נכתב במקור על ידי VanGogh איפה אתה יא גיי שנים לא דיברנו! עוד מעט 2000 מה קורה יא תחת? כע אחי בקרוב 2,000 אבל אני לא יהיה עכשיו הרבה בפורום רק להורדות כי אני עובר דירה ביום חמישי אז...
נכתב במקור על ידי Wolf Man אחי הסרט התחיל הפסדת תתחרות דוגמנות? נראה לך!? חחח הטלוזיה מעל הראש שלי חחחח
נכתב במקור על ידי YellowGirl וכנראה זו הייתה הכנה לאיך שיראו החיים שלך, ילד פורומים שעושה ביד כשהוא נכנס לפורום סיפורי זימה מה הקשר ילד פורומים מה?? אני באטרף החרא הזה רק בלילה,באשכולילות.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי GreenPoison מה קורה יא תחת? כע אחי בקרוב 2,000 אבל אני לא יהיה עכשיו הרבה בפורום רק להורדות כי אני עובר דירה ביום חמישי אז... בשעה טובה נשמה מזל טוב כפרה עלייך יא נקנקיה!
נכתב במקור על ידי prowinner מה הקשר ילד פורומים מה?? אני באטרף החרא הזה רק בלילה,באשכולילות. אתם חוזרים על אתמול חחח.. אני חושב שאני יחתוך עוד מעט ליפני שאני ירב עוד פעם עם משיהו חחח
נכתב במקור על ידי VanGogh נראה לך!? חחח הטלוזיה מעל הראש שלי חחחח איזה כוסיות.. בטח הילד הזה שחטף מכות ונפנף יהיה המשוגע שרודף אחריהם.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh בשעה טובה נשמה מזל טוב כפרה עלייך יא נקנקיה! תודה אחי יא פופיק מעולף! רמת גן הנה אני באאאאאאאאאאא
נכתב במקור על ידי VanGogh אתם חוזרים על אתמול חחח.. אני חושב שאני יחתוך עוד מעט ליפני שאני ירב עוד פעם עם משיהו חחח אמרתי לך כבר שאפחד לא רב חחח. סתם בגלל שראיתי פורנו כיתה ד' אז הם מתחילים לזיין את השכל.
נכתב במקור על ידי Wolf Man איזה כוסיות.. בטח הילד הזה שחטף מכות ונפנף יהיה המשוגע שרודף אחריהם. לא,זה יהיה איזה הומו אחד אם מסיכה שחורה נראלי. רגע זה הסרט הזה שהם הרגו איזה זקן והשליכו אותו למים?
נכתב במקור על ידי prowinner אמרתי לך כבר שאפחד לא רב חחח. סתם בגלל שראיתי פורנו כיתה ד' אז הם מתחילים לזיין את השכל. אז מה הבעיה עם פורנו מכיתה ד'? חח נכתב במקור על ידי GreenPoison תודה אחי יא פופיק מעולף! רמת גן הנה אני באאאאאאאאאאא מאיפה אתה עובר לשם? נכתב במקור על ידי Wolf Man איזה כוסיות.. בטח הילד הזה שחטף מכות ונפנף יהיה המשוגע שרודף אחריהם. חחחחחחחחחחחחח לא ראית את הסרט אפעם?!
נכתב במקור על ידי prowinner לא,זה יהיה איזה הומו אחד אם מסיכה שחורה נראלי. רגע זה הסרט הזה שהם הרגו איזה זקן והשליכו אותו למים? כע.. אם ראית אל תגלה, ולא בטוח זקן
נכתב במקור על ידי VanGogh אז מה הבעיה עם פורנו מכיתה ד'? חח מאיפה אתה עובר לשם? חחחחחחחחחחחחח לא ראית את הסרט אפעם?! תשאל אותם. נכתב במקור על ידי Wolf Man כע.. אם ראית אל תגלה, ולא בטוח זקן אז כן ראיתי,לא יגלה לך. אבל הסוף אחד הדברים.
נערך לאחרונה על ידי Display; 02-08-2011 בשעה 02:54.
נכתב במקור על ידי VanGogh אז מה הבעיה עם פורנו מכיתה ד'? חח מאיפה אתה עובר לשם? חחחחחחחחחחחחח לא ראית את הסרט אפעם?! ראיתי פעם בכיתה עם כמה חברים וידידות, אבל הידידות פחדו אז לא ראינו..
נכתב במקור על ידי VanGogh מאיפה אתה עובר לשם? ! שוהם 0.000000001% שאתה מכיר... זה ישוב כזה קטן אבל כיף פה
נכתב במקור על ידי GreenPoison שוהם 0.000000001% שאתה מכיר... זה ישוב כזה קטן אבל כיף פה הכרתי משיהו משובם , אני לא זוכר את השם שלו חחח הוא היה איתי באיזה סמינר מלא בכוסיות חחח
חוקי הפורום