נכתב במקור על ידי Casi Angeles משעמם פה אעש לילה טוב מתוקים באמא שלי איזה כוסית זאת בחתימה שלך סעמקקקקקקקקקקק
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי .GiL. מה קורה טראקר מה המצב עבריין נכתב במקור על ידי AdventureR בבקשה,אני פה בשבילך תמיד מי חבר שלך? ליאור או סיון?
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי InSane מה המצב עבריין מי חבר שלך? ליאור או סיון? ליאור היה איתי בפנימיה XD
אני נודר בה' שאני לוחץ לייק. נדרתה! 20 לייקים ב10 דקות
נכתב במקור על ידי InSane מה המצב עבריין מי חבר שלך? ליאור או סיון? סבבה גבר אתה עדיין עושה?
נכתב במקור על ידי AdventureR ליאור היה איתי בפנימיה XD תמסור לו ד"ש, אחלה יוצר, הוא וברגר. נכתב במקור על ידי .GiL. סבבה גבר אתה עדיין עושה? פחות, אבל ננסה להכין משהו בזמן הקרוב.
נכתב במקור על ידי InSane תמסור לו ד"ש, אחלה יוצר, הוא וברגר. פחות, אבל ננסה להכין משהו בזמן הקרוב. דש מ מי להביא לו XD וכה הוא בן זונה קטן מצויין בדברים שלו
נכתב במקור על ידי InSane תמסור לו ד"ש, אחלה יוצר, הוא וברגר. פחות, אבל ננסה להכין משהו בזמן הקרוב. משעמם פה... תביא קצת חומר
נכתב במקור על ידי .GiL. משעמם פה... תביא קצת חומר חפש בגוגל קוק XD
חזרתי עוד לא נעצו?
נכתב במקור על ידי AdventureR חפש בגוגל קוק XD ><..
נכתב במקור על ידי AdventureR דש מ מי להביא לו XD וכה הוא בן זונה קטן מצויין בדברים שלו צגיד לו INSANE מאיזה פורום חולה עליו! תשאל אותו עם איזה תוכנה הוא עובד... נכתב במקור על ידי .GiL. משעמם פה... תביא קצת חומר אין לי, בזמן הקרוב כשאני אכין אני ישלח לך.
מקורה חבר'ה??
נכתב במקור על ידי InSane צגיד לו INSANE מאיזה פורום חולה עליו! תשאל אותו עם איזה תוכנה הוא עובד... אין לי, בזמן הקרוב כשאני אכין אני ישלח לך. לצערי הרב הוא מת כרגע ואתה מדבר על דסיירמוזיק הזה.1... כשהוא יחייה אני אגיד לו XD
נכתב במקור על ידי InSane צגיד לו INSANE מאיזה פורום חולה עליו! תשאל אותו עם איזה תוכנה הוא עובד... אין לי, בזמן הקרוב כשאני אכין אני ישלח לך. טוב גבר..
חוקי הפורום