נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחחח >< בתמונות גולשים תיראה. וואלה..אני לא מוצא. בטח מחקו לו או משהו.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי .Tal בואנה יא מניאקים למה רבתםםם היה יכול להיות פה שמח עכשיו.. >< איתו רק באסה הוא מדרדר את האשכולילה לחרא
נכתב במקור על ידי prowinner איפה הוא העלה? גבר גבר....'''זיינתי את אמא של חבר שלי''. יעאש,יאללה בורגר תשאר פה עד איזה 4. עוד 12 דקות יש אני יודע מה עשית בקיץ האחרון.. נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא סטלה עזוב, הם נאכלו..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner וואלה..אני לא מוצא. בטח מחקו לו או משהו. אני מנהל שם לא זכור לי שמחקתי את זה חחחחח שנייה אני בידוק.
נכתב במקור על ידי VanGogh למה את מגנה אילו? את יודעת עליו משהו? חחח בבק/שה אל תתערבי שלא תכנסי לזה רעיון נחמד לא? היא רשמה שהוא חבר שלה לשעבר
נכתב במקור על ידי VanGogh למה את מגנה אילו? את יודעת עליו משהו? חחח בבק/שה אל תתערבי שלא תכנסי לזה רעיון נחמד לא? אני יודע שאתמול הוא היה אחלה גבר מה קרה פתאום
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Wolf Man עוד 12 דקות יש אני יודע מה עשית בקיץ האחרון.. עזוב, הם נאכלו.. FUUCK YOU!@!!!! על תלךך תשאר משעממם פה .
תדעו לכם שjhdfjahjsdahfjksdafhjkahk
נכתב במקור על ידי .Tal אני יודע שאתמול הוא היה אחלה גבר מה קרה פתאום זיין את אמא של חבר שלו אז עכשיו הוא גבר.
נכתב במקור על ידי YellowGirl תדעו לכם שjhdfjahjsdahfjksdafhjkahk כמה אינטלגינציה במשפט פעוט אחד
נכתב במקור על ידי prowinner זיין את אמא של חבר שלו אז עכשיו הוא גבר. אתה בן 14 אתה לא אמור לדעת מזה זיין!!!!
נכתב במקור על ידי .Tal אתה בן 14 אתה לא אמור לדעת מזה זיין!!!! אעא ....עוד שבועיים 15. יגבר אתה בן כמה אתה? 16-17 ? שפיץ.
נכתב במקור על ידי VanGogh איתו רק באסה הוא מדרדר את האשכולילה לחרא יאללה אלי,רק עוד 2,600 הודעות
נערך לאחרונה על ידי Display; 02-08-2011 בשעה 02:34.
חחחח אלי אין קשר ללהתערב או לא, כשאתה פותח את זה כאן יש לכולם זכות להתערב.. אמרתי לך עדיף שתכתוב לו את כל הדברים האלה בפרטי אם זה כלכך מפריע לך
נכתב במקור על ידי prowinner אעא ....עוד שבועיים 15. יגבר אתה בן כמה אתה? 16-17 ? שפיץ. אל תריב גם איתי אני אומר לך אמיתי עכשיו בגיל 14 לא ידעתי מזה שפיך אתה כבר מדבר על זיון.
חוקי הפורום