אני ממש לא רואה את עצמי מתחיל עם בחורות ברחוב, אין לי בעיה לשאול בחורות מה השעה, אני לא במצב קיצוני עד כדי כך
אבל להתחיל עם בחורה אני לא מסוגל, אפילו סתם לפתוח איתה בשיחה אני לא מסוגל הגוף שלי פשוט לא מגיב!
מה לעשות?
אני ממש לא רואה את עצמי מתחיל עם בחורות ברחוב, אין לי בעיה לשאול בחורות מה השעה, אני לא במצב קיצוני עד כדי כך
אבל להתחיל עם בחורה אני לא מסוגל, אפילו סתם לפתוח איתה בשיחה אני לא מסוגל הגוף שלי פשוט לא מגיב!
מה לעשות?
|
|
להגיד לעצמך בראש שאם אתה לא מדבר איתה היא מפסידה
תעלה לעצמך תאגו
תחשוב שאתה מדבר עם "אבא או אמא שלך"
ותיהיה בטוח בעצמך
גם לא זה לא נורא![]()
רוצים לדעת יותר על אתאיזם? רוצים לדון איתי ולהתמקח?
שלחו הודעה פרטית ואני יצור אתכם קשר, לרציניים שרוצים להתעניין בנושא!
אנשים, בעיית הגישה היא כל כך בעיה פעוטה, שתתחילו לתפוס ביצים ותגשו לבחורה לדבר איתה תבינו שלגשת זה החלק הקל מכל הסיפור של "לתהחיל עם בחורה".
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אנונימי, העולם לא יתהפך אם תתחיל עם בחורה.
והאמת שאין כל כך הבדל אצל הבחורות הפחות איכותיות (שאלה הבחורות שבטח ניגשת אליהן לשאול מה השעה) בין לשאול מה השעה ולהתחיל איתן. הן חיות בסרט שכל מילה מגבר זה ניסיון להתחיל איתן, כנראה כי אף פעם לא ראו גבר מתחיל איתן.
מה שאני מנסה להגיד לך, שאם עד עכשיו לא חטפת סטירה מ"מה השעה" אז גם לא תחטוף סטירה מ"מי משקר יותר ? בנים או בנות".
(לחכמולוגים, בחייאת אל תתפסו בקטנות, אני יודע מה רשמתי)
חוץ מזה אנונימי אין לנו כל כך מה להגיד לך, אם אתה לא תצא אף אחד לא מתכוון להרים את הכפפה במקומך, סה"כ זה החיים שלך, כולנו פה עובדים בשביל החיים שלנו, הגיע הזמן שגם אתה לא ?
אחי, אני אבוא אליך ואכוון אליך אקדח לראש ואגיד לך להתחיל עם הבחורה הכי כוסית שאתה רואה במועדון עם הפתיח הכי ישיר - בוא נראה אם גם אז הגוף שלך לא יגיב (אם לא אז אתה וואחד פסיכופט).
וכדי שלא יהיה ספאם - דמיין שמכוונים אליך אקדח לראש ואם לא תתחיל עם הבחורה את תמות.
ושאף אחד לא יעיר לי על התגובה חסרת הפשר הזאת, אם לקחת סולם של אחד עד אלף, ולמדוד בו את גודל הבעיה - הפחד גישה מדורג 1 לאומת בעיות אחרות כמו למשל לשלוט בטכניקות חזקות וליצור מסגרת אייתנה או פשוט ליצור אינר גיים טוב ואמיתי, שזה כבר מדורג יותר מ300...
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 05-08-2011 בשעה 00:02.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
לשאול בחורה מה השאתה אתה יכול אמרת?
ולשאול בחורה "מה את חושבת על הלבוש שלי?" ובמידת הצורך לתרץ לה שאתה צריך דעה כי אתה יוצא למסיבה או לדייט ממש חשוב, אתה יכול?