נכתב במקור על ידי .Tal מזה האשכול הזה נהיה אשכול פורנאווו אתה מוכן לנדור שהם לא כוסיות ?!...
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR אתה מוכן לנדור שהם לא כוסיות ?!... לא הסתכלתי אח שלי הקטן בחדר חחח
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי .Tal לא הסתכלתי אח שלי הקטן בחדר חחח תירוצים FEGAT
נכתב במקור על ידי .Tal מזה האשכול הזה נהיה אשכול פורנאווו ומה הבעיה? נכתב במקור על ידי AdventureR הינה אחת השוות קלוט תגוף וגם ניקול fuck you! fuck you! fuck you! she hot!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man ומה הבעיה? fuck you! fuck you! fuck you! she hot! שאח שלי הקטן בחדר
נכתב במקור על ידי .Tal שאח שלי הקטן בחדר תרביץ לו
נכתב במקור על ידי Wolf Man תרביץ לו חחחחחחחחחח כל יום
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחח כל יום אני דווקא נהנה להתאבק עם אח שלי
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני דווקא נהנה להתאבק עם אח שלי זה לא היה בציניות.. אנחנו באמת הולכים מכות.. אבל אח שלי קטן ממני ב8-9 שנים
נכתב במקור על ידי .Tal זה לא היה בציניות.. אנחנו באמת הולכים מכות.. אבל אח שלי קטן ממני ב8-9 שנים אח שלי גדול ממני ב7 שנים
שתהיו בריאים. אין כמו אסטלה וורן ♥
נכתב במקור על ידי Wolf Man אח שלי גדול ממני ב7 שנים חחחחחחחחחחח מסכן בטח מפרק אותך
נכתב במקור על ידי YellowGirl שתהיו בריאים. אין כמו אסטלה וורן ♥ גרר נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחח מסכן בטח מפרק אותך רק בסוף, הוא נותן לי להרביץ לו עד שנשברת לו הסבלנות
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחח מסכן בטח מפרק אותך אחים שלי גדולים ממני ב10 ו7 שנים והיינו הולכים מכות שלושתנו XD
לילה טוב.
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
חוקי הפורום