יכול ליהיות שיש איזה משחה\או משהו אחר שיכול לעזור לי להעלים אותם מהר ככל האפשר?
תודה רבה
יכול ליהיות שיש איזה משחה\או משהו אחר שיכול לעזור לי להעלים אותם מהר ככל האפשר?
תודה רבה
|
|
תלוי ממה זה נגרם לך.
אם כתוצאה מלכלוך, מומלץ לנקות את הפנים עם סבון פנים, 3 פעמים ביום.
אם כתוצאה מדברים אחרים, אנא פרט/י.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
לי למשל יש כתוצאה מגילוח... מה אני עושה עם זה?
אל תוכל דברים עם שמן, שמן זה גורם מרכזי בהיווצרות פצעי אקנה.
דברים שומניים, כמו צ'יפס, אגרול, אנערף מה.. תוריד מהתפריט היומי שלך.
דבר שני, לי יש גם פה ושם פצעי אקנה ובתור אחד עם ניסיון אני מכיר דיי הרבה משחות וסבונים.
קודם כל שתדע שזה לא מונע מפצעי אקנה להיווצר מחדש, יהיה לך לאורך כל תקופת גיל ההתבגרות, זה פשוט מייבש אותם וככה הם נעלמים יותר מהר מהפנים שלך.
אז ככה, יש כמה דברים, אני אכתוב ליד כל אחד על מה אני ממליץ.
1.סבון של ד"ר פישר. לשתוף בוקר וערב עם הסבון, למרוח אותו על הפנים, זה טוב מאוד, אני משתמש בזה וזה טוב.
החיסרון הבולט שזה מייבש לך את אור הפנים, כי תכלס מה הסבון עושה ? הוא מייבש את הפצעים ככה שירדו יותר ויעלמו, אבל בכל זאת אני ממליץ על זה כי זה דבר שעוזר מאוד.
2. משחות, יש לך המון המון משחות פשוט מרחו לי מהראש כל השמות, אני השתמשתי ב2 מהם וגם ברח לי השם שלהם כי אני כבר לא משתמש בהם, אבל בכל בית מרקחת אתה יכול לקנות אותם ללא מרשם רופא.
3. ג'ל. לג'ל הזה קוראים "לקטופיל" בעיקרון הוא נגד גירויים בעור הפנים, אבל הוא גם עוזר נגד פצעי אקנה.
אתה מורח אותו על הפנים בוקר וערב.
אני אישית התחלתי להשתמש בו שילשום ולכן אני לא יודע עדיין אם הוא טוב או לא, אבל בכל זאת לפי מה שהרוקחת אמרה הוא מעולה.
אני מקווה שעזרתי לך (: אם יש לך עוד שאלות פנה אליי בפרטי.
לשעבר 'Like
תקשיב אחי
מה שאתה צריך לעשות זה לא לאכול דברים אם שמן ומטוגן(כמו שכבר voca אמר)כאילו אני לא אומר לך לא לאכול בכלל תשתדל ככה יצאו לך פחות.
שנית אתה צריך איזה סבון או משחה או תרופה כמו נגיד ר****ן (כדורים) כדי לייבש אותם ולהעלים אותם.אתה יכול לבקש מרופא עור משחה או משהו ככה אישית אני עשיתי.
עוד כמה דברים:
תשתדל לא להיות לחוץ ולא לגעת בפנים כי אז יצאו לך עוד כאלה לי לפחות יוצאים.
ודבר אחרון:לא לאונן !באמת יוצאים מזה גם חצקונים אז תנסה לא לאונן.
אם תעשה את כל מה שאמרתי לך רוב הסיכויים שהפנים שלך יהיו במצב יותר טוב .אבל זה עובר אם הגיל אז אני לא יכול להבטיח לך שזה יעבור מהר .
בכל מקרה בהצלחה .מקווה שעזרתי![]()
נערך לאחרונה על ידי InSane; 04-08-2011 בשעה 19:15.
תסתכל טוב אחי על מה שהדגשת באדום והגדלת:
הבאתי דוגמה אמרתי:נגיד כמו ר*****
תזהר יש כדורים שהורסים את הקיבה או את הכבד אני לא זוכר נראלי זה ר***** מורידים על זה פורפיל בצבא ל64 (לחצי)
נערך לאחרונה על ידי InSane; 04-08-2011 בשעה 22:09.
פצעי בגרות כמו שאתה מתאר נגרמים ממה שאתה אוכל.
אל תאכל דברים מטוגנים עם הרבה שמן, אל תאכל גרעינים שחורים וכו'.
מה שכן כדאי לך לאכול ויכול לעזור לך מאוד זה אבץ.. יש אותו בטחינה גולמית, בבשר בקר ועוד.. תחפש בגוגל אתה תמצא במה יש אותו..
שיטה נוספת, בנוסף לאוכל ולא במקום, היא למרוח משחת שיניים על הפנים.. כן זה נשמע מטומטם אבל זה עוזר מאוד אין לי מושג למה ואיך אבל נראה לי שיש כל מיני חומרים מחטאים..