יש לי בעיה מהשחקים שהם יותר מידי מהירים זאת אומרת כול הטקסט שיש להם להגיד זה עובר מהר מאוד וגם התמונות זזות בקושי או שניתקעות וגם לפעמים המשחק עצמו מה בדיוק לעשות?
(כמה משחקים: SIMS 3 RUSE DRAGON AGE 2 שבהם יש לי את הבעיה)
יש לי בעיה מהשחקים שהם יותר מידי מהירים זאת אומרת כול הטקסט שיש להם להגיד זה עובר מהר מאוד וגם התמונות זזות בקושי או שניתקעות וגם לפעמים המשחק עצמו מה בדיוק לעשות?
(כמה משחקים: SIMS 3 RUSE DRAGON AGE 2 שבהם יש לי את הבעיה)
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נשמע כמו בעיה בדרייברים של הכרטיס מסך.
מה הדגם המדויק של הכרטיס מסך?
במידה ואתה לא יודע,
תוריד מהחתימה שלי את התוכנה CPU-Z, שם תעבור ללשונית GRPAHICS,
צלם אותה או שתעתיק את השם של הכרטיס מסך.
אם צילמת ואתה מחפש אתר להעלות אליו את התמונה, כאן.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
למי שלא מבין מה כתוב,
GTX 460 768MB
באיזה ווינדוס אתה משתמש?
ציין גם כמה סיביות המערכת 32/64?
מ א ו ש ר
כן לפה בכדי לעשות סריקה של הדרייברים העדכניים ביותר שאתה צריך,
תאפשר הכל אל תדאג הכל מהאתר של היצרנית.
http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
לאחר ההתקנה של הדרייברים העדכניים ביותר תעשה ריסטרט למחשב ותריץ שוב את המשחקים לראות אם הבעיה עדיין קיימת.
הינה מה שאני מקבל
ProductCurrent
Installed DriverLatest Driver
UpdateNVIDIA GeForce GTX 460275.33Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time.
מ א ו ש ר
מה המפרט המלא של המחשב?
מ א ו ש ר
אני חושש שאולי יש לך צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס מסך,
על איזו רזולוציה אתה משחק?
מה הגודל מסך שלך?
תבדוק אם יש עדכונים למשחקים.
בדרך כלל זה 1920X1080P ויש עוד עידכונים של המשחקים אתה חושב שזה יכול לעזור בזה?
כנראה שאתה צודק בנוגע לצוור בקבוק ואני צריך לשדרג את המעבד ואת הכרטיס ליותר חזק אפשר לינעול
עשיתי עד כול העידכונים שיש למשחקים אין כנראה זה בעיה בחומרה אצלי לא מספיק חזק ואני היתי רוצה לדעת איך זה בדיוק גורם שהמעבד חלש והמשחק הוא יותר מידי מהיר ואתה יכול לינעול