* אני לא יכול להוסיף עוד תווים להודעת הפתיחה, לכן מעתה ואילך כל העידכונים יהיו בהודעות*
חקר המין הנשי:
כפי שאתם כבר יודעים, המטרה של כל התחום הזה היא בעצם לגרום לנשים לפעול לפי רצונות הגבר. המשמעות של המילה Pick UP היא לבחור. מדובר בלבחור את האישה הרצויה, ולגרום לה לפעול איך שתרצה. אדם שמצליח לעשות את זה, הוא אמן פיתוי השולט בתחום. וירטואוז.
כדי להצליח לשלוט בנשים (עם כמה שזה נשמע נורא ושוביניסטי - זה לא הכוונה, מצטער מראש) יש לדעת מה מניע נשים, מה גורם להם לעשות דבר אחד או אחר. מה יגרום להם להתעצבן בזמן מחזור או להתנשק איתך במסיבה (מדבר על חבר'ה צעירים יותר).
בשביל לחקור את הנשים צריך לחזור לשיעוריי ביולוגיה של כיתה ח'. חבל שלא הקשבתם, זה היה עוזר לכם היום P:
אז מה ההבדלים העיקריים בינינו לבין נשים: לנו יש זין, פין, חבריקו, שמוליק, שמוק, מה שבאלכם. להן יש פות, טוטה ,כוס, בור, מה שבאלכם. ויש להם גם ציצים, שדיים, בז'ז'ים, אבטיחים, פומלות, תפוחים הכל.
הם לרוב גם הרבה יותר בוגרות מאיתנו בגיל ההתבגרות, מתעסקות יותר בפרטים קטנים ואין להן בעיה לדבר על דברים אינטימיים כמו רגשות, מה שאצל גברים נחשב "הומואי" אצל רובם.
מלבד הבדלים אלה, יש גם הבדלים שלא ניכרים לעין, והם ההבדלים בהורמונים: לנשים יש אסטרוגן וגם פרוגסטרון, ואילו לגברים יש טסטוסטרון.
אני רוצה להעתיק לכם קטע מויקיפדיה שיעזור לי להעביר כאן את המסר שלי:
הקטגוריות הדומיננטיות במגדר הן קטגוריות הגבריות והנשיות הנתפסות כהפוכות ומשלימות זו את זו, ומקושרות עם שני סוגי מאפיינים, בהתאמה. מאפיינים גבריים (כלומר, מאפיינים המיוחסים יותר לגברים מלנשים) כוללים החלטיות, כושר ניתוח טכני, דומיננטיות, תוקפנות, שאפתנות, כוחניות, ביטחון עצמי ותחרותיות. מאפיינים נשיים כוללים רגישות בין-אישית ויכולת אמפתית גבוהה, התבוננות הוליסטית על מערכת קשרים, עניין ברווחת הזולת, נכונות לסייע, נעימות, חמימות ועדינות. כמו כן כושר ניתוח ניואנסי, יכולות מילוליות, תקשורתיות, שפתיות, מוטוריות וקורדינציות גבוהות. פרט לתכונות אישיות, מאפיינים מגדריים מתבטאים גם במראה החיצוני, בסגנון הלבוש, ועוד. קבוצות מאפיינים אלו הן היבטים של תפקידי מגדר.
מאפייני מגדר אינם נובעים בהכרח ישירות ובלעדית מהבדלים ביולוגיים בין שני המינים, אלא מבטאים את התפיסה התרבותית המתרגמת שוני ביולוגי לערכים הקובעים את המעמד החברתי של המינים בחברה. כך, התפיסה או הציפיות המגדריות מעצבות את תהליכי החיברות של נשים וגברים ומקבעת דפוסים היררכיים המקנים לרוב עליונות לגברים בחברה.
מקור הקטע הנ"ל הוא בקישור הבא.
אין צורך להסביר, אני מקווה שאתם מבינים את מה שכתוב שם.
מכל הכתוב לעיל, אפשר להגיע למסקנה פשוטה שנשים שונות מגברים בהרבה מאוד תחומים, ועל כן יש לנתח את הדרך התקשורת בין גברים לנשים, וכשנדע איך דרך תקשורת זו פועלת, נוכל להעביר בה את המסרים שייגרמו לתגובות שאותן אנו נרצה לראות.
אנחנו לא חוקרים פה את המין הגברי, לכן אני פשוט אגיד לכם מה שאמרו לכם עוד הרבה לפניי - גברים פועלים על פי היגיון.
מכל הכתוב לעיל, וגם בגלל שאמרו לכם את זה הרבה לפניי גם כן - נשים פועלות על פי רגש.
בתכלס, זה אפילו לא משנה למה יש הבדל, העקרון הוא שיש הבדל וצריך לדעת כיצד התקשורת מסתנכרת.
דוגמא פשוטה היא סיטואציה שבה גבר ואישה נוסעים ברכב (הסיטואציה הזו לקוחה מסטנדאפ של אורי חזקיה חח) - האישה אומרת לגבר "אתה יודע מה התאריך היום?" והוא עונה "לא... מה התאריך היום?" והיא אומרת "זה יום השנה שלנו ! ה DD/MM" ואז הגבר יגיד "וואו כבר עברה שנה ?! אני צריך לחדש את הטסט לרכב".
אני מקווה שהבנתם את האירוניה פה. הגבר חשב על ההיגיון, על מה שהתאריך אומר לו מבחינת יומן, מבחינת לו"ז, מבחינת דברים לא רגשיים.
לאישה זה אמר הרבה מעבר לזה. זה אמר לה שהיום יום השנה שלהם, הם כבר שנה יחד והיא ציפתה לאיזשהי התייחסות מיוחדת, השקעה מצד הגבר. ניתן לפי תגובותיה לדעת שהיא ציפתה להשקעה. זוהי היא התקדמות מעולה לדעת מה האישה מצפה.
אני אנסה לאייר לכם פה את מערכת התקשורת בין הגבר לאישה באופן גס:
גבר === "בואי נעבור לחדר, יותר נוח שם" ===> כאן משתנה אופן הבנת המסר אצל האישה === "בואי נעבור לחדר, אני רוצה שנעבור שלב במערכת היחסים בינינו" ===> אישה.
יאללה, הבנתם ת'פואנטה. המסקנה מכל החפירה הזאת היא שאתם כגברים צריכים לדעת מה לומר ואיך לומר, כדי שהמסר שתעבירו יסתנכרן בצורה שלא תפגע במטרה שלכם (במקרה הרע) ואף תשרת את המטרה שלכם (במקרה הטוב).
לדוגמא, במקרה זה הגבר יכל לומר "בואי אחריי רגע לחדר, אני רוצה להראות לך את אלבום התמונות שלי שהייתי צעיר" ואז האישה תבין את זה כ"איזה חמוד, הוא רוצה לחלוק איתי דברים כאלה אינטימיים" או משהו בסגנון הזה.
עד כאן לחלק זה
תיאוריית כמות האינטרקציות:
יאללה, הגיע הזמן לפרסם כאן עוד תיאוריה
זה יהיה קצר וקולע.
פעם הייתם בסיטואציה שבה לא ידעתם איך להתנהג? מה לומר? איך להגיב? אני בטוח שהייתם. כל אחד היה.
פעם אפילו קרה לכם, שהייתם בסיטואציה זהה, ושוב פעם לא ידעתם מה לעשות? איזה דבר צריך לומר? גם כאן, אני חושב שכן.
אם עניתם כן על שתיי השאלות הללו, התיאוריה שאני אציג בפניכם עומדת להוריד לכם אבן מהלב
בן אדם הוא יצור תבוני המסוגל להבין, למדל, לכייל ולנתח אנשים וסיטואציות על דרך המודע ובאופן תת-מודע. הפעולה שעליכם לעשות כדי לא להתקע שוב פעם בסיטואציה הבאה, היא ניסוי וטעייה (או תהייה\תעיה - חוקרים עיוותו את זה קצת).
מה שאני בא לומר פה זה, שכל פעם שתגיעו לסיטואציה שתתקעו בה, סביר להניח שתגיעו אלייה שוב. המוח שלנו כבר עשה את הניסוי וטעייה בעצמו עד עכשיו באופן לא מודע, אך אם אנחנו נעלה הילוך ונעשה את תהליך זה באופן מודע, השיפור יהיה מהיר בחזקות מאשר אם היינו ממשיכים לגמגם בסיטואציות האלו.
כל מה שעליכם לעשות בסיטיואציה הבאה שתתקעו בה, היא לומר את הדבר הנכון ביותר לומר או לעשות שנראה לכם באותו הרגע, ולצפות בתגובה. אם התגובה הייתה חיובית, השתמשו באותה התנהגות בסיטואציה הזהה הבאה. אם לא, נסחו דבר אחר שתוכלו לומר באותה סיטואציה, אשר יתאחסן אצלכם במוח באופן לא מודע ובפעם הבאה הוא יישלף לכם מהזיכרון, או שפשוט תוכלו להמציא על המקום משהו חדש שוב.
כך, עם הזמן, תמצאו תשובות לכל הסיטואציות המוזרות.
לכן קוראים לתיאוריה הזאת תיאוריית כמות האינטרקציות - ככל שיש יותר אינטרקציות שבהן אנו נמצאים, ככה יש יותר סיכוי שאנו נמדל את עצמו להיות טובים יותר בסיטואציות הבאות. הגיוני? ברור.
בשורה התחתונה - לכו להתאמן, לכייל, לנתח ולמדל את עצמכם עד שתיהיו שלמים עם מה שאתם
תיאוריית הסיבות:
כפי שידידנו הנחמד מיסטרי כבר אמר, וכפי שכבר כתבתי, בחורות הן יצורים הפועלים על פי רגש.
כן, לחלק מכם ייראה כאילו מה שאני עומד לכתוב כאן עומד בניגוד למה שכתבתי ב"חקר המין הנשי", איך בעצם זה הוא מין שכלול, או תת-סעיף של המאמר ההוא.
פעם קרה לכם שאמרתם לבחורה "רוצה לבוא איתי רגע לברזייה?" והיא ענתה לכם "אממ.. לא... למה...?"
משהו בסנגון קרה לכם, לכולם זה קרה.
מה שקרה כאן בעצם זה שאתם הצגתם לבחורה חישוק, והיא לא קפצה בו. היא לא קפצה בו כי יכול להיות שהיא לא נמשכת, אין נוחות, לא מעוניינת או לא נחמדה או לא במצב רוח בשביל זה.
זה לא כ"כ משנה למה היא סירבה.
היה לכם כאן X סיכוי שהיא תגיד כן, ו Y סיכוי שהיא תגיד לא. Y יותר גדול מ X במקרה זה.
אם, אילו רק הייתם נותנים לבחורה סיבה לבוא איתכם לברזייה, X היה גדול מ Y. דבר זה נובע מהעובדה הפשוטה שבחורות, חוץ מהיותן יצורים רגשיים, הן גם מבצעות תהליך רציונליזציה לכל דבר. הם צריכות שיהיה היגיון בדברים, ואולי איזה פן רוחני, ובנוסף לכך גם תירוץ מספיק טוב כדי שדברים כמו נשיקה וסקס יקרו. אם סתם תגידו לה לבוא איתכם, לא תיהיה לה סיבה לבוא. אבל אם תגידו לה בואי, אני רוצה להראות לך את הציור שציירתי שהייתי בן שש, הן יבואו, יתרגשו, וסביר להניח שמשם יהיה אפשר לזרום ליותר מזה.
בקיצור, כדי לעלות את סיכויי ההענות ולהוריד את סיכויי הסירוב, יש כמה דרכים שבהם תוכלו לפעול:
א. להציג לבחורה ברירה מסויימת, שהיא תרגיש שולטת בכל זאת, אך עדיין תבצע את מה שתרצו. לדוגמא:"את רוצה לבוא איתי לקנות בגדים, או שאת מעדיפה שנלך לאכול קודם? אני רעב"
ב. תתנו הצדקות ובקשות בהדרגה, אל תפציצו את הבחורה ותלחיצו אותה. לדוגמא: קודם כל לבקש שתחזיק לכם את המעיל, כדי שתקשרו שרוכים. אחר כך תבקשו שתביא לכם מים, כי אתם צמאים. אחר כך תניחו את היד של על הירך שלכם, תבדקו אם היא משאירה אותה שם. וכן הלאה.
ג. הפעילו לחץ חיובי על הבחורה. השתמשו ברגשות חיוביים ובהתלהבות כדי למשוך אותה לפריים שלכם. לדוגמא:"אוהבת פיצה?!" "כן" "מצויין ! יאללה בואי הולכים לאכול את הפיצה הכי טובה באזור, עליי
"
עד כאן חברים
תיאוריית ההשקעה:
היום אני עומד לדבר על תיאורייה שיכולה לעזור לכם המון, אם תדעו איך להשתמש בה. היא משלבת בתוכה המון תחכום ותגרום לכם הצלחות קטנות מעבר להצלחה הכללית עם בחורות.
אני אתחיל בסיפור קטן כדי להמחיש את הרעיון:
במאסטר שף מחפשים את המנה המושלמת, המנה הכי טעימה שחייבת להיות פרי המצאתו של אחד המתחרים. כל המתחרים עומלים ימים ולילות כדי למצוא את המתכון המנצח. אתה, אחד המתחרים, עובד קשה ומבזבז הרבה מאוד אנרגיות כדי להגיע למתכון המיוחל. בסופו של דבר, אתה מצליח להוציא מתכון שיצא לך מעולה.
רגע לפניי העליה לגמר, מספרים לך שהמתכון שלך יגיע למקום שני, ולא למקום הראשון. בנוסף לכך, מציעים לך מתכון שידוע בוודאות שיזכה במקום הראשון. עכשיו יש לך דילמה, האם לבחור במתכון שלך, או במתכון שהציעו לך?
עד כאן הסיפור.
אני יכול להראות לכם כאן, שאתם השקעתם מלא אנרגיות וזמן במתכון שלכם, עמלתם עליו במרץ כדי שיצא טוב. בסוף, אני בטוח שכל אחד היה מתקשה מאוד מאוד שלא לבחור במתכון של עצמו, על אף היותו רק מקום שני. המסקנה שאתם יכולים להסיק מכאן, והיא בעצם תמצית התיאוריה היא-
ככל שמשקיעים יותר במשהו, ככה הוא ניהיה יותר חשוב ומשמעותי עבורנו.איך דבר זה יעבוד בשבילכם עם בנות? תנו לבנות להשקיע בכם. תנו להן להתאמץ בשבילכן. תנו להן לעשות עבודה עבורכם.
דוגמאות להשקעה מצד בנות: לכתוב לכם ברכה, לקנות לכם מזכרת, להכין לכם קפה, לעשות לכם מסאג', להביא לכם את הפלאפון, להעיר אותכם בבוקר והרשימה עוד ארוכה...
את הבקשות הקטנות האלה מכנים בשם "חישוקים" או "לולאות". תנו לבחורות לקפוץ לתוכם וכך התהליך יהיה הרבה יותר פשוט...
מודע ותת-מודע:
אני בטוח שכל אחד מכם שמע על המושגים האלו, ובכל זאת, הייתי רוצה להביא הגדרה מילונית לכך:
קרדיט לויקיפדיה בקישור הבא.המודע הוא כל מה שבהכרתנו ברגע זה. והוא נחשב לחלק קטן מכלל המודעות של האדם ול"קצה הקרחון" שלו.
הסמוך למודע הוא דבר שאיננו חושבים עליו ברגע זה, אך אין מן הנמנע שנזכר בו בעתיד.
הלא מודע כולל בתוכו מושגים שכלל אינם עולים לתודעה בצורה מפורשת, אלא על ידי חלומות או טעויות פרוידיאניות(הטעות הפרוידיאנית היא שגיאה בפעולה, דיבור או זיכרון אנושי שנגרמת על ידי התת-מודע.). הלא מודע כולל בתוכו רגשות, יצרים ותשוקות, וכן תכנים לא נעימים אשר מפריעים לאדם לנהל את שגרת חייו. הפסיכואנליזה גורסת כי זיכרונות וחוויות שמאיימים על האדם וקשורים לדחפיו הביולוגיים מודחקים אל הלא מודע, ובכך אין הם גורמים לאדם תעוקה נפשית, אך ממקומם בלא מודע הם ממשיכים להשפיע על חייו של האדם. ישנם פסיכולוגים שממשילים את הלא מודע למרתף נפשי, שבו נצברים החומרים המודחקים וזולגים לחייו המודעים של האדם.
ההגדרה מספיקה, אבל רק כדי לחדד - מודע זה כל מה שאתם חושבים עליו, כל מה שנמצא לכם בראש, כל מה שאתם חשים ורואים.
תת-מודע זה כל מה שאתם לא מרגישים שקורה, לא שמים לב, המוח שלכם משמיט את זה מהמודעות שלכם אך מאחסן את זה איפשהו בתת-מודע, ובסופו של דבר מידע זה משפיע על התנהגותכם.
איך דבר זה יעזור לכם עם בנות? אתם יכולים לעשות פעולות מסויימות, אשר במודע לא ישפיעו על הבחורה, אך בתת-מודע יתאכסנו הפעולות האלה כמידע שישפיע על התנהגותה של הבחורה.
לדוגמא, אתם רוצים לגרום לבחורה להכנס לסקס סטייט? דברו איתה על סקס. עשו תנועות שמזכירות סקס, הכניסו סקס באופן מעודן לכל האינטרקציה בינכם.
רוצים לגרום לבחורה רצון להתנשק? דברו איתה על שפתיים, על חום, על הנשיקה הראשונה, הסתכלו לה על השפתיים, תנשכו אותן וכדומה...
אני מקווה שהבנתם
אמונות מגבילות:לפי המאמר הקודם, כבר הבנו שאם אנחנו חושבים בצורה מסויימת, אנחנו גם, באופן לא מודע, מתנהגים בצורה זהה.
לא סתם רשמתי את החלק של המודע והתת-מודע לפני החלק הזה. יש הסבר הגיוני לסדר הנ"ל.
בוא נגיד, שאם ניהיה בטוחים שאנחנו ערבים, יש סיכוי שנגדל זקן ארוך כזה בלי להשים לב. אם נחשוב שאנחנו רוסים, יש מצב שנפתח בטעות מבטא. אם נחשוב שאנחנו מכוערים, יש מצב שנזניח את עצמנו ונראה כמו תחת.
מכאן אפשר להבין - אם לא נחשוב על עצמנו שאנחנו לא מסוגלים לדברים מסויימים, וכן נחשוב שאנחנו מסוגלים לדברים מסויימים, הגוף שלנו, באופן לא מודע, יתנהג בהתאם למחשבות האלה.
ההתנהגות שלנו תשתנה אם נחשוב שאנחנו כן מסוגלים. מסוגלים לדבר עם בחורות, מסוגלים לקחת מהן מספר, מסוגלים להתקשר, מסוגלים לקבוע פגישה, להפגש, להתקרב, לגעת, לחבק, לנשק, ובסופו של דבר - לזיין להם ת'צורה D:
אני לא אומר לכם רק תפסיקו להאמין באמונות מגבילות, אני גם אומר לכם תתחילו להאמין שאתם מסוגלים, תתחילו להאמין שאתם יכולים, ותצליחו.
אם תעשו ככה, ללא ספק אתם תתנו לעצמכם צ'אנסים גבוהיים יותר להצליח
חשיבות הצבת המטרות:
בהתאם למאמרים האחרונים, שמתעסקים יותר בכם, ופחות בבחורות, מצאתי לנכון לכתוב לכם על חשיבות הצבת המטרות בפיקאפ ובכלל.
אני רוצה שמהיום, לפני כל סארג' וסארג' שלכם, תיצרו לעצמכם מטרת-על.
היא יכולה לבוא בצורות הבאות :
* אני משיג לפחות 3 מספריי טלפון היום.
* אני פותח לפחות 20 סטים היום.
* אני סוגר לפחות נשיקה אחת היום.
בנוסף לכך, ישנם כמה כללים ליצירת מטרות:
1. עקב כך שהתת-מודע שלנו לא מבחין בין זמנים, מבחינתו יש רק הווה, חשוב שמילת הפועל תיהיה בזמן הווה, לדוגמא: משיג ולא אשיג.
2. עקב כך שאנחנו מטבענו אנשים חיוביים, נשתדל שלא להשתמש בביטויים שליליים כגון: לא, בחיים, לעולם, חייב וכדומה. כל מה ששלילי ומכניס ללחץ מחוץ למשחק.
3. תיהיו גמישים עם עצמכם, אל תלכו עם המטרה בכל הכח, עם הראש בקיר. אם נתתם לעצמכם מטרה להשיג מספרים מבחורות היום, ובסופו של דבר יצאתם בכלל למועדון עם חברים והשגתם נשיקה, אל תחשבו שנכשלתם במשימה. תהנו מהתהליך.
אדם ללא מטרה, הוא אדם ללא דרך, ואדם ללא דרך, טועה ותוהה עד שימצא את המתאים לו. אם מראש תגדירו מה מתאים לכם ומה רצונכם, הדרך לשם תיהיה קצרה יותר.
ניתן לפרק את מטרת העל למטרות ביניים, קטנות יותר, שיעזרו לכם להגיע למטרה העיקרית:
1. אני הולך לבר היום.
2. אני נמצא בבר לפחות שעתיים.
3. אני פותח סט עם כל בחורה שהייתי נכנס איתה בכיף למיטה בהמשך הערב.
4. אני מרגיש מעולה בסטים, ולוקח מספרים מבחורות.
בהצלחה
שפת גוף וצורת דיבור:
אני בטוח שכבר טחנו לכם את המוח על הנושא, אבל אני חייב לזרוק מילה על כך.
כל בן אדם יכול להשים לב על עצמו אם הוא לא אוהב בעצמו משהו. יש אנשים שלא אוהבים את המראה, יש אנשים שלא אוהבים את הקול, יש אנשים שלא אוהבים את ההתנהגות. ומדובר בעצמם, באותו הרגע, והם יכולים לשנות את זה.
כמו כל אלה, יש אנשים ששמים לב על עצמם לשפת גוף מוזרה או צורת דיבור לא נורמלית. אם אתה מסתכלים על ההתנהגות שלכם בכלליות, ולא רואים משהו כזה, אתם יכולים להמשיך הלאה. אם אתם רואים סממני מוזרים בשפת גוף או בצורת דיבור, עליכם להפטר מהם.
לאחר מכן, עליכם לסגל לעצמכם שפת גוף וצורת דיבור של גבר "אלפא". דבר זה לוקח המון המון אימון, אך הדבר הטוב בו הוא שאפשר להתאמן גם אם אתה לא מסארג' או משהו. זה משהו שצריך להיות טבוע בך, משהו שהוא אתה, ולא משחק או משהו שאתה מפעיל או מכבה.
המאפיינים של גבר "אלפא" בשפת גוף וצורת דיבור:
* תנועה איטית - גבר "אלפא" לא ממהר לשום מקום, הוא נינוח ורגוע, וכך גם הגוף שלו.
* זקיפות, יציבות - תסתכל קדימה שאתה הולך, לא לרצפה, לא לשמיים.
* מבט - תסתכל לאנשים בעיניים כשאתה מדבר איתם, לא רק לבחורות. זה מראה על ביטחון וכוח.
* דיבור איטי ורגוע - כשאתה מדבר סתם, השתדל לדבר בטון רגוע ובקצב נורמלי, לא מהיר ולא איטי מידיי.
* תיהיה גבר - לכל המשתמע. לא לעשות תנועות של גייז בבקשה. אתם לא גייז.
אפשר לומר שזהו, כל מה שעולה לכם בראש. אתם מוזמנים לראות סרטים ביוטיוב של טום קרוז, בן אפלק ובראד פיט - הם ייתנו לכם אחלה דוגמא.
בהצלחה

*
"
ציטוט ההודעה