קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] לוגו אישי חדש שלי
    על ידי IdanShiran בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-03-2009, 17:37
  2. רקע חדש שלי
    על ידי -David- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 19:59
  3. XSlash - Dark Deep Space == סמפל חדש שלי :]
    על ידי Slash בפורום אלקטרונית
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 10:38
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 69

פרוייקט חדש שלי - יומן אישי - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

* אני לא יכול להוסיף עוד תווים להודעת הפתיחה, לכן מעתה ואילך כל העידכונים יהיו בהודעות *

חקר המין הנשי:

כפי שאתם כבר יודעים, המטרה של כל התחום הזה היא בעצם לגרום לנשים לפעול לפי רצונות הגבר. המשמעות של המילה Pick UP היא לבחור. מדובר בלבחור את האישה הרצויה, ולגרום לה לפעול איך שתרצה. אדם שמצליח לעשות את זה, הוא אמן פיתוי השולט בתחום. וירטואוז.
    כדי להצליח לשלוט בנשים (עם כמה שזה נשמע נורא ושוביניסטי - זה לא הכוונה, מצטער מראש) יש לדעת מה מניע נשים, מה גורם להם לעשות דבר אחד או אחר. מה יגרום להם להתעצבן בזמן מחזור או להתנשק איתך במסיבה (מדבר על חבר'ה צעירים יותר).

בשביל לחקור את הנשים צריך לחזור לשיעוריי ביולוגיה של כיתה ח'. חבל שלא הקשבתם, זה היה עוזר לכם היום P:
    אז מה ההבדלים העיקריים בינינו לבין נשים: לנו יש זין, פין, חבריקו, שמוליק, שמוק, מה שבאלכם. להן יש פות, טוטה ,כוס, בור, מה שבאלכם. ויש להם גם ציצים, שדיים, בז'ז'ים, אבטיחים, פומלות, תפוחים הכל.

הם לרוב גם הרבה יותר בוגרות מאיתנו בגיל ההתבגרות, מתעסקות יותר בפרטים קטנים ואין להן בעיה לדבר על דברים אינטימיים כמו רגשות, מה שאצל גברים נחשב "הומואי" אצל רובם.
    מלבד הבדלים אלה, יש גם הבדלים שלא ניכרים לעין, והם ההבדלים בהורמונים: לנשים יש אסטרוגן וגם פרוגסטרון, ואילו לגברים יש טסטוסטרון.

אני רוצה להעתיק לכם קטע מויקיפדיה שיעזור לי להעביר כאן את המסר שלי:

הקטגוריות הדומיננטיות במגדר הן קטגוריות הגבריות והנשיות הנתפסות כהפוכות ומשלימות זו את זו, ומקושרות עם שני סוגי מאפיינים, בהתאמה. מאפיינים גבריים (כלומר, מאפיינים המיוחסים יותר לגברים מלנשים) כוללים החלטיות, כושר ניתוח טכני, דומיננטיות, תוקפנות, שאפתנות, כוחניות, ביטחון עצמי ותחרותיות. מאפיינים נשיים כוללים רגישות בין-אישית ויכולת אמפתית גבוהה, התבוננות הוליסטית על מערכת קשרים, עניין ברווחת הזולת, נכונות לסייע, נעימות, חמימות ועדינות. כמו כן כושר ניתוח ניואנסי, יכולות מילוליות, תקשורתיות, שפתיות, מוטוריות וקורדינציות גבוהות. פרט לתכונות אישיות, מאפיינים מגדריים מתבטאים גם במראה החיצוני, בסגנון הלבוש, ועוד. קבוצות מאפיינים אלו הן היבטים של תפקידי מגדר.

מאפייני מגדר אינם נובעים בהכרח ישירות ובלעדית מהבדלים ביולוגיים בין שני המינים, אלא מבטאים את התפיסה התרבותית המתרגמת שוני ביולוגי לערכים הקובעים את המעמד החברתי של המינים בחברה. כך, התפיסה או הציפיות המגדריות מעצבות את תהליכי החיברות של נשים וגברים ומקבעת דפוסים היררכיים המקנים לרוב עליונות לגברים בחברה.

מקור הקטע הנ"ל הוא בקישור הבא.

אין צורך להסביר, אני מקווה שאתם מבינים את מה שכתוב שם.

מכל הכתוב לעיל, אפשר להגיע למסקנה פשוטה שנשים שונות מגברים בהרבה מאוד תחומים, ועל כן יש לנתח את הדרך התקשורת בין גברים לנשים, וכשנדע איך דרך תקשורת זו פועלת, נוכל להעביר בה את המסרים שייגרמו לתגובות שאותן אנו נרצה לראות.

אנחנו לא חוקרים פה את המין הגברי, לכן אני פשוט אגיד לכם מה שאמרו לכם עוד הרבה לפניי - גברים פועלים על פי היגיון.
    מכל הכתוב לעיל, וגם בגלל שאמרו לכם את זה הרבה לפניי גם כן - נשים פועלות על פי רגש.
    בתכלס, זה אפילו לא משנה למה יש הבדל, העקרון הוא שיש הבדל וצריך לדעת כיצד התקשורת מסתנכרת.

דוגמא פשוטה היא סיטואציה שבה גבר ואישה נוסעים ברכב (הסיטואציה הזו לקוחה מסטנדאפ של אורי חזקיה חח) - האישה אומרת לגבר "אתה יודע מה התאריך היום?" והוא עונה "לא... מה התאריך היום?" והיא אומרת "זה יום השנה שלנו ! ה DD/MM" ואז הגבר יגיד "וואו כבר עברה שנה ?! אני צריך לחדש את הטסט לרכב".

אני מקווה שהבנתם את האירוניה פה. הגבר חשב על ההיגיון, על מה שהתאריך אומר לו מבחינת יומן, מבחינת לו"ז, מבחינת דברים לא רגשיים.
    לאישה זה אמר הרבה מעבר לזה. זה אמר לה שהיום יום השנה שלהם, הם כבר שנה יחד והיא ציפתה לאיזשהי התייחסות מיוחדת, השקעה מצד הגבר. ניתן לפי תגובותיה לדעת שהיא ציפתה להשקעה. זוהי היא התקדמות מעולה לדעת מה האישה מצפה.

אני אנסה לאייר לכם פה את מערכת התקשורת בין הגבר לאישה באופן גס:

גבר === "בואי נעבור לחדר, יותר נוח שם" ===> כאן משתנה אופן הבנת המסר אצל האישה === "בואי נעבור לחדר, אני רוצה שנעבור שלב במערכת היחסים בינינו" ===> אישה.

יאללה, הבנתם ת'פואנטה. המסקנה מכל החפירה הזאת היא שאתם כגברים צריכים לדעת מה לומר ואיך לומר, כדי שהמסר שתעבירו יסתנכרן בצורה שלא תפגע במטרה שלכם (במקרה הרע) ואף תשרת את המטרה שלכם (במקרה הטוב).

לדוגמא, במקרה זה הגבר יכל לומר "בואי אחריי רגע לחדר, אני רוצה להראות לך את אלבום התמונות שלי שהייתי צעיר" ואז האישה תבין את זה כ"איזה חמוד, הוא רוצה לחלוק איתי דברים כאלה אינטימיים" או משהו בסגנון הזה.

עד כאן לחלק זה

תיאוריית כמות האינטרקציות:

יאללה, הגיע הזמן לפרסם כאן עוד תיאוריה
    זה יהיה קצר וקולע.

פעם הייתם בסיטואציה שבה לא ידעתם איך להתנהג? מה לומר? איך להגיב? אני בטוח שהייתם. כל אחד היה.
    פעם אפילו קרה לכם, שהייתם בסיטואציה זהה, ושוב פעם לא ידעתם מה לעשות? איזה דבר צריך לומר? גם כאן, אני חושב שכן.
    אם עניתם כן על שתיי השאלות הללו, התיאוריה שאני אציג בפניכם עומדת להוריד לכם אבן מהלב

בן אדם הוא יצור תבוני המסוגל להבין, למדל, לכייל ולנתח אנשים וסיטואציות על דרך המודע ובאופן תת-מודע. הפעולה שעליכם לעשות כדי לא להתקע שוב פעם בסיטואציה הבאה, היא ניסוי וטעייה (או תהייה\תעיה - חוקרים עיוותו את זה קצת).
    מה שאני בא לומר פה זה, שכל פעם שתגיעו לסיטואציה שתתקעו בה, סביר להניח שתגיעו אלייה שוב. המוח שלנו כבר עשה את הניסוי וטעייה בעצמו עד עכשיו באופן לא מודע, אך אם אנחנו נעלה הילוך ונעשה את תהליך זה באופן מודע, השיפור יהיה מהיר בחזקות מאשר אם היינו ממשיכים לגמגם בסיטואציות האלו.

כל מה שעליכם לעשות בסיטיואציה הבאה שתתקעו בה, היא לומר את הדבר הנכון ביותר לומר או לעשות שנראה לכם באותו הרגע, ולצפות בתגובה. אם התגובה הייתה חיובית, השתמשו באותה התנהגות בסיטואציה הזהה הבאה. אם לא, נסחו דבר אחר שתוכלו לומר באותה סיטואציה, אשר יתאחסן אצלכם במוח באופן לא מודע ובפעם הבאה הוא יישלף לכם מהזיכרון, או שפשוט תוכלו להמציא על המקום משהו חדש שוב.
    כך, עם הזמן, תמצאו תשובות לכל הסיטואציות המוזרות.

לכן קוראים לתיאוריה הזאת תיאוריית כמות האינטרקציות - ככל שיש יותר אינטרקציות שבהן אנו נמצאים, ככה יש יותר סיכוי שאנו נמדל את עצמו להיות טובים יותר בסיטואציות הבאות. הגיוני? ברור.

בשורה התחתונה - לכו להתאמן, לכייל, לנתח ולמדל את עצמכם עד שתיהיו שלמים עם מה שאתם

תיאוריית הסיבות:

כפי שידידנו הנחמד מיסטרי כבר אמר, וכפי שכבר כתבתי, בחורות הן יצורים הפועלים על פי רגש.
    כן, לחלק מכם ייראה כאילו מה שאני עומד לכתוב כאן עומד בניגוד למה שכתבתי ב"חקר המין הנשי", איך בעצם זה הוא מין שכלול, או תת-סעיף של המאמר ההוא.

פעם קרה לכם שאמרתם לבחורה "רוצה לבוא איתי רגע לברזייה?" והיא ענתה לכם "אממ.. לא... למה...?"
    משהו בסנגון קרה לכם, לכולם זה קרה.
    מה שקרה כאן בעצם זה שאתם הצגתם לבחורה חישוק, והיא לא קפצה בו. היא לא קפצה בו כי יכול להיות שהיא לא נמשכת, אין נוחות, לא מעוניינת או לא נחמדה או לא במצב רוח בשביל זה.
    זה לא כ"כ משנה למה היא סירבה.

היה לכם כאן X סיכוי שהיא תגיד כן, ו Y סיכוי שהיא תגיד לא. Y יותר גדול מ X במקרה זה.
    אם, אילו רק הייתם נותנים לבחורה סיבה לבוא איתכם לברזייה, X היה גדול מ Y. דבר זה נובע מהעובדה הפשוטה שבחורות, חוץ מהיותן יצורים רגשיים, הן גם מבצעות תהליך רציונליזציה לכל דבר. הם צריכות שיהיה היגיון בדברים, ואולי איזה פן רוחני, ובנוסף לכך גם תירוץ מספיק טוב כדי שדברים כמו נשיקה וסקס יקרו. אם סתם תגידו לה לבוא איתכם, לא תיהיה לה סיבה לבוא. אבל אם תגידו לה בואי, אני רוצה להראות לך את הציור שציירתי שהייתי בן שש, הן יבואו, יתרגשו, וסביר להניח שמשם יהיה אפשר לזרום ליותר מזה.

בקיצור, כדי לעלות את סיכויי ההענות ולהוריד את סיכויי הסירוב, יש כמה דרכים שבהם תוכלו לפעול:

א. להציג לבחורה ברירה מסויימת, שהיא תרגיש שולטת בכל זאת, אך עדיין תבצע את מה שתרצו. לדוגמא:"את רוצה לבוא איתי לקנות בגדים, או שאת מעדיפה שנלך לאכול קודם? אני רעב"
    ב. תתנו הצדקות ובקשות בהדרגה, אל תפציצו את הבחורה ותלחיצו אותה. לדוגמא: קודם כל לבקש שתחזיק לכם את המעיל, כדי שתקשרו שרוכים. אחר כך תבקשו שתביא לכם מים, כי אתם צמאים. אחר כך תניחו את היד של על הירך שלכם, תבדקו אם היא משאירה אותה שם. וכן הלאה.
    ג. הפעילו לחץ חיובי על הבחורה. השתמשו ברגשות חיוביים ובהתלהבות כדי למשוך אותה לפריים שלכם. לדוגמא:"אוהבת פיצה?!" "כן " "מצויין ! יאללה בואי הולכים לאכול את הפיצה הכי טובה באזור, עליי "

עד כאן חברים

תיאוריית ההשקעה:

היום אני עומד לדבר על תיאורייה שיכולה לעזור לכם המון, אם תדעו איך להשתמש בה. היא משלבת בתוכה המון תחכום ותגרום לכם הצלחות קטנות מעבר להצלחה הכללית עם בחורות.

אני אתחיל בסיפור קטן כדי להמחיש את הרעיון:
    במאסטר שף מחפשים את המנה המושלמת, המנה הכי טעימה שחייבת להיות פרי המצאתו של אחד המתחרים. כל המתחרים עומלים ימים ולילות כדי למצוא את המתכון המנצח. אתה, אחד המתחרים, עובד קשה ומבזבז הרבה מאוד אנרגיות כדי להגיע למתכון המיוחל. בסופו של דבר, אתה מצליח להוציא מתכון שיצא לך מעולה.

רגע לפניי העליה לגמר, מספרים לך שהמתכון שלך יגיע למקום שני, ולא למקום הראשון. בנוסף לכך, מציעים לך מתכון שידוע בוודאות שיזכה במקום הראשון. עכשיו יש לך דילמה, האם לבחור במתכון שלך, או במתכון שהציעו לך?

עד כאן הסיפור.
    אני יכול להראות לכם כאן, שאתם השקעתם מלא אנרגיות וזמן במתכון שלכם, עמלתם עליו במרץ כדי שיצא טוב. בסוף, אני בטוח שכל אחד היה מתקשה מאוד מאוד שלא לבחור במתכון של עצמו, על אף היותו רק מקום שני. המסקנה שאתם יכולים להסיק מכאן, והיא בעצם תמצית התיאוריה היא-

ככל שמשקיעים יותר במשהו, ככה הוא ניהיה יותר חשוב ומשמעותי עבורנו.איך דבר זה יעבוד בשבילכם עם בנות? תנו לבנות להשקיע בכם. תנו להן להתאמץ בשבילכן. תנו להן לעשות עבודה עבורכם.

דוגמאות להשקעה מצד בנות: לכתוב לכם ברכה, לקנות לכם מזכרת, להכין לכם קפה, לעשות לכם מסאג', להביא לכם את הפלאפון, להעיר אותכם בבוקר והרשימה עוד ארוכה...
    את הבקשות הקטנות האלה מכנים בשם "חישוקים" או "לולאות". תנו לבחורות לקפוץ לתוכם וכך התהליך יהיה הרבה יותר פשוט...

מודע ותת-מודע:

אני בטוח שכל אחד מכם שמע על המושגים האלו, ובכל זאת, הייתי רוצה להביא הגדרה מילונית לכך:

המודע הוא כל מה שבהכרתנו ברגע זה. והוא נחשב לחלק קטן מכלל המודעות של האדם ול"קצה הקרחון" שלו.
    הסמוך למודע הוא דבר שאיננו חושבים עליו ברגע זה, אך אין מן הנמנע שנזכר בו בעתיד.
    הלא מודע כולל בתוכו מושגים שכלל אינם עולים לתודעה בצורה מפורשת, אלא על ידי חלומות או טעויות פרוידיאניות(הטעות הפרוידיאנית היא שגיאה בפעולה, דיבור או זיכרון אנושי שנגרמת על ידי התת-מודע.). הלא מודע כולל בתוכו רגשות, יצרים ותשוקות, וכן תכנים לא נעימים אשר מפריעים לאדם לנהל את שגרת חייו. הפסיכואנליזה גורסת כי זיכרונות וחוויות שמאיימים על האדם וקשורים לדחפיו הביולוגיים מודחקים אל הלא מודע, ובכך אין הם גורמים לאדם תעוקה נפשית, אך ממקומם בלא מודע הם ממשיכים להשפיע על חייו של האדם. ישנם פסיכולוגים שממשילים את הלא מודע למרתף נפשי, שבו נצברים החומרים המודחקים וזולגים לחייו המודעים של האדם.
    קרדיט לויקיפדיה בקישור הבא.

ההגדרה מספיקה, אבל רק כדי לחדד - מודע זה כל מה שאתם חושבים עליו, כל מה שנמצא לכם בראש, כל מה שאתם חשים ורואים.
    תת-מודע זה כל מה שאתם לא מרגישים שקורה, לא שמים לב, המוח שלכם משמיט את זה מהמודעות שלכם אך מאחסן את זה איפשהו בתת-מודע, ובסופו של דבר מידע זה משפיע על התנהגותכם.

איך דבר זה יעזור לכם עם בנות? אתם יכולים לעשות פעולות מסויימות, אשר במודע לא ישפיעו על הבחורה, אך בתת-מודע יתאכסנו הפעולות האלה כמידע שישפיע על התנהגותה של הבחורה.

לדוגמא, אתם רוצים לגרום לבחורה להכנס לסקס סטייט? דברו איתה על סקס. עשו תנועות שמזכירות סקס, הכניסו סקס באופן מעודן לכל האינטרקציה בינכם.
    רוצים לגרום לבחורה רצון להתנשק? דברו איתה על שפתיים, על חום, על הנשיקה הראשונה, הסתכלו לה על השפתיים, תנשכו אותן וכדומה...

אני מקווה שהבנתם

אמונות מגבילות:

לא סתם רשמתי את החלק של המודע והתת-מודע לפני החלק הזה. יש הסבר הגיוני לסדר הנ"ל.
    לפי המאמר הקודם, כבר הבנו שאם אנחנו חושבים בצורה מסויימת, אנחנו גם, באופן לא מודע, מתנהגים בצורה זהה.

בוא נגיד, שאם ניהיה בטוחים שאנחנו ערבים, יש סיכוי שנגדל זקן ארוך כזה בלי להשים לב. אם נחשוב שאנחנו רוסים, יש מצב שנפתח בטעות מבטא. אם נחשוב שאנחנו מכוערים, יש מצב שנזניח את עצמנו ונראה כמו תחת.

מכאן אפשר להבין - אם לא נחשוב על עצמנו שאנחנו לא מסוגלים לדברים מסויימים, וכן נחשוב שאנחנו מסוגלים לדברים מסויימים, הגוף שלנו, באופן לא מודע, יתנהג בהתאם למחשבות האלה.

ההתנהגות שלנו תשתנה אם נחשוב שאנחנו כן מסוגלים. מסוגלים לדבר עם בחורות, מסוגלים לקחת מהן מספר, מסוגלים להתקשר, מסוגלים לקבוע פגישה, להפגש, להתקרב, לגעת, לחבק, לנשק, ובסופו של דבר - לזיין להם ת'צורה D:

אני לא אומר לכם רק תפסיקו להאמין באמונות מגבילות, אני גם אומר לכם תתחילו להאמין שאתם מסוגלים, תתחילו להאמין שאתם יכולים, ותצליחו.

אם תעשו ככה, ללא ספק אתם תתנו לעצמכם צ'אנסים גבוהיים יותר להצליח

חשיבות הצבת המטרות:

בהתאם למאמרים האחרונים, שמתעסקים יותר בכם, ופחות בבחורות, מצאתי לנכון לכתוב לכם על חשיבות הצבת המטרות בפיקאפ ובכלל.
    אני רוצה שמהיום, לפני כל סארג' וסארג' שלכם, תיצרו לעצמכם מטרת-על.
    היא יכולה לבוא בצורות הבאות :

* אני משיג לפחות 3 מספריי טלפון היום.
    * אני פותח לפחות 20 סטים היום.
    * אני סוגר לפחות נשיקה אחת היום.
    בנוסף לכך, ישנם כמה כללים ליצירת מטרות:

1. עקב כך שהתת-מודע שלנו לא מבחין בין זמנים, מבחינתו יש רק הווה, חשוב שמילת הפועל תיהיה בזמן הווה, לדוגמא: משיג ולא אשיג.
    2. עקב כך שאנחנו מטבענו אנשים חיוביים, נשתדל שלא להשתמש בביטויים שליליים כגון: לא, בחיים, לעולם, חייב וכדומה. כל מה ששלילי ומכניס ללחץ מחוץ למשחק.
    3. תיהיו גמישים עם עצמכם, אל תלכו עם המטרה בכל הכח, עם הראש בקיר. אם נתתם לעצמכם מטרה להשיג מספרים מבחורות היום, ובסופו של דבר יצאתם בכלל למועדון עם חברים והשגתם נשיקה, אל תחשבו שנכשלתם במשימה. תהנו מהתהליך.

אדם ללא מטרה, הוא אדם ללא דרך, ואדם ללא דרך, טועה ותוהה עד שימצא את המתאים לו. אם מראש תגדירו מה מתאים לכם ומה רצונכם, הדרך לשם תיהיה קצרה יותר.

ניתן לפרק את מטרת העל למטרות ביניים, קטנות יותר, שיעזרו לכם להגיע למטרה העיקרית:

1. אני הולך לבר היום.
    2. אני נמצא בבר לפחות שעתיים.
    3. אני פותח סט עם כל בחורה שהייתי נכנס איתה בכיף למיטה בהמשך הערב.
    4. אני מרגיש מעולה בסטים, ולוקח מספרים מבחורות.

בהצלחה

שפת גוף וצורת דיבור:

אני בטוח שכבר טחנו לכם את המוח על הנושא, אבל אני חייב לזרוק מילה על כך.
    כל בן אדם יכול להשים לב על עצמו אם הוא לא אוהב בעצמו משהו. יש אנשים שלא אוהבים את המראה, יש אנשים שלא אוהבים את הקול, יש אנשים שלא אוהבים את ההתנהגות. ומדובר בעצמם, באותו הרגע, והם יכולים לשנות את זה.
    כמו כל אלה, יש אנשים ששמים לב על עצמם לשפת גוף מוזרה או צורת דיבור לא נורמלית. אם אתה מסתכלים על ההתנהגות שלכם בכלליות, ולא רואים משהו כזה, אתם יכולים להמשיך הלאה. אם אתם רואים סממני מוזרים בשפת גוף או בצורת דיבור, עליכם להפטר מהם.

לאחר מכן, עליכם לסגל לעצמכם שפת גוף וצורת דיבור של גבר "אלפא". דבר זה לוקח המון המון אימון, אך הדבר הטוב בו הוא שאפשר להתאמן גם אם אתה לא מסארג' או משהו. זה משהו שצריך להיות טבוע בך, משהו שהוא אתה, ולא משחק או משהו שאתה מפעיל או מכבה.
    המאפיינים של גבר "אלפא" בשפת גוף וצורת דיבור:

* תנועה איטית - גבר "אלפא" לא ממהר לשום מקום, הוא נינוח ורגוע, וכך גם הגוף שלו.
    * זקיפות, יציבות - תסתכל קדימה שאתה הולך, לא לרצפה, לא לשמיים.
    * מבט - תסתכל לאנשים בעיניים כשאתה מדבר איתם, לא רק לבחורות. זה מראה על ביטחון וכוח.
    * דיבור איטי ורגוע - כשאתה מדבר סתם, השתדל לדבר בטון רגוע ובקצב נורמלי, לא מהיר ולא איטי מידיי.
    * תיהיה גבר - לכל המשתמע. לא לעשות תנועות של גייז בבקשה. אתם לא גייז.

אפשר לומר שזהו, כל מה שעולה לכם בראש. אתם מוזמנים לראות סרטים ביוטיוב של טום קרוז, בן אפלק ובראד פיט - הם ייתנו לכם אחלה דוגמא.

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי SubUPer; 26-07-2011 בשעה 00:26.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

2. קישורים ממומנים

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

משהו שהבנתי היום:

אפשר לעשות הכל, בעזרת כוח הרצון. עבדתי 13 שעות רצופות, הספקתי ללמוד לפסיכומטרי בזמן הנסיעות, לפתוח 4 סטים לסגור פייסבוק בקטנה, להתאמן על השאפל ולהרוויח 400 שקל

אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

למרות כל הצפיפות והלו"ז העמוס אחושרמוטה שלי, אני מצליח להספיק הכל. פשוט כיף
    היום בערב אני מקווה להספיק לרשום עוד מדריך או שניים.

החיים יפים, פשוט כיף לי להיות אני !
    יצאתי לעבודה !

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הסארג' של היום היה נחמד, סביר.
    התחלתי לעבוד בשיטה חדשה של ניסוי וטעיה - לאחר כל סארג' אני יושב ומסכם את הנקודות לעצמי בדף.

בנושא אחר, אני מתחיל לכתוב רוטינות בדפים, שיתאימו לעצמי. משהו בסגנון תרשימי זרימה שכאלה, מציע לכם גם לנסות...

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

אני יקרא את המדריכים מחר קראתי בסוף כמה שורות ונראות לי מעניינות פשוט חזרתי מנסיעה שעלתה לי 280 T_T ואני מת מעייפות אזזזז
    ותגיד לי בן כמה אתה? ואתה סוגר הרבה? אתה יכול לענות לי בפרטי לא חייב פה
    ויש סיבה לזה שאני שואל אותך.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה מוזמן לקרוא את החלק הראשון של היומן, יש שם את התשובות לשאלות שלך...
    חוצמיזה שיש לי חברה כבר חודש, אני לא מנסה לסגור משהו רציני חוץ ממספרים\פייסבוק שגם הם לא משמעותיים בכלל

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אינר גיים - פריים, סטייט ווייב

סטייט:

היום אני עומד לדבר על אינר גיים וכל מה שקשור בו. אינר גיים זה הדבר הבסיסי ביותר, ועבודה עליו תחסוך לכם עבודה רבה בעתיד. לכן, הוא נמצא ראשון ברשימת המדריכים, ואני ממליץ מאוד על קריאה מדוקדקת.

פעם יצאתם ליציאה, עם הרגשה טובה מאוד, פשוט שאתם על גג העולם, אין לכם בעיה לדבר עם מי שתרצו, כמה שתרצו ועל מה שתרצו? זה כמו הרגשה של אלכוהול קצת, רק שאתה שפויים, לא מסריחים ומזיעים, מודעים לעצמכם ולא מקיאים.
    מה שאתם הייתם בו נקרא סטייט טוב.

לשם כך אני אנסה לנסח הגדרה טובה לסטייט: סטייט הוא מצב נפשי-פסיכולוגי בו האדם מצוי. סטייט טוב הוא הרגשה טובה שהאדם מצוי בה, והסטייט גרוע הוא הרגשה רעה שהאדם מצוי בה.

במילים אחרות, כשבנאדם נמצא בסטייט טוב, יש לו הרגשה טובה, והיכולות שלו משתפרות בכל מיני תחומים. מכיוון שהדבר הוא פסיכולוגי, הוא משפיע ישירות על הקשרים החברתיים, המיומנויות החברתיות וכישוריי השיחה שלכם. אתה כאילו אתם, רק משופרים יותר.
    הבשורה הטובה היא, שאתם דיי יכולים לשלוט באיזה סטייט תיהיו. מדובר פה בעבודה עצמית שלכם עם עצמכם, על מנת לשפר את הסטייט בו אתם נמצאים. כשאתם אומרים לעצמכם שאתם אפסים, לא מוצלחים, לוזרים ומכוערים - אתם מורידים לעצמכם את הסטייט, והורסים לעצמכם את המצברוח. בד"כ אתם לא אומרים את זה לעצמכם, אבל יש מצב גדול שעקב דבר מסויים שקרה, זאת התחושה שתרגישו.

מצד שני, כשקורה לכם דבר טוב, כמו למשל עברתם טסט, אתם מרגישים שאתם מלכים, הכי טובים ומצליחים, חזקים ווינרים - הסטייט שלכם עולה, וכל בן אדם שתדברו איתו ירגיש את העוצמות שלכם והחברותיות שלכם, וככה יתחבר אליכם

לסיכום, כדי לשפר לעצמכם את הסטייט ולהגיע לסטייט טוב, עליכם לומר לעצמכם שאתם כן מסוגלים. כן מסוגלים לדבר עם בחורות, כי אתם בחורים מוצלחים. כן מסוגלים לנשק את הבחורה ההיא על הבר, כי מגיע לכם כי אתם משיגים את מה שאתם רוצים. כן מגיע לכם לזיין ת'בחורה שרוקדת, כי אתם יודעים איך ומה צריך לעשות ^^

פריים:

סוגיית הסטייט מתקשרת ישירות לעניין הפריים. הפריים הוא עניין מורכב, כלי שיכול לעזור לכם ה-מ-ו-ן בשטח, אין לכם מושג כמה הפריים הוא דבר חזק.

ההגדרה שלי לפריים היא תפיסת המציאות של בן אדם. מה הם אמונותיו של בן אדם ואיך הוא רואה את המציאות באותו הרגע. הפריים מתקשר באופן ישיר לסטייט, מכיוון שלפי הסטייט שלך, אתה מתאים את המציאות. אם בסטייט שלך אתה מסוגל לזיין את הבחורה שאתה מדבר איתה, אתה מאמין במציאות שבעוד שעתיים אתם תיהיו אצלך במיטה. אם אתה מצליח להגיע למטרה זו ולמציאות זו, יש לך פריים חזק מאוד.

כאמור, לכל בן אדם יש פריים משלו. לאחמדינג'אד יש פריים כרגע של להרוס את ישראל כי בסטייט שלו ישראל היא מדינה חלשה ונבזית. לנתניהו יש עכשיו פריים שציבור מעמד הביניים סתם בכיין ומחיריי הדיור לא כאלה גבוהים. פריים זה בא בניגוד לפריים של מעמד הביניים. יש כאן ניגוד? מי ינצח? זה שהפריים שלו יותר חזק ינצח.

איך דבר זה קשור לבחורות? אם באמונה שלך ובמציאות שלך תצליח למשוך את הבחורה למציאות שלך, להוציא אותה מהפריים שלה ולהכניס אותה לפריים שלך, ניצחת. אם גרמת לשיחה להגיע למקומות שאתה רצית, ולא להגמר כפי שהיא רצתה, אתה ניצחת. אם היא ניסתה לנפנף אותך אך בסופו של דבר בגלל שיש לך פריים חזק כ"כ היא נתנה לך את המספר שלה כי היא נהנתה לדבר איתך, הפריים שלך ניצח.

המטרה שלך בפריים היא לנצח את הבחורה ולהכניס אותה לפריים שלך. בעיקרון, אתה לא אמור להתנגח איתה ולכפות עליה את הפריים שלך. כמו שמיסטרי הדגים במיסטרי ווליום, עלייך לזרום עם הבחורה, ובנקודה מסויימת לקחת את ההובלה ולהזרים אותה. משהו בסגנון טכניקה המירורינג ב NLP (חומר הרבה יותר מתקדם).

המתכון להצלחה במשיכה לפריים שלך הוא בפשטות לא ליפול לפריים שלה. בסופו של דבר, היא תראה שאתה גבר חזק בעל פריים חזק, ותתן לעצמה ליפול לפריים שלה, כי ככה המצב אמור להיות (הגבר מוביל). אי-נפילה לפריים שלה מתבטא ב: מעבר של שיטסטים, הובלה של השיחה, קינו אסקליישן, באונסינג וגם בלולאות וחישוקים (מקווה שהמושגים מוכרים לכם).

וייב:

כלי חזק מאוד שבעזרתו ניתן להתאים את עצמך לאווירת המקום. דבר זה נורא דומה לסטייט, אך עדיין שונה.
    בשביל להבהיר את השוני, סטייט הוא דבר יותר כללי, וווייב הוא דבר שיותר מותאם למקום ולזמן. לדוגמא:

* אתה לא עומד להתחיל עם בחורות בהלוויה, כי הוייב שלך ושלהן לא מתאים לכך.
    * אתה לא עומד להתחיל עם בחורות במועדון ריקודים בעוצמות נמוכות ומעייפות, כי המקום דורש אנרגיות גבוהות ושמחה.
    * אתה לא עומד להתחיל עם מישהי במסעדה כשאתה כולך שמח וקופצני, הוייב לא מתאים לכך.

אני מקווה שהבנתם את הפואנטה. וייב זה בעצם האווירה המצויה בשטח. תתאימו את עצמכם לוייב של המקום והזמן, ותיהיו באנרגיות קצת יותר גבוהות מהוייב הכללי. תיהיו משהו שיעלה את המצברוח של הבחורות שאיתן אתם מדברים.
    שהוייב שלכם יהיה כזה שכיף להיות בו, כדי שעוד בחורות יתחברו לוייב שלכם. אל תיהיו מעייפים, עייפים, נואשים, מבאסים וחלשים.

במקרים מסויימים עליכם להיות קופצניים, שמחים, מרקדים ולוהטים. במקרים אחרים עליכם להיות שקטים, רגועים, מחייכים ושלווים.
    עליכם לגרום לבחורות כיף וריגוש, ואם יהיה לכם וייב נכון הדרך לשם תיהיה הרבה יותר קצרה.

עד כאן למדריך זה

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חשיבות האנשים המקיפים אותכם (חברים וידידות)

שלום לכולם.
    היום אני עומד לדבר על החשיבות של האנשים המקיפים אותנו במהלך התהליך. מההתחלה ועד הסוף.
    האנשים המקיפים אותכם הם החברים והידידות שלכם. אני בטוח שכולכם שמעתם על המושגים ווינגמן ופיבוט. בעיקרון, האנשים שמקיפים אותכם יכולים לשמש לכם כאלה בלי שתשימו לב, מבלי שהם ידעו בכלל את המטרה שלכם ואת היותכם "פיקאפרים". (לא אוהב את ההגדרה הזאת)

החבר הטוב שלכם יכול להריץ עליכם DHV מעולה, וגם יכול לעשות בטעות DLV. הידידה שלכם יכולה לתת לכם ערך של פרה-סלקטד ושאתם לא איזה מוזרים חסריי יכולת לתקשר עם נשים. וזה בעיקרון העזרה של האנשים המקיפים אותכם במהלך סטים.

בתכלס, יש עוד דבר אחד מאוד מאוד גדול שהאנשים הללו שמקיפים אותכם יכולים לעזור לכם. הם יכולים מאוד לעזור לכם בפיתוח היכולות החברתיות שלכם מבחינת תקשורת, כישוריי שיחה.
    השתמשו בחברכם ונסו לפתח איתם שיחה. התאמנו על להגיע לשיחות עמוקות ומעניינות. אפשר להתאמן על דברים כמו הוק פוינט, רוטינות NLP, רוטינות על עצמכם (של סיפורים וכדומה). כל אלה יעזרו לכם לצבור ניסיון מבלי להכנס ללחץ של סט ובכלל לקבל ניסיון שמאוד יעזור לכם בסט הבא.

מעבר להתאמנות על מיומנויות חברתיות, יש סיכוי מאוד גדול שתגדילו את מעגל החברים שלכם וככה תיצרו לעצמכם עוד הזדמנויות להכיר בנות. ככל שתיהיו יותר מעניינים ואנשי שיחה טובה עם החברים הנוכחיים שלכם, החברים של החברים שלכם יימשכו אליכם וירצו לדבר איתכם גם הם.
    אני אישית מכיר בחור כזה שמלא אנשים אוהבים להיות בחברתו ולדבר איתו. גם אני.

הגעתי לתובנות הללו בגלל שניתחתי את התנהגותו של הבחור, והבנתי שהוא נורא נחמד ואיש שיחה מעולה. פשוט כיף להיות בחברתו והוא משרה אווירה טובה ובטוחה. נסו לעשות זאת במהלך השיחות הבאות שלכם עם חברים שלכם. הקשיבו, דברו ותגיעו לשיחות כיפיות ומהנות.

זהו

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

סגנון חיים מעניין

במאמר של היום אני עומד לדבר על סגנון חיים מעניין. מי שיש לו סגנון חיים מעניין, קרי: הוא רוב היום עסוק ולא מוצא את עצמו משועמם מול הטלוויזיה\מחשב. הוא יוצא הרבה עם חברים, עוסק בהרבה תחומים, יש לו על מה לדבר עם אנשים והוא לא נמצא הרבה לבדו. מי שיש לו כזה סגנון חיים, לא חייב לקרוא את המאמר הזה, למרות שהוא יכול למצוא כאן דברים מעניינים שישפרו את סגנון חייו.

אז למי שאין, מוזמן להמשיך לקרוא. אני בטוח שיצא לכם פעם לשבת על הספה מול הטלוויזיה ולחשוב "וואי איזה שעמום... אני רוצה לעשות משהו..."
    אתם רציתם אולי לצאת עם חברים, ללכת לשחק כדורגל נגיד, או אפילו לצאת לסארג', אבל אין לכם עם מי (נגיד כולם לא יכולים באותו היום) או שלמרות כל הרצון אין לכם כוח.

אני מדבר מניסיון, אני הייתי שם. גם אני הייתי רובץ פעם מול המחשב בשעמום ומחכה לערב כדי שאני אוכל לצאת. היום אני כבר לא ככה. אין לי שניה אחת ביום שאני לא עסוק בה ובטח כשאני לא עסוק זה רק לצורך מנוחה (שינה בד"כ). איך עשיתי את זה? איך יצאתי מנקודה שהחיים שלי משעממים ואני לא יכולתי להחזיק שיחה יותר מאוחר אחרי המשפט "אז מה קורה איתך...? חחח" ?

אני רוצה להסביר לכם משהו פה - כדי שתוכלו להחזיק שיחה עם מישהו, מעבר לרצון שלכם צריך שיהיה לכם על מה לדבר. סגנון חיים מעניין שלכם יוכל ליצור נושאיי שיחה ראשוניים, שמהם ייגזרו נושאים משותפים והוק פוינט והשיחה תימשך. בוא נגיד שסגנון חיים מעניין הוא מין סוג של רוטינה שאתם יודעים, זוכרים, ותואמים אליה בעל פה והיא עוזרת לכם להתקדם בסט.

אז איך ליצור סגנון חיים יותר מעניין ? קודם כל, תבינו שאתם צריכים שינוי. זה מתבטא בכך שברגע שעולה לכם המחשבה הזאת בראש של "וואי איזה שעמום... מה אני יעשה...." תפסיקו את מה שעשיתם באותו הרגע ותתקשרו לכל אחד מהחברים שלכם ותציעו לו לעשות משהו. כל דבר. לצאת להסתובב, לשחק, לדבר, כל דבר.

שנית, תתחילו למצוא לעצמכם תחביבים. ברור שעדיף משהו שתאהבו ויעניין אותכם. תחשבו על כל הדברים שרציתם ללמוד ולדעת, ותתחילו להתעמק בהם. אני לדוגמא התחלתי לקרוא ספרים, למרות שהדבר שאני הכי שונא בעולם זה לקרוא. ברגע שהתחלתי לקרוא ספרים בנושא שאני אוהב, התחיל להיות לי כיף לקרוא ואני קורא יותר ויש לי על מה לדבר יותר.

שלישית, נסו דברים חדשים. תתחילו הרפתקאות חדשות, חוויות חדשות. הסכימו לכל מיני הצעות שאתם מקבלים מחברים (לדוגמא אני הסכמתי לבוא עם חבר ליום עבודה, הצעה מהיום למחר, והיום עבודה זה לקח 14 שעות. במהלך היום עבודה הזה פתחתי 4 סטים. יצא מזה משהו טוב).
    חוויות כאלה יהפכו לסיפורים שתוכלו לספר ולדבר עליהם עם כל אדם שתדברו איתו.

דבר אחרון. התחברו עם אנשים מעניינים. התחברו עם יחצ"ני מסיבות, DJ's, אנשים עם תחומי עניין כמו שלכם, אנשים מקושרים. צאו איתם להרפתקאות וצרו חוויות. אני בטוח שלכל אחד מכם יש ת'אנשים האלה בחיים שכולם מכירים אותם וכל הזמן הם עסוקים בלהנות. התחברו איתם, רק טוב יצא לכם מזה.

לסיכום, יש כאן רשימה ארוכה של טיפים שיעזרו לכם ליצור סגנון חיים מעניין, שבעזרתו תוכלו ליצור שיחות מעניינות עם סטים. יהיה לכם על מה לדבר. לא תיהיו חבר'ה משעממים שכל היום נמצאים בבית. אני הייתי במקום הזה, ויצאתי ממנו. יש לי על מה לדבר. החיים שלי הרבה יותר מעניינים. טוב לי, כיף לי לא להיות בבית ולהיות משעמם. מעבר לפיקאפ, זה גם בשבילכם. זה חיים טובים יותר.

בהצלחה

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אחי כל הכבוד
    לפני שהכרת את הפיקאפ היית מגדיר את עצמך כילד מייפל או ילד כאפות קלאסי?
    ובן כמה אתה ומה הגובה שלך אחי?

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

לא זה ולא זה.
    אני לא מבין מה החשיבות של הדברים האלה ששאלת. ואני בן 18 תקרא בעמוד הראשון. ואני בגובה הממוצע + לגילי

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    לא זה ולא זה.
    אני לא מבין מה החשיבות של הדברים האלה ששאלת. ואני בן 18 תקרא בעמוד הראשון. ואני בגובה הממוצע + לגילי
    מה העדה שלך אחי?
    ומה זה גובה ממוצע +?אתה מעל 1.80?
    ולאילו מסיבות אתה יוצא?
    אתה הולך להיות קרבי בצבא או ג'ובניק?
    מהם התחביבים שלך מלבד קריאת ספרים ונגינה על צ'לו?

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחח מצחיק.

עכשיו מובן לי למה לא הולך לך עם בנות

fisher הדברים ההלו הם ממש לא רלוונטיים: עם בת אומרת לך שאתה נמוך מדי אתה צריך להבין שזה לא זה אלא אתה פשוט לא עשית לה את זה כי לא עבדת נכון. הדרך היחידה ללמוד איך לעבוד נכון היא לקרוא מעט ולתרגל הרבה ובאשכול הזה יש לפי דעתי סיכום של רב מה שאתה צריך לדעת אם תרצה : "התורה על רגל אחת" אז מה שנשאר זה לצאת לשטח בלי לחשוב על כמה אתה נמוך או עד כמה העדה שלך נחותה כי תבין שאין דבר כזה אדם גבוה הוא לא בהכרח טוב יותר מאדם נמוך (טוב אולי בכדורסל אבל פה זה איפה שזה נגמר).ואין דבר כזה עדה נחותה כל בני האדם שווים(רוסי,מרוקאי,תימני,אשכנזי,סיני,תאילנדי ,ערבי כולם שוווים!). אני רוצה שתזרוק את כל האמונות המגבילות שלך כי הם מפריעות לך וחבל. מה שחשוב זה איזה מן בן אדם אתה האם יש לך ביטחון עצמי? והאם אתה מסוגל לשדר את זה? אתה אפילו לא חייב להיות בן אדם מעניין (מבחינת אורך חיים) העיקר שלבן אדם שנמצא איתך יהיה כיף ושאנשים ירצו להסתובב איתך (אם תגרום לבחורה להבין שאתה בן אדם כזה אז הסיכויים שלך להצלחה הם גבוהים מאוד).

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

daniziv התגובה שלך רצינית ולא מגיע לfisher שבסה"כ ניסה לעשות כאן צחוק ממני ובסופו של דבר הוכיח למה הוא צריך את העזרה שלי...
    יפה שאתה עוקב ומנסה לעזור בכל מקרה

לגביי מה שרשמת לו, אני אגיד רק דבר אחד בהקשר שליי - יש לי אינר גיים מברזל וגם אם הגיים שלי היה ממש ממש מסריח (ותאמין לי שהוא ממש לא מסריח) הייתי מצליח, כי הפריים שלי חזק מידיי...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect