נכתב במקור על ידי prowinner FUUCK YOU!@!!!! על תלךך תשאר משעממם פה . ראיתי את ההתחלה, את ההתחלה אני אשאר ואז אלך
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .Tal אל תריב גם איתי אני אומר לך אמיתי עכשיו בגיל 14 לא ידעתי מזה שפיך אתה כבר מדבר על זיון. ביקר לך ?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי .Tal אתה בן 14 אתה לא אמור לדעת מזה זיין!!!! ואתה גדול ממנו בשנה אז מה? חחח
נכתב במקור על ידי Wolf Man ראיתי את ההתחלה, את ההתחלה אני אשאר ואז אלך כבר התחיל? גם לך יש HOT?
נכתב במקור על ידי prowinner ביקר לך ? נראה לי לא זוכר נכתב במקור על ידי VanGogh ואתה גדול ממנו בשנה אז מה? חחח מהההההההה עוד 3 חודשים בן 18 יא מסטול
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי .Tal אל תריב גם איתי אני אומר לך אמיתי עכשיו בגיל 14 לא ידעתי מזה שפיך אתה כבר מדבר על זיון. אני בן 12, ואני מבין בצורה שלא מתאימה לגיל שלי..
נכתב במקור על ידי .Tal נראה לי לא זוכר מהההההההה עוד 3 חודשים בן 18 יא מסטול תשמע,wolf man ילד בן 12,והוא כבר יודע מזה פורנו+גומר+שותה בירה.
נערך לאחרונה על ידי Display; 02-08-2011 בשעה 02:38.
נכתב במקור על ידי VanGogh כבר התחיל? גם לך יש HOT? מתיל ב42, בהוט 15. גם אתה רואה?
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני בן 12, ואני מבין בצורה שלא מתאימה לגיל שלי.. זה לא משהו שצריך להתגאות בו,,
נכתב במקור על ידי prowinner תשמע,wolf man ילד בן 12,והוא כבר יודע מזה פורנו+גומר+שותה בירה. תנוחת 69 נשמעת מאגניבה
נכתב במקור על ידי .Tal זה לא משהו שצריך להתגאות בו,, למה לא? יש על מה לדבר עם החבר'ה..
נכתב במקור על ידי Wolf Man תנוחת 69 נשמעת מאגניבה חחח מאוד מאגניבה.
נכתב במקור על ידי prowinner תשמע,wolf man ילד בן 12,והוא כבר יודע מזה פורנו+גומר+שותה בירה. חחח אוי ואבוי לאן הגענו נכתב במקור על ידי Wolf Man למה לא? יש על מה לדבר עם החבר'ה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
נכתב במקור על ידי .Tal נראה לי לא זוכר מהההההההה עוד 3 חודשים בן 18 יא מסטול יא גיי קטין אחד! חחח נכתב במקור על ידי Wolf Man מתיל ב42, בהוט 15. גם אתה רואה? כה חחחחח
נכתב במקור על ידי prowinner חחח מאוד מאגניבה. אכן..
חוקי הפורום