיראה.
נכתב במקור על ידי prowinner מתי הסרט נגמר? never back down bitch. that waht she sad XD
בואנה יא מניאקים למה רבתםםם היה יכול להיות פה שמח עכשיו.. ><
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי YellowGirl חלאס לרכל סתם .. לא מתאים למה את מגנה אילו? את יודעת עליו משהו? חחח בבק/שה אל תתערבי שלא תכנסי לזה רעיון נחמד לא?
חוקי הפורום